Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι καλεσμένοι φωτιά στο The 2Night Show απόψε!

Ποιους θα δούμε στην εκπομπή του;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι καλεσμένοι φωτιά στο The 2Night Show  απόψε!

Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου απόψε στο The 2Night Show του ΑΝΤ1;


Ο Λάκης Γαβαλάς συστήνεται εκ νέου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με ένα εντελώς διαφορετικό στιλ. Διαβάστε παρακάτω....

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Λάκης Γαβαλάς κάνει τον δικό του απολογισμό του και μιλάει για τις δύσκολες στιγμές στη φυλακή και τις δικαστικές εξελίξεις. Επιπλέον, ο Λάκης θα «περάσει» και από τις «Μύγες» οι οποίοι τον υποδέχονται όντας πλέον επηρεασμένοι από το δικό του προσωπικό εκκεντρικό στιλ.

Στη συνέχεια, η Αλεξία Έβερτ μιλάει για τον γάμο της με τον Γιώργο Αλβέρτη και το ιατρικό λάθος που τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι εδώ και 14 χρόνια. Ο δικαστικός αγώνας, οι καθημερινές δυσκολίες, η στήριξη του γιου της αλλά και η σχέση της με τον πατέρα της, Μιλτιάδη Έβερτ, σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Τέλος, στο «The 2Night Show» ο ηθοποιός και αγαπημένος πρωταγωνιστής της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», Θανάσης Πατριαρχέας μιλάει για το πώς κατάφερε να πάρει το ρόλο που τον έκανε αναγνωρίσιμο και αγαπητό στο ευρύ κοινό, ενώ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι αν μη τι άλλο, η εκπομπή απόψε θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον!

Κατερίνα Γιατζόγλου: Μάγεψε τον Αρναούτογλου και όχι μόνο! Σάρωσε στο γυναικείο κοινό!

Μάγεψε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χτεσινό The 2night show του ΑΝΤ1, η Κατερίνα Γιατζόγου και όχι μόνο! Η αιώνια καλλονή, σάρωσε στο γυναικείο κοινό και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους!


Η ίδια άλλωστε, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Η γλώσσα της τσακίζει κόκαλα και κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στιλ!

Η Κατερίνα, μίλησε για όλους και για όλα και χτύπησε 22,7 στο γυναικείο κοινό 25-44, κάνοντας έτσι νούμερα ρεκόρ για την Γρηγόρη! Ο παρουσιαστής δε, δήλωσε μαγεμένος από το άψογο Paris Valtadoros look της και πώς θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε! Δείτε το σχετικό βίντεο με την εμφάνισή της: