To σόι σου: Ποιο είναι το μέλλον της σειράς του Alpha;

Πρωταγωνιστής της σειράς μας αποκαλύπτει...

To σόι σου: Ποιο είναι το μέλλον της σειράς του Alpha;

Ποιος είναι το μέλλον της σειράς του Alpha, Το σόι σου; Πρωταγωνιστής της σειράς μας αποκαλύπτει...

Ο Γιάννης Δρακόπουλος μιλάει για τη σχέση του με την κάμερα, εξηγεί γιατί ο Μιχάλης, ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι λίγο παρεξηγημένος, και απαντά στο ερώτημα που καίει όλους τους τηλεθεατές. Αν θα συνεχιστεί η κωμωδία την επόμενη σεζόν. Διαβάστε παρακάτω...

Κάπου διάβασα πως είστε από τους μετρ της κωμωδίας...
«Καλά τα καταφέρνω στην κωμωδία αλλά δεν θα παρομοίαζα τον εαυτό μου ως μετρ του είδους. Το σίγουρο είναι πως μου αρέσει. Γενικότερα το χιούμορ είναι ένα όπλο αντιμετώπισης της πραγματικότητας».

Συχνά λένε οι συνάδελφοί σας ότι δεν είναι εύκολο ένας ηθοποιός να προκαλέσει το γέλιο και πως το δράμα ως είδος είναι ευκολότερο. Ισχύει;
«Προσωπικά δεν προσπαθώ να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Παίζω χωρίς να θέλω να εκβιάσω τα συναισθήματα του κοινού. Εγώ δυσκολεύομαι περισσότερο στο δράμα. Μάλλον όλα είναι σχετικά».

To σόι σου Γιάννης Δρακόπουλος

Από το «Σόι», τα τελευταία χρόνια, τι έχετε λάβει;
«Πρώτα απ’ όλα είναι μεγάλη υπόθεση το γεγονός πως συνεχίζεται και πέμπτη χρονιά και ένα μεγάλο κομμάτι είναι οι ανθρώπινες, όμορφες σχέσεις που έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό για έναν ηθοποιό να είναι τόσα χρόνια μπροστά από την κάμερα, όχι για να μπει η εμπειρία στο βιογραφικό αλλά γιατί όσες περισσότερες ώρες “γράφεις” μπροστά σε μια κάμερα, μαθαίνεις να τη χειρίζεσαι καλύτερα. Είναι σημαντικό για εμάς τους ηθοποιούς να έχουμε την άνεση της κάμερας για μετέπειτα δουλειές. Πιστεύω πως την έχω κατακτήσει πέντε χρόνια στο “Σόι” και δύο χρόνια στα “Σφηνάκια”. Επίσης είναι όμορφη και αυτή η αναγνώριση που λαμβάνουμε από τον κόσμο. Μόνο η τηλεόραση μπορεί να σου τη δώσει».

Σε συνέντευξη της η επίσης, πρωταγωνίστρια Μίρκα Παπαϊωάννου μας μίλησε για το τέλος τη σειράς.

Πιστέψατε στην επιτυχία της σειράς από την αρχή;
«Πάντα έχω την ελπίδα ότι θα πάει μια δουλειά καλά, ένιωθα πως ήταν ξεχωριστή, αλλά δεν περίμενα πως θα συνεχιστεί για πέντε χρόνια. Νομίζω πως κανείς δεν το περίμενε. Ηταν μεγάλη τύχη για εμάς. Βέβαια ρόλο παίζουν όλα. Και οι πρωταγωνιστές και το όμορφο υλικό και η παραγωγή».

Τελικά ποιος είναι ο Μιχάλης Μπισμπίκης;
«Δεν ξέρω να απαντήσω με ακρίβεια. Είναι πάντως ένας άνθρωπος φυγόπονος, αλλά όχι και τεμπέλης. Απλά δεν θέλει να κάνει πράγματα που δεν του αρέσουν. Αποφεύγει τα πράγματα που τον φθείρουν».

Δεν έχει πρόβλημα που η γυναίκα του δουλεύει και αυτός είναι άνεργος;
«Θα έλεγα πως είναι ένας άνθρωπος που απενεχοποιεί την τεμπελιά κατά μια έννοια, παρά τις συγκρούσεις του με τον πεθερό του».

To σόι σου Γιάννης Δρακόπουλος

Σίγουρα κόντρα ρόλος!
«Εχω κάποια κοινά... Πρώτα απ’ όλα είμαι ηθοποιός. Ολοι οι ηθοποιοί είναι λίγο τεμπέληδες (γέλια). Πέρα από αυτό, πιστεύει πολύ στην οικογένεια και αυτό από μόνο του είναι πολύ βασικό. Ο Μιχάλης ως άνθρωπος έχει τις βασικές αρχές που πρέπει να υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία».

