Σάσα Σταμάτη: Αποκάλυψη - βόμβα! Το κανάλι και η νέα εκπομπή του αναλαμβάνει!

Αυτή είναι η νέα εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει!

Σάσα Σταμάτη: Αποκάλυψη - βόμβα! Το κανάλι και η νέα εκπομπή του αναλαμβάνει!

Μια αποκάλυψη - βόμβα έγινε στην εκπομπή «Φωλιά των κούκου» σήμερα το πρωί για την Σάσα Σταμάτη και την νέα εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει.

Συγκεκριμένα, την επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει ένα νέο κόνσεπτ στον ΣΚΑΪ. Διαβάστε παρακάτω...

Η Σάσα το μαθαίνει από εμάς, κυριολεκτώ. Με τα όχι χτίζονται καριέρες και με το μεγάλο όχι που είπε πριν από ενάμιση μήνα στο Open για τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, συν το ωραίο στυλάκι που έχει, αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ στον ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ ταξίδεψε εκτός Ελλάδος, βρήκε project και το φέρνει στην Ελλάδα και από το φθινόπωρο η Σάσα Σταμάτη θα είναι αυτή που θα το παρουσιάσει. Από το κανάλι μου είπαν ότι αυτό θα είναι ό,τι πρέπει για μια διαφορετική Σάσα που θέλουν. Όχι συνεντεύξεις, όχι σχόλιο γκόσιπ, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα έχει lifestyle, παιχνίδια αλλά όχι ελληνικό γκόσιπ. Κρατούν από τη Σάσα το μπρίο και τον αυθορμητισμό και θα το στηρίξουν πάνω της», είπαν στην εκπομπή.

Μάλιστα, στην εκπομπή αποκάλυψαν πως της είχε γίνει πρόταση από τον Πέτρο Κωστόπουλο, την οποία και αρνήθηκε.

Open: Το χτύπημα σκορπιού του Σαββίδη! Χρυσάφι στα πόδια της Σάσας για να υπογράψει...

Πολλά ακούω και ακόμα περισσότερα γράφω στο Vanda's blog του Youweeklygr!


Να ξεκινήσω λέγοντας πως χαίρομαι πάρα πολύ όταν αναπαράγονται τα ρεπορτάζ μου, αλλά στεναχωριέμαι όταν δεν αναφέρεται έστω μια πηγή... Διαβάστε παρακάτω...


Έτσι λοιπόν έγινε και όταν έγραψα ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει πρόταση στην Σάσα Σταμάτη, η οποία απέρριψε τον ΣΚΑΙ! Συγκεκριμένα, η Σάσα είχε δεχτεί πρόταση από την σταθμού του Φαλήρου αφού θα επέστρεφε στην prime time ζώνη του Σαββάτου το Στην υγειά μας, και τότε ο Ιβάν χτύπησε δυναμικά! (Απίστευτη ανατροπή με τον Παπαδόπουλο! Τι του έταξαν από τον ΣΚΑΙ και ευχήθηκε... «Στην υγειά μας»!)


Ο ίδιος, είχε κάνει πρόταση στην Σάσα είτε για να είναι στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου, είτε για να είναι μόνη της σε μια εκπομπή!

undefined


Ωστόσο, σήμερα αποκαλύφθηκε ότι τελικά κλειδώνουν οι συνεργάτιδες του Πέτρου, οι οποίες θα είναι η Ευαγγελία Αραβανή, η Μαντώ Γαστεράτου και η Αθηναΐς Νέγκα, αφού έχουν ήδη συμβόλαιο με το Open! Ο Ιβάν, αν και ήθελε πολύ την Σάσα, η ίδια απέρριψε την πρόταση του γιατί τα χρήματα που της πρόσφερε δεν ήταν αρκετά ώστε να χαλάσει τις σχέσεις της με τον ΣΚΑΙ οριστικά! Μην ξεχνάτε πως η αίγλη που έχει ο σταθμός, μετράει κατά πολύ! Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog λοιπόν αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης θέλει τόσο την Σάσα, ώστε της έχει δώσει κυριολεκτικά γη και ύδωρ!


Ο Ιβάν επέστρεψε, όχι μόνο με περισσότερα μηδενικά στο συμβόλαιό της, αλλά και με πλήρη ελευθερία σχετικά με τις επιλογές της! Η Σάσα έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει το μεγάλο βήμα για την μεταγραφή της και κάτι μου λέει ότι δεν θα αργήσει να σκάσει και αυτή η επιβεβαίωση.... Θυμηθείτε το!

ΣΚΑΙ: Η πικρή εκδίκηση της Σάσας Σταμάτη! Η πρόταση που της έγινε και η μεγάλη... πόρτα!

Θυμάστε ένα τραγούδι που λέει «Έφαγες πόρτα»; Ε, κάπως έτσι έχει γίνει και με την Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΙ αφού εκεί στο Φάληρο τα έχουν κάνει μπάχαλο και έπεσαν στην ανάγκη της ξανά!


Όλοι θυμόμαστε το αλαλούμ που είχε γίνει όταν κόπηκε η εκπομπή της λόγω χαμηλής τηλεθέασης, αλλά και λόγω έλλειψης χρόνου στο πρόγραμμα του σταθμού! Βλέπετε, τότε ξεκινούσε το Survivor που όλοι είχαν για κορυφαίο πρόγραμμα που θα σαρώσει, άσχετο αν τους βγήκε κουτσό άλογο!


Έτσι λοιπόν, είχαν κάνει ολόκληρο... μαραθώνιο προκειμένου να δουν πώς θα διαμορφωθεί το πλάνο για να χωρέσουν και το Power of Love, και το Στην υγειά μας με τον Παπαδόπουλο αλλά και το Survivor! H εκπομπή της Σάσας κόπηκε, το Survivor πήγε Σάββατο και ο Παπαδόπουλος Παρασκευή και το Power of Love - Gala από Παρασκευή πήγε Κυριακή μεσημέρι!


Όμως, με τη νέα αλλαγή στην εκπομπή του Σπύρο Παπαδόπουλου, που πρώτοι μέσα από το Vanda's είχα γράψει ότι ξαναγυρνάει το Σάββατο, ξανατρέχουν και δεν φτάνουν!


Ο λόγος που τρέχουν είναι γιατί το πρόγραμμα πλέον έχει κάνει τεράστια τρύπα! Βλέπετε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τουVanda's blog το Gala του Power of Love ξαναπάει Παρασκευή, το Survivor θα παίξει τα Σάββατα μάλλον με highlights ή με μίνι αγώνισμα 21.00 - 22.00 και το Στην υγειά μας κανονικά στις 22.00 όπως εδώ και μια δεκαετία!