Αυτά είναι τα προγράμματα που έπιασαν τον απόλυτο πάτο! Το δεύτερο δεν το περιμέναμε!

Οι όμορφες εκπομπές... όμορφα καίγονται!

Αυτά είναι τα προγράμματα που έπιασαν τον απόλυτο πάτο! Το δεύτερο δεν το περιμέναμε!

Από την αρχή της σεζόν είδαμε νέα προγράμματα να κάνουν την εμφάνιση τους, αλλά και εκπομπές που έπαιξαν για δεύτερη σεζόν. Κάποια όμως από αυτά, έπιασαν πάτο και κόπηκαν. Κάποια από αυτά δεν τα περιμέναμε.

Έχετε σκεφτεί τι μπορεί να πάει στραβά και μια παραγωγή να κοπεί στα μέσα της σεζόν; Μάλλον χαμηλή τηλεθέαση, θα σκεφτεί κανείς... όταν όμως σταματάει την πρώτη εβδομάδα προβολής της; Συγκεντρώσαμε σήμερα όλες τις εκπομπές και τα σίριαλ που είχαν περιορισμένη χρονική διάρκεια προβολής και σας τα ξαναθυμίζουμε. Διαβάστε παρακάτω...

«Oh LaLa»: Το «κάθε πέρσι και καλύτερα» που λέει ο λαός ισχύει και για την ψηλή παρουσιάστρια που με την παρέα της μας ενημέρωνε από την αρχή της σεζόν για τα νέα της showbiz κάθε Σαββατοκύριακο. Ενώ λοιπόν πέρσι τα νούμερα ήταν ικανοποιητικά, φέτος ο κόσμος αποφάσισε πως θέλει να μένει ανενημέρωτος. Ντροπή τους Σάσα μου!

«Survivor Πανόραμα»: Η Μπάγια Αντωνοπούλου έφυγε από το «Καλημέρα Ελλάδα», έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη, και έγινε παρουσιάστρια του εν λόγω προγράμματος με δόξα και τιμή. Πού να ήξερε η έρμη πως ούτε το ριάλιτι επιβίωσης αλλά ούτε και η εκπομπή θα... «πήγαιναν» φέτος. Ευχόμαστε τουλάχιστον να την αξιοποιήσει σύντομα το κανάλι σε κάτι καλό.

«Beat buzzer»: Μετά το «Nomads», οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έσπασαν το κεφάλι τους για να δουν πώς θα χρησιμοποιήσουν τον Γιώργο Μαυρίδη. Ακούστηκε πως ακόμα και την παρουσίαση του επόμενου «Nomads» θα μπορούσε να αναλάβει, όμως τελικά το κανάλι του Αμαρουσίου απάντησε θετικά στην πρόταση του ίδιου να δημιουργήσουν το «Beat buzzer». H εκπομπή έγινε πράξη, όμως ενώ όλα στην αρχή φαίνονταν καλά και το πρόγραμμα συγκέντρωνε θετικά σχόλια, τελικά κόπηκε λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μισό της σεζόν.

«Μεσημεριάτικα»: Τη μια ακούσαμε πως η Ελενα Τσαβαλιά θα κάνει εκπομπή στο OPEN, τη δεύτερη πως η εκπομπή προβλήθηκε και την τρίτη και φαρμακερή πως η παρουσιάστρια αποχώρησε από την εκπομπή. Μάλιστα με μήνυμά της στα social media προσπάθησε να βάλει ένα τέλος στην... παραφιλολογία που δημιουργείται σε τέτοιες περιπτώσεις.. τονίζοντας: «Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται... ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματα σας). Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου (...). Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή».

Οι σειρές που κόπηκαν!

Τα σίριαλ επέστρεψαν φέτος στη Μικρή Οθόνη, όμως υπήρξαν και κάποια που το κοινό δεν αγκάλιασε. Ισως φταίνε τα κανάλια που στην πλειονότητά τους δεν μας είχαν συνηθίσει σε προϊόντα μυθοπλασίας, ίσως τα σενάρια να ήταν αδύναμα ή ίσως το κοινό να μην μπορούσε να διαχειριστεί τόσες σειρές μαζεμένες... Δεν ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια, ξέρουμε όμως και σας παρουσιάζουμε τις τρεις σειρές που δεν αγαπήθηκαν/προτιμήθηκαν από το αδηφάγο τηλεοπτικό κοινό.

«Οσο έχω εσένα» - ΣΚΑΪ: Ξεκίνησε καταγράφοντας ένα 6% στον πίνακα της AGB, όμως σταδιακά άρχισε να αυξάνεται, φτάνοντας λίγο πριν το πρόωρο τέλος του, το 10%. Ούτε αυτό όμως αλλά ούτε και η «τονωτική ένεση» (σ.σ. βλέπε Γιώργος Καπουτζίδης) που του έκαναν, είχαν όπως φάνηκε κάποιο αποτέλεσμα. Και εις άλλα...

«Ελεύθερη σχέση» - OPEN: Η ηθοποιός Αννα Μενενάκου ήταν εκείνη που το ανακοίνωσε στο κοινό μέσω των Insta Stories της, ύστερα από ερώτηση κάποιων θαυμαστών της σειράς. Το καστ ήταν πολύ καλό, ωστόσο όμως τα νούμερα δεν είχαν ανέβει πάνω από... 4%.

«Κάνε γονείς να δεις καλό» - ANT1: Αν η Ελένη Καστάνη και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης που έχουν πάνω τους γαλόνια εμπειρίας στην κωμωδία δεν μπορούν να προσελκύσουν κόσμο, κάτι περίεργο συμβαίνει!
«Ο πρίγκιπας της φωτιάς» - ΟPEN: Τελικά το σενάριο του Γιώργου Κυρίτση, που μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες επιτυχίες, δεν στάθηκε ικανό να συνεχίσει την πορεία του στη μικρή οθόνη.

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Τηλεθέαση 16/4: Ποιοι παρουσιαστές φάγανε ήττα και ποιοι... πανηγύρισαν; Δείτε αναλυτικά τα νούμερα...

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr, σας φέρνει πρώτο τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού, για να έχετε μια εικόνα, για το τι παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους.

Ποιους παρουσιαστές επιβράβευσαν και ποιους έστειλαν στα τάρταρα της... τηλεθέασης; Διαβάστε παρακάτω...


Νωρίς το πρωί

ΑΝΤ1: Παπαδάκης, Καλημέρα Ελλάδα 22,7

ΣKAI: Οικονόμου, Σήμερα 19,3

OPEN: Ώρα Ελλάδος 07.00, 6,9

ΕΡΤ: Πρώτη βάρδια, 5,1

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 20,8
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ 14,9
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 13,7
ALPHA: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 20

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 13,8
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 14,6
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 12,2

OPEN: Μεσημεριάτικα, 2,1
ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 19

STAR: Καγιά, Shopping Star 26,5
ΣΚΑΙ: Power of love, 14,4
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 17,6

ΟPEN: Ποιος ρωτάει, 6,6

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Μπεκατώρου, Still Standing 25,2
ALPHA: Φερεντίνος, Deal 18,1
STAR: Πολυχρονίδης, Ο τροχός της τύχης 14,7

ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα, 22,8
STAR: Elif, 12,9
ΑΝΤ1: H επιστροφή, 16,3

Δελτίο ειδήσεων:

OPEN: Ειδήσεις, 4

ANT1: Ειδήσεις, 20,5

ALPHA: Ειδήσεις, 21

STAR: Ειδήσεις, 17,5

ΣΚΑΙ: Ειδήσεις, 8,6

Prime time:

AΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα 15,3
ALPHA: Έλα στη θέση μου, 22,2
ALPHA: Τατουάζ, 16,4

ΣΚΑΙ: Survivor, 12

ALPHA: To Σόι σου, 17
STAR: Master Chef 3, 28,8
OPEN: Αλ τσαντίρι, 9,5

OPEN: Αλ σιχτίρ, 7,7

Μετά τα μεσάνυχτα
ALPHA: Mετά τα μεσάνυχτα, Μελέτη, 20,1

ΣΚΑΙ: Βινύλιο, 14,8