Πώς αλήθεια θα τον δούμε στο μέλλον;
«Δεν ξέρω, είναι στο χέρι των σεναριογράφων. Ομως, καταρχάς δεν ξέρουμε καν αν θα συνεχιστεί η σειρά και στην επόμενη σεζόν».

Θα ήσασταν θετικός σε μια τέτοια περίπτωση;
«Σίγουρα. Δεν μου αρέσει να φεύγω από δουλειές. Ειδικά όταν μιλάμε για τόσο καλές συνθήκες. Ολοι οι συνάδελφοι είναι εξαιρετικοί. Μάλλον είμαι τυχερός γιατί σε όλες τις δουλειές μου, σε αυτές τις λίγες που έχω κάνει, υπήρχε πολύ όμορφο κλίμα».

Είναι πάντως ένας ρόλος-εφόδιο που θα σας πάει παρακάτω;
«Σαν συνολική εμπειρία περισσότερο θα έλεγα πως θα με πάει παρακάτω».

Γιατί όμως αυτό το διάστημα όλοι μιλούν για τη... «Γίδα»;
«Βρίσκομαι στην πολύ ιδιαίτερη παράσταση “Η γίδα ή ποια είναι η Σύλβια”, ένα περίεργο έργο του Εντουαρντ Αλμπι, στο θέατρο Θησείον, το οποίο ακουμπάει πολύ κόσμο».

To σόι σου Γιάννης Δρακόπουλος

Είχατε τονίσει πρόσφατα πως είναι μια δουλειά ρίσκου. Γιατί;
«Ασφάλεια στη δουλειά μας δεν υπάρχει πουθενά. Γενικότερα υπάρχει ρίσκο, όμως εδώ υπήρχε λίγο περισσότερο γιατί είναι πολύ περίεργο το θέμα για την ελληνική κοινωνία. Για την ακρίβεια, η πλοκή χτίζεται πάνω σε μια ιστορία κτηνοβασίας, όμως το θέμα δεν είναι αυτό καθ’ αυτό. Ενα ιδιαίτερο θέμα αλλά όχι και κάτι άγνωστο».

Τι σας λέει ο κόσμος μετά το τέλος της παράστασης;
«Παρατηρούμε πως υπάρχει ένας ενθουσιασμός αλλά και μια αμηχανία. Σαν να προσπαθούν να επεξεργαστούν τι ακριβώς είδαν. Το σίγουρο είναι πως δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Σε αυτό βοηθούν και οι δυνατές ερμηνείες από τους Νίκο Κουρή, Λουκία Μιχαλοπούλου και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη. Η παράσταση θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Κλείνοντας να τονίσω πως τελικά οι δουλειές με το μεγαλύτερο ρίσκο είναι αυτές που έχουν και μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Μελλοντικά σχέδια;
«Υπάρχει περίπτωση να γίνει μια ταινία μέσα στο 2019 ή το 2020 αλλά περιμένουμε. Το καλοκαίρι διακοπές και την επόμενη σεζόν πάνω-κάτω τα ίδια, συν μία ακόμη δουλειά στο θέατρο Θησείον».


ΠΗΓΗ: ΤV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Το σόι σου: Η Χαρούλα αποφασίζει να μάθει στην Αλίνα όλα τα μυστικά του νοικοκυριού!

Όλες οι εξελίξεις που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Το σόι σου, στον Alpha.

Τι θα δούμε απόψε; Διαβάστε παρακάτω...

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

«Όσα βλέπει η πεθερά»
Σενάριο Ζωή Κοΐβαρη
Σκηνοθεσία Σταμάτης Πατρώνης

undefined

Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα γυρίζουν από ένα σαββατοκύριακο στο χωριό και βρίσκουν το σπίτι τους αγνώριστο… στα μάτια της Χαρούλας. Η απόλυτη τάξη που είχε αφήσει η Χαρούλα έχει δώσει τη θέση της στο απόλυτο χάος που δημιούργησαν ο Διονύσης και η Αλίνα. Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται όταν δοκιμάζουν τη μαγειρική της Αλίνας και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι αυτή η νύφη δεν μοιάζει καθόλου στην πεθερά της. Η Χαρούλα αποφασίζει να μάθει στην Αλίνα όλα τα μυστικά του νοικοκυριού και είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα για να πετύχει το στόχο της. Μόνο η Αλεξάνδρα θα βασανίζει της νύφες της;