YFSF: Την Κυριακή ο μεγάλος τελικός με μεταμφιέσεις που θα εντυπωσιάσουν!

Ποιους θα δούμε επί σκηνής;

YFSF: Την Κυριακή ο μεγάλος τελικός με μεταμφιέσεις που θα εντυπωσιάσουν!

Την Κυριακή θα δούμε τον μεγάλο τελικό του YFSF με τους παίκτες και τις μεταμφιέσεις τους να μας εντυπωσιάζουν.

Με τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», έρχεται και αυτή την Κυριακή, 21 Απριλίου, στις 20:45 για τον ωραιότερο και πιο φαντασμαγορικό Μεγάλο Ημιτελικό που έχουμε απολαύσει ποτέ στο πιο familiar show της ελληνικής τηλεόρασης! Διαβάστε παρακάτω...

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης καθώς, και οι δέκα ταλαντούχοι παίκτες είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν για μία ακόμη Κυριακή κορυφαίες στιγμές.

Οι μεταμορφώσεις που θα απολαύσουμε αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου, στον Μεγάλο Ημιτελικό του «Your Face Sounds Familiar», είναι (αλφαβητικά):

Αργύρης Αγγέλου: Bon Jovi
Ευθύμης Ζησάκης: Βαγγέλης Σειληνός
Μελίνα Μακρή: Ελένη Τσαλιγοπούλου
Βαγγέλης Παναγόπουλος: Rage Against the Machine
Κατερίνα Στικούδη: Χάρις Αλεξίου
Ίαν Στρατής: Phil Collins
Πασχάλης Τσαρούχας: David Gilmour (Pink Floyd)
Εύα Τσάχρα: Janis Joplin
Ελένη Φιλίνη: Milva
Χρύσπα: Alicia Keys

Ποιοι θα καταφέρουν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό του «Your Face Sounds Familiar»;

Γνωστός ηθοποιός «κράζει» το YFSF: «Κάνουν τους καραγκιόζηδες, ούτε αν με πλήρωναν δεν θα πήγαινα!» (Βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός «έκραξε» άγρια το YFSF του ΑΝΤ1, λέγοντας πως όσοι συμμετέχουν κάνουν τους καραγκιόζηδες, ενώ ο ίδιος δεν θα πήγαινε ακόμη κι αν τον πλήρωναν!

Βαριές εκφράσεις από τον ηθοποιό! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, λέγοντας για το ΥFSF:
«Στεναχωριέμαι που βλέπω τους ηθοποιούς να εξαναγκάζονται να κάνουν τους καραγκιόζηδες, δεν είπα ότι οι ηθοποιοί είναι καραγκιόζηδες. Όλοι όσοι συμμετέχουν ή συμμετείχαν και ως κριτές και ως κρινόμενοι και η παρουσιάστρια είναι φίλοι μου. Δεν μπορώ να στραφώ εναντίον των ηθοποιών ως οντότητες, είπα απλά ότι αυτό που κάνουν δεν με εκφράζει.

Αισθάνομαι ότι οι ηθοποιοί είναι εξαναγκασμένοι πια να κάνουν και κάτι που πιθανόν δεν τους αρέσει. Εάν τους αρέσει να κάνουν τους μίμους, με γεια τους και χαρά τους, εμένα δεν θα μου άρεσε. Και ανάγκη οικονομική να είχα δεν θα πήγαινα, δεν πάει στον χαρακτήρα μου αυτό το πράγμα.

Γιατί είναι αυτοί οι κριτές και οι άλλοι οι κρινόμενοι; Θα μπορούσε απολύτως φυσιολογικά να είναι το ανάποδο. Γιατί θα πρέπει η Φιλίνη να κριτικάρεται από τον Γεωργούλη και δεν είναι το ανάποδο; Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου αυτό».

Δείτε το βίντεο