Βινύλιο: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Αντώνη Κανάκη!

Τι θα δούμε απόψε;

Βινύλιο: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Αντώνη Κανάκη!

Απόψε μετά το Survivor ακόμη μια Τρίτη που θα μας κρατήσει συντροφιά ο Αντώνης Κανάκης με το Βινύλιο μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ποιοι θα είναι οι αποψινοί καλεσμένοι; Διαβάστε παρακάτω...

Στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου θα μας ταξιδέψει σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου, το «Βινύλιο», θυμίζοντας τις αξέχαστες μαγικές στιγμές, τους αγαπημένους πρωταγωνιστές και μία πραγματικότητα που παραμένει απαράλλακτη στην ψυχή μας.

Στο στούντιο, η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε ζωντανή σύνδεση με τον Κώστα Βουτσά, θα μοιραστούνε ιστορίες, αναμνήσεις, βιώματα και αλήθειες για το ελληνικό σινεμά του τότε, γυρίζοντάς μας σε εποχές που έχουν άρωμα φρεσκοψημένου καφέ, γεύση κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού και χρώμα παλιάς αθηναϊκής γειτονιάς.

υτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Αντώνη Κανάκη!

ΣΚΑΙ: Ο Αντώνης Κανάκης με ένα απίθανο ρεκόρ στην τηλεθέαση σώζει το κανάλι!

ΣΚΑΙ: «Απασφάλισε» ο Αντώνης Κανακης! Κίνηση ματ...

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε κίνηση ματ και... απασφάλισε από όλες τις απόψεις στον ΣΚΑΙ!

Ο σταθμός του Φαλήρου μόνο που δεν του φυλάει τα πόδια μετά από αυτό! Αναρωτιέστε τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Η εκπομπή του Αντώνη, την Δευτέρα 25 Μαρτίου, κατάφερε και τίναξε τον μέσο όρο τηλεθέασης του καναλιού στην κορυφή αφού σημείωσε στο δυναμικό κοινό σημείωσε 24,7 ενώ σε τέταρτο της εκπομπής έκανε το αδιανόητο και έφτασε μέχρι και 31,9!

Με λίγα λόγια ο Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα κατάφεραν να "σηκώσουν" γενικά το κανάλι σε αντίθεση με το Survivor που είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα προγράμματα του ΣΚΑΙ αλλά στο δυναμικό κοινό έκανε μόλις 11,5 και σε τέταρτα έγραψε πολλά μονοψήφια!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr