Έλα στη θέση μου: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα! Πλησιάζει η ώρα της σύγκρουσης Ρενάτας και Αντρέα!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Έλα στη θέση μου: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα! Πλησιάζει η ώρα της σύγκρουσης Ρενάτας και Αντρέα!

Πλησιάζει η ώρα για τη μεγάλη σύγκρουση Ρενάτας και Αντρέα! Τι θα δούμε στο επεισόδια σήμερα της σειράς Έλα στη θέση μου στον Alpha;

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες... Διαβάστε παρακάτω...

Τρίτη 16 Απριλίου – Επεισόδιο 137
Το αιμάτωμα του Αχιλλέα έχει υποχωρήσει και ο Βλάσης ετοιμάζει γλέντι στο μαγαζί του Θοδωρή για να το γιορτάσουν. Ο Μίμης επηρεάζει την Μίκα λέγοντάς της… αλήθειες για τον γάμο της. Ο Ζούβας συνεχίζει το σχέδιο που έχει καταστρώσει με την Ζέφη, όμως δεν έχει υπολογίσει τον αστάθμητο παράγοντα «Σύλβια»! Βάνα και Ζέφη προσπαθούν να βρουν μια λύση στα οικογενειακά τους προβλήματα, όμως οι κατακτήσεις της Ζέφης δεν την αφήνουν σε ησυχία. Η Ρενάτα περιμένει τα νέα της Λατάνιας με ανυπομονησία, μόνο που η Λατάνια υποκύπτει στους εκβιασμούς της Φαίης και του Αντρέα. Πλησιάζει η ώρα για τη μεγάλη σύγκρουση Ρενάτας και Αντρέα… Τελικά ποιος θα έχει το πάνω χέρι;

Έλα στη θέση μου - Αποκλειστικό! «Αν πλησιάσεις τον Αχιλλέα, θα σε σκοτώσω»!

Τι θα δούμε στο «Ελα στη θέση μου»;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24 για την αγαπημένη σειρά του Alpha!

Ο Αντρέας γυρίζει το παιχνίδι υπέρ του και εκβιάζει τη Ρενάτα, η Φαίη εξακολουθεί να κάνει σχέδια για την κοινή ζωή της με τον Βλάση, η Ζέφη εγκαταλείπει την έπαυλη και η Λατάνια αλλάζει και πάλι στρατόπεδο.


Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα περνούν ένα υπέροχο βράδυ μαζί, την ώρα που ο Βλάσης και η Μίκα προσπαθούν να λύσουν τα θέματά τους. Ωστόσο ο χρόνος που έχει χαθεί είναι πολύτιμος και οι διαφορές τους φαίνονται αγεφύρωτες. Το χειρότερο όλων είναι ότι ο Μίμης και η Φαίη καραδοκούν προκειμένου το ζευγάρι να χωρίσει. Ο Ζούβας, πάλι, είναι έξαλλος με τον Ζαχαρία που «έκλεψε» τη Ζέφη. «Να μου το κάνει εμένα αυτό;», φωνάζει αλλά δεν είναι ο μόνος εκτός εαυτού, αφού την ίδια στιγμή η Σύλβια είναι αλλόφρων με τη «μαμακίαση» του άντρα της. «Θα σου δείξω εγώ, κύριε Μάκη.

Αν νομίζεις ότι θα συνεχιστεί αυτό το βιολί είσαι γελασμένος», λέει και παίρνει τα μέτρα της. Η Φαίη και ο Αντρέας ανακαλύπτουν ότι το εκβιαστικό mail προέρχεται από τη Sofo. «Η Λατάνια θα ξέρει. Αυτή πρέπει να ψαρέψουμε», πιθανολογεί η Φαίη. Ο Μίμης, με τη σειρά του, προσπαθεί να βρει το κουράγιο να κάνει μια αποκαλυπτική συζήτηση με τη Μίκα.

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα από την σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου
Η Λατάνια προδίδει τη Ρενάτα

Το αιμάτωμα του Αχιλλέα έχει υποχωρήσει. «Αυτό πρέπει σίγουρα να το γιορτάσουμε», αναφωνεί ο Βλάσης όταν μαθαίνει τα νέα και ετοιμάζει γλέντι στο μαγαζί του Θοδωρή. Ο Μίμης τελικά συναντάει τη Μίκα αλλά αυτά που της λέει δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Την επηρεάζει λέγοντάς της… αλήθειες για τον γάμο της. Εκείνη, όσο και να προσπαθεί να αρνηθεί ότι αυτά που λέει ισχύουν, κατά βάθος ξέρει ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Ζούβας, πάλι, έχει άλλα στο μυαλό του. Συνεχίζει το σχέδιο που έχει καταστρώσει με τη Ζέφη, όμως δεν έχει υπολογίσει τον αστάθμητο παράγοντα «Σύλβια»! Βάνα και Ζέφη προσπαθούν να βρουν μια λύση στα οικογενειακά τους προβλήματα, όμως οι κατακτήσεις της Ζέφης δεν την αφήνουν σε ησυχία. Η Ρενάτα, παράλληλα, περιμένει τα νέα της Λατάνιας με ανυπομονησία, μόνο που η Λατάνια υποκύπτει στους εκβιασμούς της Φαίης και του Αντρέα. «Εντάξει, θα κάνω ό,τι μου πείτε», τους υπόσχεται. Και φυσικά η ώρα για τη μεγάλη σύγκρουση Ρενάτας και Αντρέα πλησιάζει και κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι ο νικητής.


