Μετά τα Μεσάνυχτα: Mε καλεσμένους-έκπληξη η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Ποιοι θα πάνε;

Μετά τα Μεσάνυχτα: Mε καλεσμένους-έκπληξη η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Στην αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha Tv «Μετά τα Μεσάνυχτα» θα δούμε τρεις καλεσμένους-έκπληξη!

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Διαβάστε παρακάτω...

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την Αθηνά Οικονομάκου που μιλά για όλα. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα στη θέση μου» αλλά και του Instagram, με σχεδόν 1 εκατομμύριο ακόλουθους, ταξιδεύει στα παιδικά της χρόνια. Επίσης, εξηγεί πώς από φοιτήτρια Γεωπονικής βρέθηκε σε Δραματική Σχολή και αποκαλύπτει γιατί οι ιθύνοντες του Mega δεν την ήθελαν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ξένιας στο σήριαλ «H ζωή της άλλης». Πώς γνώρισε τον άντρα της Φίλιππο Μιχόπουλο; Για ποιο λόγο παντρεύτηκε τρεις φορές τον ίδιο άντρα; Γιατί βρισκόταν σε απόγνωση τον πρώτο καιρό της μητρότητας;

Αμέσως μετά, ο Αργύρης Αγγέλου θυμάται την πρώτη του αποτυχημένη απόπειρα να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ασχοληθεί με την υποκριτική. Ο γνωστός ηθοποιός συγκινείται όταν περιγράφει τη στιγμή που ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή. Ακόμα, εξηγεί γιατί έκανε μήνυση στην Google αλλά και γιατί πήρε την απόφαση να συμμετάσχει σε σόου μιμήσεων.

Τέλος, στην εκπομπή της Ελεονώρας έρχεται η Δανάη Στράτου, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, διεθνώς αναγνωρισμένη εικαστικός, εξηγεί γιατί χρειάστηκε να περάσει έναν ολόκληρο χρόνο στην έρημο με τα δύο ανήλικα παιδιά της. Επίσης, αποκαλύπτει πώς ένα απειλητικό τηλεφώνημα οδήγησε την ίδια και τον σύζυγό της στην απόφαση να μετακομίσουν στο εξωτερικό. Ακόμα, η Δανάη Στράτου περιγράφει πώς βίωσε, με τον Γιάνη Βαρουφάκη, τη δύσκολη περίοδο κατά την οποία εκείνος διετέλεσε Υπουργός Οικονομικών.

Αρναούτογλου - Μελέτη: Ποιοι είναι οι δίδυμοι που τους «έριξαν» ξύλο;

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έφαγαν ξύλο από.... δίδυμους!

Αναφερόμαστε φυσικά στην τηλεθέαση και η έκφρασή μας είναι μεταφορική, για να μην μπερδεύεστε!

Οι εκπομπές τους, Μετά τα Μεσάνυχτα και The 2night show κονταροχτυπήθηκαν με ταινία του Star, η οποία έκλεισε με πρωτιά στην ζώνη της, με διαφορά 0,1%! Ο λόγος για την ταινία Δίδυμοι Θρύλοι που έκανε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 16,8! Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά:

Μετά τα μεσάνυχτα:

ΑΝΤ1: The 2night show, 12,8

Alpha: Μετά τα μεσάνυχτα, 16,7

OPEN: Top Story, 8,8

STAR: Δίδυμοι Θρύλοι 16,8