Σοφία Πριόβολου για το «Γυναίκα χωρίς όνομα»: «Ο,τι κάνει η Σοφία δεν είναι από συμφέρον»

Tι αναφέρει η πρωταγωνίστρια του «Γυναίκα χωρίς όνομα»;

Σοφία Πριόβολου για το «Γυναίκα χωρίς όνομα»: «Ο,τι κάνει η Σοφία δεν είναι από συμφέρον»

Η Σοφία Πριόβολου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» υποδυόμενη τη συνονόματή της Σοφία που, αν και φέρει τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη, επιλέγει για σύντροφο της ζωής της τον Γιώργο.

Όλα όσα είπε η πρωταγωνίστρια. Διαβάστε παρακάτω...

Κάνατε το τηλεοπτικό σας ντεμπούτο το 2015 στην κωμική σειρά του Star «Τρελή οικογένεια» και το 2017 σάς είδαμε να πρωταγωνιστείτε στο «Κόκκινο νυφικό». Από την κωμωδία φέτος μεταπηδήσατε στο δράμα. Δεν φοβάστε τις προκλήσεις...

«Ισχύει. Και στις τρεις αυτές δουλειές οι ρόλοι είναι εντελώς διαφορετικοί και ηλικιακά αλλά και ως προσωπικότητες. Αγαπώ πολύ την κωμωδία και θεωρώ ότι αν δεν έχει και ένα μαύρο στοιχείο δεν με αφορά και τόσο. Πάντα προσπαθώ να βρω χιούμορ σε ό,τι κάνω, ακόμη και στη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Επιδιώκω ο ρόλος που ερμηνεύω να παίρνει μια μικρή ανάσα και στις πιο δύσκολες στιγμές του, γιατί πόσο να αντέξει κανείς και τη σκέτη μαυρίλα. Και χωρίς αυτές τις πιο χαλαρές στιγμές θα ήταν μια σειρά βαριά και στεγνή και δεν θα ξεχώρισε το δραματικό της στοιχείο. Αλλωστε η ίδια η ζωή περνάει από τη μία διάθεση στην άλλη σε ανύποπτο χρόνο. Δεν είναι όλα μονοδιάστατα».

Μιλήστε μου λίγο για τη συνονόματή σας τώρα που έχετε γνωριστεί καλύτερα.

«Η αλήθεια είναι ότι η Σοφία έχει περάσει πολλά. Αν και αρχικά έδειχνε να είναι στη σκιά της μητέρας της και επηρεαζόταν από εκείνη, τώρα έχει βγει έξω από αυτό. Κάνει τα δικά της βήματα και αποφασίζει για τον εαυτό της. Είναι πιο σίγουρη για τις αποφάσεις της και τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για εκείνη. Δεν είναι ούτε φιλόδοξη ούτε μηχανορραφεί όπως η Ρία. Είναι συναισθηματική και γι' αυτό έκανε ό,τι έκανε και όχι για το χρήμα. Σίγουρα είναι πιο ώριμη. Ενηλικιώθηκε».

Τον Δημήτρη τον αγάπησε πραγματικά;

«Θα έλεγα ότι τον Δημήτρη τον ερωτεύτηκε παράφορα αλλά αγάπησε τον Γιώργο, που είναι ένα πολύ καλό παιδί και τη στηρίζει πάντα. Ο Δημήτρης της έχει περάσει πλέον. Ισως της έχει μείνει ένα απωθημένο, αλλά τον άντρα της αγαπάει».

Άλλο έρωτας και άλλο αγάπη.

«Οπως δήλωσε και στη Μαρίνα, πρόσφατα είναι με τον Γιώργο. Υπάρχει αγάπη, αλλά ο έρωτας για εκείνον χτίζεται και ο Γιώργος την κερδίζει μέρα με τη μέρα. Με τον Δημήτρη απλά συνέβη ό,τι συνέβη».

Ο Δημήτρης είναι ερωτευμένος μαζί της ή ό,τι κάνει είναι από εγωισμό;

«Δεν το ξέρω ούτε κι εγώ. Θα δούμε πού θα πάει. Κάποιο σχέδιο υπάρχει και με τον καιρό θα αποκαλυφθεί. Αυτά δεν μένουν κρυφά για πολύ. Και η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης λειτουργεί πολύ έξυπνα».

Πώς θα αντιδράσει Γιώργος όταν μάθει ότι το παιδί δεν είναι δικό του;

«Δεν γνωρίζω πότε και πώς θα το μάθει. Κάποια στιγμή θα συμβεί αλλά μέχρι στιγμής έχουμε κι εμείς την ίδια απορία».

Η Ρία έχει πια σχέση με τον Δημήτρη. Βάζει σε προτεραιότητα τα «θέλω» της πάνω από το παιδί της;

«Δεν είναι ότι δεν αγαπάει την κόρη της. Οταν έχεις μείνει χρόνια σε έναν κακό γάμο, δυστυχισμένη, και έρθει κάποιος και σου δείξει ενδιαφέρον, σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη και σημαντική. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει μέσα της και σίγουρα δεν θέλει να στενοχωρήσει το παιδί της. Γι αυτό και βρίσκεται κρυφά με τον Δημήτρη. Προσωπικά τη δικαιολογώ σε έναν βαθμό».

