Μαύρη Θάλασσα: Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα! Η παγίδα της Νεφές για να σώσει τον Ταχίρ!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Μαύρη Θάλασσα: Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα! Η παγίδα της Νεφές για να σώσει τον Ταχίρ!

Αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειρά του ΣΚΑΙ, Μαύρη Θάλασσα! H παγίδα της Νεφές για τη σωτηρία του Ταχίρ.

Ραγδαίες οι εξελίξεις. Διαβάστε παρακάτω...

Παρασκευή 19/4

Η Νεφές αρπάζεται από την ευκαιρία που της δίνει άθελά του ο Βεντάτ, και του στήνει μια παγίδα προκειμένου να σώσει τον Ταχίρ από τη φυλακή. Πράγματι, ο Βεντάτ αναγκάζεται να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του και ο Ταχίρ είναι και πάλι ελεύθερος. Ο Βεντάτ όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη, και η προσωρινή ήττα του τον κάνει ακόμα πιο αποφασισμένο να βγει στο τέλος νικητής.

Βόμβα στον ΣΚΑΙ! Η «Μαύρη θάλασσα»... κατάπιε την Μπάγια Αντωνοπούλου!

Μπορεί οι περισσότεροι να περίμεναν ότι το κανάλι του Φαλήρου, το ΣΚΑΙ θα εξασφαλίσει τα δικαιώματα του “Kizim”, " "Η κόρη μου", ωστόσο την τελευταία στιγμή κατέληξε στη “Μαύρη Θάλασσα” (“Sen anlat Karadeniz” όπως είναι ο τούρκικος τίτλος), που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 11 το μηνός, στη θέση του “Survivor Πανόραμα”, με την Μπάγια Αντωνοπούλου που κόπηκε.

Η ιστορία της τουρκικής σειράς “Μαύρη Θάλασσα” έχει κεντρική ηρωίδα τη Νεφές Ζορλού, η οποία στα 16 της χρόνια αναγκάστηκε δια της βίας από τον πατέρα της να παντρευτεί τον επιχειρηματία Βεντάτ Σαγιάρ με τον οποίο απέκτησαν ένα γιο, τον 7χρονο Γιγίτ.

Η 24χρονη σήμερα κοπέλα, που δεν βγήκε ποτέ από το “χρυσό κλουβί”, όπως αποκαλεί την έπαυλη, προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να πάρει τον γιο της και να το σκάσει, αλλά όλες της οι προσπάθειες καταλήγουν στο κενό, αλλά και στον άγριο ξυλοδαρμό της ίδιας από τον άνδρα της.

*Από την Γιάννα Παπανικολάου

undefined

Μέχρι που συναντάει στον δρόμο της τον Ταχίρ, ο οποίος είναι γιος συντηρητικής οικογένειας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Εκείνος, παρόλο που θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης, ως ανήσυχο πνεύμα και ανυπότακτος επιλέγει να εργαστεί στα πλοία. Ο μόνος του καημός είναι η μητέρα του, η οποία θέλει να τον παντρέψει. Μία μέρα ο Βεντάτ καλεί τον Ταχίρ και την οικογένειά του σε δείπνο προκειμένου να υπογράψουν μία συμφωνία συνεργασίας.

Ο νεαρός όταν αντικρίζει την Νεφές, την ερωτεύεται αμέσως, αλλά παράλληλα αισθάνεται ντροπή που τόλμησε να σκεφτεί έτσι για μία παντρεμένη κοπέλα. Το βλέμμα του ωστόσο πέφτει στα γεμάτα μώλωπες χέρια της και ο Βεντάτ κατηγορεί την γυναίκα του ότι επίτηδες του τα έδειξε και για να την τιμωρήσει της σπάει όλα τα δάχτυλα του χεριού της. Από την άλλη ο Ταχίρ δεν κρατιέται και ρωτάει ανοιχτά τον Βεντάτ για τους μώλωπες, αλλά εκείνος του επιτίθεται και του ζητάει να μην ανακατεύεται με την οικογένειά του. Η Νεφές αρπάζει την ευκαιρία και την στιγμή που ο σύζυγός της ασχολείται με τους επισκέπτες, παίρνει τον γιο της,κρύβεται στο αυτοκίνητο του Ταχίρ και το σκάει από την έπαυλη.

undefined

Τι θα κάνει ο Ταχίρ όταν θα βρει μητέρα και γιο στο πορτμπαγκάζ και τι θα κάνει ο Βεντάτ όταν καταλάβει ότι η γυναίκα του το έσκασε με τον Ταχίρ; Αυτή η απόδραση οδηγεί και τον Ταχίρ και την Νεφές σε ένα μεγάλο αδιέξοδο, αλλά και στην γέννηση ενός έρωτα.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στα τέλη Ιανουαρίου του 2018 και είναι πρώτο πρόγραμμα στην τηλεοπτική κατάταξη με ποσοστό κάθε εβδομάδα που ξεπερνάει το 32%.

undefined

Σκηνοθέτες είναι οι Οσμάν Σινάβ, Εμρέ Καμπακιουσάκ και Γιουσούφ Ομέρ Σινάβ, το σενάριο υπογράφουν οι Αϊσέ Εργιλμάζ και Νεχίρ Ερντέμ, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους: Ουλάτ Τουνά Αστεπέ (Ταχίρ), Ιρέμ Χελβατζίογλου (Νεφές), Μεχμέτ Αλί Νουρόγλου (Βεντάτ) κ.α.