Μην ψαρώνεις: Στέλλα - Σάντυ... ισχύς εν τη ενώσει!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Μην ψαρώνεις:  Στέλλα - Σάντυ... ισχύς εν τη ενώσει!

Τι θα δούμε σήμερα στο Μην ψαρώνεις στον ΑΝΤ1; Μάθετε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια!

Η Νενέλα προσπαθεί να επαναφέρει τη μνήμη του Διονύση θυμίζοντάς του τη χλιδάτη ζωή που έκαναν στην Εκάλη. Ο Διονύσης αδυνατεί να πιστέψει ότι ήταν απατεώνας κι ότι εκείνος οδήγησε την οικογένειά του σε αυτή την κατάσταση. Σχεδόν τα βάζει με τον εαυτό του για το κακό που τους προξένησε και τους ζητάει να συγχωρέσουν αυτό το τεράστιο λάθος του. Η οικογένειά του φαίνεται δύσπιστη απέναντι στη στάση του και κυρίως η Σάντυ, ο μέχρι πρότινος άνθρωπός του. Ο Κωνσταντίνος βλέπει ξαφνικά στο κινητό της Τάνιας το μήνυμα του Λεωνίδα και την αιφνιδιάζει.

Αυτή η συζήτηση μεταξύ τους δεν οδηγεί τελικά πουθενά. Και μέσα σε όλα, τα ενοίκια για τους πάγκους στην αγορά αυξάνονται επικίνδυνα και οι ιχθυοπώλες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μανώλης αποβαίνουν άκαρπες και βυθίζεται σε στενοχώρια που στέκεται ανήμπορος να βοηθήσει τους ίδιους του τους συναδέλφους. Την ίδια στιγμή, η Σάντυ με τη Στέλλα θα συμμαχήσουν για πρώτη και σίγουρα τελευταία φορά και θα αναλάβουν δράση. Κανονίζουν από εδώ και στο εξής να κάνουν εκείνες τις νέες διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της αγοράς. Καμία από τις δύο όμως δεν ξέρει τι τις περιμένει καθώς οι συζητήσεις που θα κάνουν θα τις οδηγήσουν σε άκρως επικίνδυνα μονοπάτια με απρόβλεπτες καταστάσεις!

Μην ψαρώνεις: Ο Μανώλης ξεκινάει να αγκαλιάζει την Σάντυ και...

Η επιστροφή του Διονύση είναι γεγονός!

Η επιστροφή του Διονύση δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που φανταζόταν η οικογένειά του και αυτό γιατί όλοι περίμεναν πώς και πώς να ακούσουν μετά από τόσο καιρό τις απαντήσεις του για την επικείμενη εξαφάνισή του. Δ


Αντ’ αυτού όμως, εκείνος γυρνάει με αμνησία και χιλιάδες αναπάντητες ερωτήσεις. Μανώλης, Λεωνίδας, Κάρολος, Αλέξης, σκέφτονται πως η Σάντυ και τα κορίτσια θα γυρίσουν τώρα στην Εκάλη και δεν μπορούν να διαχειριστούν την πιθανή απώλεια των «κοριτσιών» τους.

Η μόνη που χαίρεται είναι η Στέλλα, που πιστεύει ότι επιτέλους θα απαλλαγεί από τη Σάντυ και θα ζήσει ανενόχλητη τον έρωτά της με τον Μανώλη. Ο γιατρός που παρακολουθεί τον Διονύση συνιστά στην οικογένεια να του προσφέρουν όσο περισσότερο μπορούν ηρεμία και αγάπη προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Η Σάντυ είναι συγκλονισμένη από την επιστροφή του, αλλά και υποχρεωμένη να ζήσει ξανά στο ίδιο σπίτι με τον Διονύση που πριν μήνες την παράτησε, χρεωμένη. Αυτό όμως που την πειράζει περισσότερο είναι που η καρδιά της χτυπάει μόνον για τον Μανώλη και δεν μπορεί να το ζήσει. Η καθημερινότητά της μοιάζει τραγική.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις σειρές στο Youweekly.gr