Το τατουάζ: Η Όλγα ανακοινώνει στον Στέφανο πως είναι έγκυος!

Ραγδαίες οι εξελίξεις!

Το τατουάζ: Η Όλγα ανακοινώνει στον Στέφανο πως είναι έγκυος!

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Τατουάζ στον Alpha και στο επεισόδιο σήμερα!

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το TV24 Διαβάστε παρακάτω...

Επεισόδια: 215+216

Την ώρα που ο Σωκράτης πίνει για να ξεχάσει τη διπλή του ταυτότητα, ο Ορφέας βρίσκεται κοντά στον κίνδυνο της αποκάλυψης από ένα γείτονα. Η Άννα διαλυμένη από την στάση του Αλέξανδρο, τον παρακαλάει καθημερινά να τα βρουν, αλλά εκείνος της ζητά να μην τον ξαναενοχλήσει. Η υγεία του Θεοχάρη καλυτερεύει, αλλά δεν παίρνει ακόμα εξιτήριο. Ο Ορφέας οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για να βρεθεί στην Αίγινα χωρίς να τον ανακαλύψουν, ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να παρακολουθεί την Χριστίνα και τον Αντώνη. Η Αμαλία συναντά τον Τόνυ κι έρχεται σε οριστική ρήξη μαζί του. Η Όλγα οργανώνει το νέο μαγαζί, αλλά μια ξαφνική αδιαθεσία της ανατρέπει τα σχέδια..

Η Όλγα ανακοινώνει στον Στέφανο πως είναι έγκυος κι εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του. Ενθουσιασμένη όμως είναι και η Λήδα, που ανυπομονεί να αποκτήσει αδερφάκι! Την ίδια ώρα στο Λονδίνο, το κλίμα είναι βαρύ για την Άννα, καθώς ο Αλέξανδρος επιμένει στον χωρισμό τους. Ο Χάρης, στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από την Ειρήνη, επιστρέφει στην Αφροδίτη, αλλά δεν βρίσκει τα πράγματα όπως τα περίμενε. Η αστυνομία ερευνά το νέο έγκλημα του στραγγαλιστή, την ίδια ώρα που ο Σωκράτης δείχνει να συμβιβάζεται με τον άλλο του εαυτό.. Ο Σέκερης χάνει τον Μανταρίνη και καλεί την Αθηνά και την Ειρήνη να τον βοηθήσουν να τον βρει. Η Κασσάνδρα κάνει μια τελευταία συνάντηση - έκπληξη με τον Νικόλα. Ο Ορφέας πλησιάζει το επόμενό του θύμα…

«Το Τατουάζ» μας άφησε χρόνους! Τι βάζει στην θέση του ο Alpha tv;

Όπως όλοι γνωρίζουμε η πολύ πετυχημένη σειρά «Το Τατουάζ» μας άφησε χρόνους από την τηλεόραση του ΑLPHA TV.

Τώρα λοιπόν η διοίκηση έχει μια πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη, τι θα γίνει στο prime time του καναλιού και πως θα καλυφθούν αυτές οι 2 ώρες που «Το τατουάζ» έφερνε το κανάλι στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης! Διαβάστε παρακάτω...

Εδώ λοιπόν έχουμε μία τεράστια τρύπα που θα πρέπει να καλυφθεί με επιτυχία, διότι διαφορετικά το κανάλι του ΑLPHA TV, θα χάσει το συγκριτικό πλεονέκτημα που έχει έναντι του ανταγωνισμού. Είναι μια φοβερή σπαζοκεφαλιά για την νέα διοίκηση του καναλιού που εξετάζει πολύ σοβαρά κάποια ενδεχόμενα σενάρια.

Ένα πολύ σοβαρό σενάριο που έχει μπει στο τραπέζι είναι η ελληνοποίηση του αργεντίνικου δραματικούς η "Real love after love"!

H υπόθεση έχει ως εξής: Μία εξωσυζυγική σχέση αποκαλύπτεται λόγω ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος όταν ο άντρας μπαίνει σε κώμα και η γυναίκα αγνοείται!
Από εκεί και πέρα ξεκινάει ένα απίστευτο γαϊτανάκι με έρωτες εγκλήματα τραγωδίες φόνους και ανατροπές συνεχόμενες. Πρόκειται για μία καταπληκτική σειρά που όμως παίζει μεγάλο ρόλο πως θα γίνει η επεξεργασία του σεναρίου και από ποιον θα στηθεί η σειρά.
Στο τραπέζι έπεσε η σκέψη να το αναλάβει ο Ανδρέας Γεωργίου με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου! Το κανάλι όμως έπεσε σε τοίχο, γιατί ο Αντρέας Γεωργίου ετοιμάζει νέα σειρά και θέλει να την πουλήσει φυσικά σε κάποιο κανάλι!