Ο Αντρέας απειλεί τη Ρενάτα με τη ζωή του Αχιλλέα

Στο μαγαζί του Θοδωρή έχει στηθεί η γιορτή που ετοίμασε ο Βλάσης για την επάνοδο του Αχιλλέα. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται και τόσο… γιορτινά. Κι αυτό γιατί λόγο στο λόγο ο Βλάσης και η Μίκα τσακώνονται άγρια και κανείς δεν φαίνεται να έχει τη διάθεση να υποχωρήσει. Την ίδια ώρα η Ρενάτα συγκρούεται με τον Αντρέα στη Sofo. Και ενώ η Ρενάτα νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι με τα στοιχεία που καίνε τον Αντρέα, εκείνος με μια κίνηση ματ τη στριμώχνει απειλώντας τον Αχιλλέα. «Αν δεν μείνεις μακριά του δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τίποτα. Εσύ θα είσαι υπεύθυνη για ό,τι του συμβεί», της λέει θριαμβευτικά και την κρατάει στο χέρι. Εν τω μεταξύ, η Ζέφη μαζεύει τα πράγματά της από την έπαυλη. Η ώρα των μεγάλων συγκρούσεων έφτασε για όλους!


Βλάσης και Μίκα μιλούν ανοιχτά για χωρισμό

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα βρίσκονται μπροστά στο μεγαλύτερο εμπόδιο για να είναι μαζί: ο Αντρέας εκβιάζει τη Ρενάτα και της ζητάει να απομακρυνθεί από τον αγαπημένο της για να μην κινδυνεύσει. «Τι θα κάνουμε; Ο Αντρέας δεν αστειεύεται», του λέει με πανικό. Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης και η Μίκα συζητάνε ανοιχτά για χωρισμό. «Ισως αυτό είναι το καλύτερο και για τους δύο, να χωρίσουμε», της ανακοινώνει και μαζεύει τα πράγματά του για να εγκαταλείψει το σπίτι τους. Τα νέα για την έκβαση της σχέσης του ζευγαριού μαθαίνει η Φαίη κι ετοιμάζεται να δράσει. Την έπαυλη αποφασίζει να εγκαταλείψει και η Ζέφη, μετά από μια ανατρεπτική συζήτηση με τον Ζούβα και τη Σύλβια.

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα από την σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ, Η ΦΑΙΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ!

Ο Βλάσης μαζεύει τα πράγματα του και φεύγει από το σπίτι, ενώ ο Μίμης παραμονεύει έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Εν τω μεταξύ, η Ρενάτα για να προστατεύσει τον Αχιλλέα τον αποφεύγει. «Γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο και δεν απαντάς στα μηνύματά μου;», τη ρωτάει εκείνος. «Αχιλλέα, μην το κάνεις αυτό. Δεν γίνεται να είμαστε ξανά μαζί και το ξέρεις. Αλλωστε τον χρόνο που περάσαμε μαζί κατάλαβα ότι δεν νιώθω όπως παλιά για σένα», είναι η απάντησή της. Ο Αχιλλέας αρνείται να πιστέψει το ψέμα της και ζητά εξηγήσεις. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας θέλει μια «προκαταβολή» από την πρώτη νύχτα του γάμου του με τη Φαίη, ενώ εκείνη ψάχνει τρόπους να το αποφύγει. Παράλληλα, μία μέρα πριν τον γάμο της με τον Αντρέα προσπαθεί να βρει τον Βλάση προκειμένου να βρεθούν. Στόχος της να κάνει μια ακόμη προσπάθεια να τον πείσει να είναι μαζί. Στην έπαυλη, η απόφαση της Ζέφης να φύγει έχει δημιουργήσει αναταραχή. Σκοπός της είναι να τους δώσει ένα μεγαλύτερο μάθημα… ζωής.

Έλα στη θέση μου: Ο Αντρέας προσπαθεί να παγιδέψει την Φαίη!

Ο Μίμης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Μίκα και ο Αντρέας προσπαθεί να παγιδέψει την Φαίη ζητώντας λύτρα για την απαγωγή του. Η Ρενάτα στριμώχνει άγρια την Λατάνια προκειμένου να μάθει την αλήθεια για τις παγίδες του Αντρέα εις βάρος του Αχιλλέα, ενώ η ξαφνική αγάπη του Ζούβα προς την Ζέφη προβληματίζει την Σύλβια. Θα καταφέρει η Ρενάτα να αποσπάσει την αλήθεια από την Λατάνια; Για πόσο ακόμα θα αντιστέκεται ο Βλάσης στο ερωτικό κάλεσμα της Φαίης; Τι θα δείξουν οι εξετάσεις για την κατάσταση της υγείας του Αχιλλέα;