Η επιστροφή: Ραγδαίες οι εξελίξεις! Η σύλληψη της Άννας σοκάρει τους πάντες!

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα!

Η επιστροφή: Ραγδαίες οι εξελίξεις! Η σύλληψη της Άννας σοκάρει τους πάντες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της σειρά Η επιστροφή, του ΑΝΤ1! Η είδηση της σύλληψης της Άννας σοκάρει τους πάντες.

Τι θα δούμε απόψε; Διαβάστε παρακάτω...

Πέμπτη 18 Απριλίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 121

Η Άννα οδηγείται στην αστυνομία, όσο η Βίκυ επιτίθεται στον Πέτρο, για την κρυφή κάμερα που έβαλε στο σπίτι της. Ο Νικήτας «ανακρίνει» τον Στέφανο για τη σχέση του με την Αθήνα και ο Στέφανος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ο Ορέστης προσπαθεί με κουράγιο και ψυχραιμία να στηρίξει την Έλενα, όσο ο Πέτρος -αναγκασμένος να ασχολείται με την υπόθεση του δηλητηρίου- λείπει από το πλευρό της στο νοσοκομείο. Η είδηση για την σύλληψη της Άννας σοκάρει τους πάντες. Μόνο ο Χρήστος και η Βίκυ, εξακολουθούν να πιστεύουν στην αθωότητά της ενώ ο Χάρης αναρωτιέται αν ο τσακωμός του με την Άννα, την οδήγησε στο να κόψει τα φρένα της μηχανής του. Ο Γιάνναρης από τη μεριά του προσπαθεί να αποσπάσει την ομολογία, που όμως η Άννα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει…

Η επιστροφή: Καταιγιστικές οι εξελίξεις της σειράς! Αλλεπάλληλα τα σοκ!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, Η επιστροφή. Τα σοκ θα είναι αλλεπάλληλα τόσο για τους τηλεθεατές, όσο και για τους πρωταγωνιστές.

Οσο τη σοκάρει, άλλο τόσο τη γοητεύει... Η Φωτεινή Τσακίρη ή αλλιώς η Βίκυ από την σειρά, σκιαγραφεί την ηρωίδα της, παραδέχεται μέχρι πού μπορεί να φτάσει για την οικογένειά της, ενώ απευθύνει κάλεσμα στους τηλεθεατές να σταματήσουν να παρατηρούν την επιφάνεια των γεγονότων. Διαβάστε παρακάτω...

Πόσο όμορφα περνάτε αυτό το διάστημα;
«Εξαιρετικά! Δεν φαίνεται από τα επεισόδια που βλέπετε;».

Η τηλεοπτική σας οικογένεια συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει..
«Εγώ να δείτε πόσο εντυπωσιασμένη είμαι από αυτά που της συμβαίνουν!».

Και το παράδοξο είναι πως ενώ οι ήρωες είναι ιδιαίτεροι, είναι εξίσου αγαπητοί από το κοινό...
«Μα γιατί τους λέτε ιδιαίτερους;».

Ισως γιατί δύσκολα μια γυναίκα θα αγωνιζόταν για τη σχέση της με ένα άντρα που έχει κάνει τόσες δολοφονίες και θα έκρυβε την παρουσία του από την ίδια τους την κόρη.
«Σας φαίνεται περίεργο αυτό;».

Η επιστροφή Καταιγιστικές οι εξελίξεις της σειράς

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά; Η επιστροφή: Σοκ με την κατάσταση της υγείας του Χάρη! Αναλυτικά οι εξελίξεις του επεισοδίου 17/4!

Δεν είναι;
«Οι άνθρωποι είμαστε σύνθετα όντα και δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη για τα πράγματα ή την ίδια ανάγνωση για τον κόσμο. Αυτή η ηρωίδα, έχοντας ως σκοπό να προστατεύσει την οικογένειά της, ίσως να έχει πάρει λάθος αποφάσεις και ίσως δεν έχει ζυγίσει καλά το συναίσθημα με τη λογική. Ισως εκεί έχασε την ισορροπία».

Εχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα της;
«Οχι βέβαια. Είναι ένας άνθρωπος που πονάει, πάσχει και προσπαθεί πολύ. Δεν τα καταφέρνει όμως απ’ ό,τι φαίνεται. Εμένα μου είναι πολύ συμπαθής η Βίκυ, την αγαπάω και συμπάσχω μαζί της. Ο ήρωας που σκιαγραφείται είναι τόσο ανθρώπινος μέσα στα λάθη του».

