Τζένη Μπαλατσινού: Επιστρέφει στην τηλεόραση! Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει!

H επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1!

Τζένη Μπαλατσινού: Επιστρέφει στην τηλεόραση! Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει!

Στην τηλεόραση επιστρέφει η Τζένη Μπαλατσινού με δική της εκπομπή μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή που θα παρουσιάσει. Διαβάστε παρακάτω...

Όσα χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε την πόλη μας και τους ανθρώπους της, να δοκιμαστούμε σε νέες εμπειρίες και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας
σε ένα one woman show για τις wonder women του σήμερα!
Η Τζένη Μπαλατσινού ξεκινά στον ΑΝΤ1 ένα νέο ταξίδι που αφορά στην καθημερινή εξέλιξη και τον πειραματισμό για να μάθουμε να κάνουμε λάθη, να τολμάμε και να πάψουμε να υπακούμε σε ηλικιακά ή άλλα ταμπού.

Επιστροφή βόμβα στον ΑΝΤ1! Με δική της εκπομπή πάλι η...

Μέσα από την εκπομπή, «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», η οποία θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16:00, η Τζένη Μπαλατσινού θα μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό δέκα ημέρες από τη δική της καθημερινότητα την οποία αλλάζει δραστικά για να μπορέσει να τη βελτιώνει συνεχώς μαθαίνοντας όσα περισσότερα μπορεί.

Κάθε επεισόδιο θα είναι και μία νέα ημέρα εκπαίδευσης με νέες δραστηριότητες, νέα προϊόντα και νέα hobbies, δίπλα σε νέους ανθρώπους για πολλές νέες εμπειρίες: ομορφιά, μόδα, συνεντεύξεις με φίλους, καλό φαγητό με τον Γιώργο Παπακώστα, kitesurf, αναρρίχηση και μαθήματα ζωγραφικής και υποκριτικής με τους καλύτερους.

Έτοιμοι να τα δοκιμάσουμε και να τα ανακαλύψουμε όλα ακολουθούμε την Τζένη Μπαλατσινού στις νέες της περιπέτειες οι οποίες θα γίνουν και δικές μας.

Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Πρώην συνεργάτης αδειάζει τους παρουσιαστές: «Δεν άντεχα άλλο στην εκπομπή μαζί τους»

«Εκπαιδεύοντας την Τζένη» κάθε Σάββατο στον ΑΝΤ1.

Πρεμιέρα, Σάββατο 13 Απρίλιου στις 16:00.

Τζένη Μπαλατσινού: Με ποιον κριτή του Master Chef ήθελε να συνεργαστεί αλλά της έριξε πόρτα;

Κριτής του MasterChef έριξε πόρτα στην Τζένη Μπαλατσινού και η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Happy Day!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, κριτής του Masterchef είχε κάνει στο παρελθόν πάρα πολλά δοκιμαστικά για να είναι στην εκπομπή Jenny Jenny όταν είχε μετακομίσει στον ΑΝΤ1. Διαβάστε παρακάτω...


Συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε: «Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε κάνει πάρα πολλά δοκιμαστικά για να βρεθεί στο πλευρό της Τζένης Μπαλατσινού όταν το Jenny Jenny μετακόμισε στον ΑΝΤ1, το 2016. Είχε αδειάσει η θέση γιατί ο Γιώργος Τσούλης έφυγε για να πάει στη Μενεγάκη.

Μάλιστα για να τον πείσει η Τζένη Μπαλατσινού είχε πάει πάρα πολλές φορές στο εστιατόριο που εργαζόταν. Είχε ξετρελαθεί μαζί του. Αλλά ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορούσαν να τα βρουν με τον χώρο και τον χρόνο. Τελικά πήρε τον Γιώργο Παπακώστα».

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr