Γυναίκα χωρίς όνομα: «Ξέχνα ό,τι έγινε μεταξύ μας»! Ο Άρης απορρίπτει την Έλλη!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Ξέχνα ό,τι έγινε μεταξύ μας»! Ο Άρης απορρίπτει την Έλλη!

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Ο Άρης απορρίπτει την Έλλη και εμείς έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Η Μαρίνα δε, γίνεται στόχος δολοφονίας από την ίδια της την μάνα! Διαβάστε παρακάτω....

Η Κάτια πιέζει τη Λίλιαν να φύγει με την Ελπίδα μακριά αλλά εκείνη σκέφτεται να τα βρει με τη Μαρίνα. Νιώθοντας ότι δεν έχει πλέον περιθώρια, η Κάτια παίζει το τελευταίο της χαρτί. Στόχος της να βγάλει μια για πάντα την εχθρό της από τη μέση προκειμένου η ίδια να μην μπει στη φυλακή.


Ο Κωστής καταφέρνει να επικοινωνήσει με τη Λίλιαν. «Σε ψάχνω μέρες τώρα. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την Ελπίδα και για σένα. Πρέπει όμως να μιλήσουμε και να βρούμε μια λύση», της λέει προσπαθώντας να την πείσει να συναντηθούν. Εκείνη όμως έχει μια απροσδόκητη αντίδραση. «Μη με ενοχλήσεις ξανά. Μείνετε μακριά από εμένα και την κόρη μου», του λέει και του κλείνει το τηλέφωνο. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος ετοιμάζεται να εξαφανιστεί μαζί με την Ελπίδα. Αρχίζει να κανονίζει τα πάντα προκειμένου να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εν τω μεταξύ η ένταση ανάμεσα στην Ελλη και στον Αρη συνεχίζεται, με αποκορύφωμα την παραίτηση του Αρη. «Φεύγω. Παραιτούμαι. Δεν μένω άλλο εδώ», λέει αγανακτισμένος. Οταν το ανακοινώνει στην Ελλη, τα πράγματα μεταξύ τους παίρνουν απρόσμενη εξέλιξη αφού οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και δίνουν το πρώτο τους παθιασμένο φιλί. Την ίδια ώρα, η Μάρθα ανακαλύπτει στο σπίτι το κρυμμένο όπλο του Φώτη και ταράζεται, επειδή καταλαβαίνει ότι της έχει πει ψέματα. Παράλληλα, ο Δημήτρης κάνει πρόταση στον Γιώργο να συνεργαστούν επαγγελματικά κι αυτό πυροδοτεί διαφορετικές αντιδράσεις σε Γιώργο, Σοφία και Ρία.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα


Η Κάτια νιώθει ότι χάνει το παιχνίδι

Η Μαρίνα μαθαίνει τυχαία ότι ο Σταύρος ετοιμάζεται να φύγει οικογενειακώς από την Ελλάδα και ξεκινάει αγώνα δρόμου για να τον προλάβει. «Δεν πρόκειται να χάσω ξανά την κόρη μου. Δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο», είναι τα λόγια της. Βρίσκεται με τον Μιχάλη και τον Κωστή και προσπαθούν να βρουν μια λύση για το παιδί που να είναι κοινά αποδεκτή, χωρίς να χρειαστεί να ανακατευτεί η Δικαιοσύνη. «Δεν μπορούμε να κινηθούμε νομικά. Αυτό θα ήταν επικίνδυνο για σένα Μαρίνα, αλλά και για εκείνους που θα αποκαλυφθούν ότι έκαναν μια παράνομη υιοθεσία. Κάπως αλλιώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση», λέει ο Κωστής. «Ομως αν δεν μπορέσουμε να κάνουμε διαφορετικά;», αναρωτιέται η Μαρίνα. Αυτό, βέβαια, ανατρέπει εντελώς τα σχέδια της Κάτιας, η οποία γίνεται έξαλλη συνειδητοποιώντας ότι αυτό παρατείνει την αγωνία της για το αν θα έχει ποινική εξέλιξη η συμμετοχή της στην απαγωγή και την παράνομη υιοθεσία της μικρής. Ο Αντρέας προσπαθεί για μια ακόμη φορά να την καθησυχάσει. «Πρέπει να βρω τη Λίλιαν, να την πάρω με το μέρος μου. Να κερδίσω χρόνο», είναι η απάντησή της.


Η Λίλιαν σκέφτεται να συνεργαστεί με τη Μαρίνα

Η Κάτια τρομοκρατεί τη Λίλιαν ότι θα χάσει το παιδί της. «Πρέπει να το πάρεις και να εξαφανιστείς από όλους. Η Μαρίνα δεν θα σταματήσει αν δεν πάρει την Ελπίδα. Είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις την κόρη σου κοντά σου», της λέει πιέζοντάς τη να φύγει και γρήγορα. Η Λίλιαν πανικοβάλλεται. Δεν ξέρει τι να κάνει. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης συνεχίζει το παιχνίδι του με τη Ρία, που γοητευμένη μαζί του αρνείται να πιστέψει στα λόγια της Σοφίας ότι ο Δημήτρης την κοροϊδεύει. «Κι όμως μαμά. Πρέπει να το καταλάβεις. Δεν θέλει τίποτα από σένα. Αλλο έχει βάλει στο μυαλό του», είναι τα λόγια της κόρη της. «Κάνεις λάθος», αντιλέγει η Ρία και επιμένει στην άποψή της. Η Ελλη, πάλι, επιτίθεται στη Μαρίνα για την προοπτική να γνωρίσουν τα παιδιά της τη χαμένη αδελφή τους. «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το ακούς; Τα παιδιά μου δεν πρόκειται να μάθουν για την Ελπίδα», της λέει. Στη συνέχεια η Ελλη πηγαίνει στην Κάτια. «Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα εμποδίσεις με κάθε τρόπο αυτό το παιδί να φτάσει στη Μαρίνα», της λέει κι εκείνη το κάνει. Την ίδια στιγμή, ο Φώτης παραδέχεται στη Μάρθα πως αποφάσισε να δεχτεί μία-δύο δουλειές για να μαζέψει κάποια χρήματα. Η Μάρθα ανησυχεί, γιατί δεν θέλει ο Φώτης να μπλέξει ξανά με τα παλιά, ενώ η Λίλιαν σκέφτεται μήπως πρέπει να κάνει μια προσπάθεια να συνεργαστεί με τη Μαρίνα για το θέμα του παιδιού. Εξάλλου εμείς είχαμε γράψει από το πρωί ότι η Λίλιαν είναι σε πανικό....

Ο Αρης απορρίπτει την Ελλη

Τα πράγματα θα οδηγήσουν τη Μαρίνα και τον Μιχάλη να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Η σχέση τους είναι καρμική και το ξέρουν και οι δύο πολύ καλά, όσο και αν μπαίνουν δυσκολίες ανάμεσά τους. Δεν είναι όμως οι μόνοι που ασχολούνται με τα αισθηματικά τους. Η Ελλη κάνει πρόταση στον Αρη να βγουν μαζί μετά την προπόνηση. Εκείνος αρνείται όμως την πρόσκληση: «Ο,τι έγινε μεταξύ μας ήταν μια παρόρμηση και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί», της ξεκαθαρίζει.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα ανακοινώνει στην Κάτια ότι είναι πολύ κοντά πια στο να τα βρει με τη Λίλιαν και τον Σταύρο για την κόρη της και την απειλεί ανοιχτά ότι πλέον θα έχει όλα τα στοιχεία για να την καταδώσει. «Αυτή τη φορά δεν θα τη γλιτώσεις. Θα πληρώσεις για το κακό που μου έκανες», της υπόσχεται.

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος επισκέπτεται την Ρένα για να δει τι κάνει και ο Αρης θυμώνει με την Ελλη επειδή δεν πήγε στην προπόνηση.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Μάρθα μαθαίνει ότι κάποιος θέλει νεκρή τη Μαρίνα

Η Κάτια φαίνεται να δέχεται την ήττα της... όμως δεν έχει ακόμη παίξει το τελευταίο της χαρτί για να απαλλαγεί μια για πάντα από τη Μαρίνα. Σίγουρα δεν είναι από τις γυναίκες που τα παρατάνε εύκολα και μπορεί να φτάσει στα άκρα μέχρι να πετύχει τον στόχο της και να είναι εκείνη η νικήτρια. Μόνο που αυτή τη φορά ξεπερνάει κάθε όριο. Προχωράει σε σχέδιο δολοφονίας της Μαρίνας. Δεν θα της χαριστεί και θα τη βγάλει μια και καλή από τη μέση. Πού να ήξερε ότι ετοιμάζεται να σκοτώσει το ίδιο της το παιδί! Την ίδια ώρα, ο Φώτης αρνείται να αναλάβει τη δουλειά που του προτείνει ο μεσάζοντας, ενώ η Μάρθα ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει δώσει εντολή για τη δολοφονία της Μαρίνας. «Παναγιά μου, το παιδί μου», λέει σοκαρισμένη.