Είναι σωστή μητέρα κατά τη γνώμη σας;
«Λατρεύει το παιδί της. Είναι το μόνο που της έχει απομείνει. Πάση θυσία προσπαθεί να κρατηθεί από αυτό. Η Βίκυ δεν μπορεί να διαγράψει το παρελθόν, δεν μπορεί να χωνέψει το τι έχει συμβεί με τον σύζυγό της και ότι ζει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ζουν μόνες τους, χωρίς φίλους πια. Είναι ακραία συνθήκη αλλά μπορεί να συμβεί. Αυτή η γυναίκα προσπαθεί να σηκωθεί όρθια μετά τον θάνατο του άντρα της αλλά δεν τα καταφέρνει».

Μια μητέρα όμως που λατρεύει τόσο το παιδί της, είναι δυνατόν να το υποψιάζεται;
«Το υποψιάζεται γιατί έχει κάποιες ενδείξεις. Οτι κάτι δεν πηγαίνει καλά... Θα την υπερασπιστεί όμως με νύχια και με δόντια γιατί είναι το παιδί της».

Η Ελενα θα έρθει ξανά στη ζωή της;
«Εννοείται πως της λείπει και θα τις δούμε να προσπαθούν να φτιάξουν τη σχέση τους. Μην ξεχνάμε πως είναι δύο γυναίκες μόνες τους μέσα σε μια κοινωνία που κανείς δεν τις θέλει πλέον και επωμίζονται ένα μεγάλο βάρος λόγω των συζύγων τους».

Τι θα δούμε ωστόσο, αυτή την βδομάδα στην Επιστροφή;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις;
«Εξελίξεις θα υπάρχουν ούτως ή άλλως! Η μια θα διαδέχεται την άλλη. Θα είναι αλλεπάλληλα τα σοκ που θα παθαίνετε. Θα δοθούν πάντως εξηγήσεις για τα πάντα».

Θα λέγατε πως ο συγκεκριμένος ρόλος σάς έχει επηρεάσει;
«Θα μιλήσω γενικότερα... Το μότο της σειράς είναι “κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται”. Εκτός του αστυνομικού ενδιαφέροντος, είναι και μια πρόκληση για τον θεατή να κοιτάξει πέρα από την επιφάνεια. Να μη σταθεί μόνο στο ποιος είναι ο δολοφόνος αλλά και στο ερώτημα γιατί κάποιος σκότωσε. Τι τον ώθησε να φτάσει εκεί. Μάλλον πρέπει να κοιτάξουμε πέρα από το τι συμβαίνει και τι μας συμφέρει».

Αν είχατε μπροστά σας τη Βίκυ τι θα της λέγατε;
«Θα της έκανα απλά μια τεράστια αγκαλιά».

Θα λυθούν τα προβλήματα της;
«Δύσκολο».

Η επιστροφή Καταιγιστικές οι εξελίξεις της σειράς

Πιστεύατε στην επιτυχία της σειράς όταν διαβάσατε για πρώτη φορά το σενάριο;
«Κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό με βεβαιότητα, ποτέ. Κανείς δεν ξέρει τι του μέλλει. Ξέραμε περίπου πώς θα τροποποιηθούν οι ρόλοι αλλά μέχρι εκεί».

Η τηλεόραση είναι στο σημείο που την αφήσατε πριν χρόνια;
«Τίποτα δεν είναι στο ίδιο σημείο. Εχουν αλλάξει τα πράγματα, οι ισορροπίες, τα δεδομένα. Ολοι έχουμε επηρεαστεί από τα νέα δεδομένα».

Μετά από έναν έντονο χειμώνα, πώς θα θέλατε να κινηθείτε στο μέλλον;
«Πιστεύω στη μυθοπλασία και την τηλεόραση. Αλλιώς θα είχα παραιτηθεί. Δύσκολα είναι τα πράγματα σε κάθε επίπεδο και για όλους τους εργαζόμενους και για όλους τους Ελληνες εν τέλει. Ωστόσο δεν έχω αποφασίσει αν η επόμενη δουλειά μου θα ήθελα να είναι τηλεοπτική, θεατρική ή κινηματογραφική. Το μόνο που ξέρω είναι πως θα ήθελα να είναι καλή. Ενδιαφέρουσα».

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