Πέτα τη Φριτέζα: Ο Κίμωνας αποφασίζει να «πετάξει» την -ανεπιβεβαίωτη- είδηση ότι στο μαγαζί ενδέχεται να έρθει δοκιμαστής!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Πέτα τη Φριτέζα: Ο Κίμωνας αποφασίζει να «πετάξει» την  -ανεπιβεβαίωτη- είδηση ότι στο μαγαζί ενδέχεται να έρθει δοκιμαστής!

Τι θα δούμε σήμερα στο επεισόδιο του Πέτα τη φριτέζα στον ΑΝΤ1;

Μάθετε τι θα γίνει στην σειρά που σκίζει σε τηλεθέαση! Διαβάστε παρακάτω...

Επεισόδιο 48:

Πορτοκάλια Καλαμοντίν ντόπια, του Αντρέα

Η οικογενειακή επίσκεψη της Μαριέττας γίνεται την ώρα που ο «πόλεμος των μασκότ» ανάμεσα σε Λάκη και Σωκράτη, μαίνεται. Ο Κίμωνας αποφασίζει να «πετάξει» την -ανεπιβεβαίωτη- είδηση ότι στο μαγαζί ενδέχεται να έρθει δοκιμαστής, με σκοπό να ενώσει τις «Λαγουδέρες». Το αποτέλεσμα όμως απέχει πολύ από το στόχο και ο Αντρέας φτάνει στα άκρα για να κερδίσει εκείνος το αστέρι. Η «χαριστική βολή» στον Κίμωνα δίνεται όταν βλέπει τη Μαριέττα με το Χριστόφορο σε μία στιγμή αδυναμίας για την πρώην γυναίκα του κριτή- blogger.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια, παρότι νοιώθει νικήτρια αφού η Μαρίνα της δήλωσε ότι δεν θα διεκδικήσει πια την Ελπίδα!

Πέτα τη φριτέζα: Πυρ, γυνή και... Φωτεινή!

Η Φωτεινή σε στιγμή που δεν το περιμένει πιάνει τη Μαριέττα με τον Κίμωνα σε μια πολύ προσωπική στιγμή και το μάτι της «γυρίζει» επικίνδυνα. Ποιος είδε τη Φωτεινή και δεν την φοβήθηκε! Τα πράγματα ευτυχώς θα έρθουν στη θέση τους σύντομα, ύστερα από την παρέμβαση των γύρω της. Παράλληλα, το ήδη «γυρισμένο» μάτι του Αντρέα δεν καλοβλέπει την πελατεία του Κίμωνα και καταφεύγει σε επιθετικό μάρκετινγκ για να κερδίσει τον ανταγωνισμό. Η κιτς προσέγγιση που διαλέγει ο Αντρέας χαλάει την υψηλή αισθητική που έχει επιλέξει για το μαγαζί του ο Κίμωνας και μεταμορφώνει τον Λάκη στον θεό της θάλασσας με τις ευλογίες Ζαμπέλας και Αλέκου. Αλλο που δεν θέλει ο Λάκης να σταθεί στο πλευρό του θείου του. Η Μαριέττα εκφράζει ανησυχίες για την αντίδραση της Φωτεινής και αποδεικνύεται σωστή. Η Φωτεινή σε μια στιγμή μεγάλης έντασης αφήνει το μαγαζί του Κίμωνα και κάνει την ιδανική επιλογή νέας εργασίας για να του σπάσει τα νεύρα. Πού θα πάει αλήθεια να δουλέψει το κορίτσι που πολιορκεί ολόκληρο το νησί;

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεοπτικών εξελίξεων στο Youweekly.gr