ΑΝΤ1: Το δυνατό χαρτί του σταθμού που κρατά στα ύψη την τηλεθέαση!

Το πρόγραμμα που "σκίζει" το Survivor!

ΑΝΤ1: Το δυνατό χαρτί του σταθμού που κρατά στα ύψη την τηλεθέαση!

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης βρίσκεται ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για το «Your face sounds familiar» που την σκυτάλη της παρουσίασης έχει η Μαρία Μπεκατώρου. Διαβάστε παρακάτω...

Η κυριακάτικη μάχη στην prime time δίνεται κάθε εβδομάδα ανάμεσα στο σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1 και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor Ελλάδα-Τουρκία». Αν μιλούσαμε με ποδοσφαιρικούς όρους θα λέγαμε πως το «Your face sounds familiar» έχει πάρει τη φανέλα του αντιπάλου καθώς σε κάθε τους τηλεοπτική αναμέτρηση είναι πρώτο σε νούμερα τηλεθέασης. Βέβαια, το ριάλιτι του Φαλήρου έχει ανακάμψει σε ποσοστά το τελευταίο διάστημα καθώς έχουν γίνει τονωτικές κινήσεις από την πλευρά της παραγωγής. Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε την περασμένη Κυριακή το YFSF;

Την άνοδο στους πίνακες της Nielsen βοηθάει και το γεγονός ότι η ζώνη υψηλής τηλεθέασης της Κυριακής, από άποψη ανταγωνισμού, έχει μικρότερη δυσκολία καθώς τα υπόλοιπα κανάλια προβάλλουν ταινίες. Ωστόσο, το σόου του καναλιού του Αμαρουσίου, με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπετατώρου, έχει καταφέρει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Το πρόγραμμα καταγράφει τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό ποσοστά της τάξης του 22% με 24%. Την Κυριακή 31 Μαρτίου το παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.113.123 τηλεθεατές.

Το «Survivor Ελλάδα-Τουρκία» από την πρεμιέρα του μέχρι σήμερα κάνει αγώνα να επιβιώσει στον τηλεοπτικό στίβο. Οι αλλαγές που έχουν γίνει έχουν φέρει αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να μην είναι θεαματικό αλλά τουλάχιστον δεν είναι αποκαρδιωτικό για τους ιθύνοντες του σταθμού. Μάλιστα τις δύο τελευταίες Κυριακές έχει μειώσει την ψαλίδα στην τηλεθέαση. Τα νούμερά του κινούνται στο σύνολο κοινού σταθερά γύρω στο 21% και στο δυναμικό κοινό ανοδικά, δηλαδή στο 18% με 20%. Στην τελευταία μετωπική με το «Your face sounds familiar» σημείωσε 22,1% στο γενικό σύνολο και 20,6% στην κατηγορία 18-54, ενώ το παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 950.650 τηλεθεατές.

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής είναι ανεπιθύμητος στον ΑΝΤ1! Απίστευτη αποκάλυψη!

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο παρουσιαστής στο page2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και αποκάλυψε πως είναι ανεπιθύμητος στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον Νίκο Μάνεση τον οποίο βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

Λίγο πριν ξεκινήσει το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» είχες πει ότι σου είχε γίνει άλλη πρόταση, αλλά παρέμεινες στον Alpha και ελπίζεις να μην το μετανιώσεις.

Ναι. Μου έγινε πρόταση από τον ΣΚΑΪ, αλλά δεν τα βρήκαμε. Και μου έγινε ακόμα μία από ένα άλλο κανάλι, το οποίο δεν θα αποκαλύψω, γιατί είναι ακόμα ανοιχτή. Προτίμησα να μείνω στον Alpha, γιατί γνωρίζω και τα καλά και τα κακά αυτού του σταθμού. Νομίζω ότι η πορεία της εκπομπής δείχνει ότι δεν το μετάνιωσα. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, γιατί κατά καιρούς έχω δεχτεί προτάσεις από όλα τα κανάλια πλην του ΑΝΤ1. Η τελευταία πρόταση που μου έγινε ήταν να σπάσω το συμβόλαιό μου, αλλά εγώ δεν το κάνω αυτό το πράγμα. Το καλοκαίρι ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τον Alpha για τέσσερα χρόνια, οπότε έριξα άγκυρα. Για να είμαι όμως ειλικρινής απέναντί σου, αυτό που με κρατάει σε ένα κανάλι δεν είναι ούτε οι οικονομικές απολαβές ούτε οι ανέσεις. Αυτό που με κρατάει είναι οι συμπεριφορές. Όσο είναι καλές, δεν έχω λόγο να πάω αλλού. Αν είναι κακές, όπως συνέβη όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, λύεται η συνεργασία. Απλά πράγματα.

Νίκος Μάνεσης εκπομπή

Τι νούμερα κάνει όμως με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση»;

Αποκλείεις το ενδεχόμενο να επιστρέψεις στον ΑΝΤ1 κάποια στιγμή;

Είμαι καλά εδώ που είμαι και δεν σκοπεύω να μετακινηθώ. Οσες φορές επιχείρησαν κάποια στελέχη του σταθμού να εξετάσουν το ενδεχόμενο επιστροφής μου στον ΑΝΤ1, σκόνταψαν πάνω στην ιδιοκτησία, που δεν έχει λησμονήσει ότι σηκώθηκα και έφυγα, αρνούμενος να ανανεώσω το +1 του συμβολαίου μου. Οι λόγοι που με οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση είναι προσωπικοί και δεν πρόκειται να τους εκθέσω ποτέ. Θα τους αποκαλύψω, μόνο αν ερωτηθώ από τη νέα ιδιοκτησία. Δεν νομίζω όμως ότι είμαι και τόσο επιθυμητός στον ΑΝΤ1. Ξέρεις κάτι, Γιάννη; Είμαι ένας ενοχλητικός δημοσιογράφος. Και ενοχλώ, γιατί ό,τι είναι να πω θα σ’ το πω στα μούτρα. Αυτό άλλους τους γοητεύει και άλλους τους εκνευρίζει.

Νίκος Μάνεσης εκπομπή