Εκείνη δεν έχει καταλάβει τους σκοπούς του.

«Οχι, και νιώθει κολακευμένη. Δώρα, τραπέζια, ωραία λόγια. Από εκεί που ήταν μόνη και κλεισμένη σε ένα σπίτι, αλλάζει η καθημερινότητά της».

Ο Κωστής τι θέση παίρνει σε όλο αυτό;

«Είναι η φωνή της λογικής στην οικογένεια. Προσπαθεί να εξισορροπήσει την κατάσταση και για το καλό της αδελφής του, καθώς θεωρεί ότι πίσω από τις κινήσεις του Δημήτρη υπάρχει απώτερος στόχος. Τον ξέρει λίγο καλύτερα και υπάρχει και μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, και δεν είναι συμπάθεια».

Η Σοφία έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει;

«Προς το παρόν φαίνεται ότι έχει ξεμπερδέψει τα πράγματα. Δηλώνει ερωτευμένη με τον Γιώργο και λέει πως της έχει τελειώσει αυτό που ένιωθε για τον Δημήτρη. Αν υπάρχει κάτι περισσότερο, θα φανεί. Πάντως ό,τι κάνει δεν είναι από συμφέρον».

Εσείς είστε μακριά από εκείνη ως χαρακτήρας;

«Και να μην είσαι κοντά στην ηρωίδα σου, με έναν τρόπο έχεις στοιχεία της μέσα σου. Δεν μπορώ να τη δω έξω από εμένα. Ο θυμός της, η χαρά της, η λύπη της περνούν από μέσα μου και νιώθω ότι έχω στοιχεία δικά
της. Ολοι μας θα κάναμε τα πάντα υπό κάποιες συνθήκες. Αυτές καθορίζουν τη στάση μας σε κάθε περίπτωση».

Η Κάτια πάντως έχει καταλάβει τι συμβαίνει.

«Η Κάτια όλα τα καταλαβαίνει. Είναι πανέξυπνη και πανούργα».

Ο τηλεοπτικός πατέρας σας (Γιώργος Μακρής) θα εμφανιστεί ξανά;

«Κάποια στιγμή ίσως και να συμβεί, χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είναι ένα ενδεχόμενο κι αυτό».

Πάντως ο Γιάννης Αθητάκης είναι το καλό παιδί που κάθε μαμά θα ήθελε για την κόρη της.

«Είμαστε φίλοι και υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία. Είναι δοτικός με όλους. Φανταστείτε ότι κάνουμε πρόβες ακόμη και από το τηλέφωνο».

Υπάρχουν κάποιοι από τους συναδέλφους σας με τους οποίους έχετε δεθεί λίγο περισσότερο;

«Με τον μπαμπά μου, τον Γιώργο Μακρή, είχα πολύ καλή σχέση. Είναι πολύ ωραίος άνθρωπος, όπως και η Ευαγγελία Μουμούρη που τη λέω «μαμά» και στα γυρίσματα. Τον Πάνο Νάτση τον ξέρω από το Θέατρο Τέχνης που σπουδάζαμε μαζί, όπως και τη Χριστίνα Γερογιάννη και τον Θανάση Πατριαρχέα. Είμαστε κοντά ηλικιακά, κάνουμε παρέα και γελάμε πολύ. Ο Κώστας Καζανάς και η Μαριάννα Τουμασάτου είναι κοντά μας και μας συμβουλεύουν. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο κλίμα στα γυρίσματα».

Φοβηθήκατε να συμμετάσχετε σε ένα καθημερινό σίριαλ;

«Οχι, γιατί ένιωσα ασφάλεια με τους συγκεκριμένους συνεργάτες. Μου άρεσε γιατί ήταν κάτι διαφορετικό απ' ό,τι είχα κάνει μέχρι τώρα. Το είδα περισσότερο σαν στοίχημα».

Σας πήρε χρόνο να παραδεχτείτε ότι θέλετε να ασχοληθείτε με την υποκριτική. Σε ηλικία 15 ετών πήγατε στο Θέατρο Αλλαγών, σπουδάσατε Φιλολογία και στη συνέχεια στο Παρίσι, Πολιτισμική Διαχείριση και Θεωρία του Σινεμά. Συνεχίσατε με μεταπτυχιακό στη Σουηδία, για να καταλήξετε στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Μεγάλος κύκλος.

«Εκανα πιο θεωρητικές σπουδές μέχρι να το αποφασίσω, αλλά ήταν παρεμφερείς. Θα το έκανα αργά ή γρήγορα. Ομως όλες αυτές οι εμπειρίες σού δίνουν εφόδια που είναι χρήσιμα για έναν ηθοποιό. Αλλωστε με τις
εμπειρίες παίζουμε».

Θα σας δούμε στο θέατρο άμεσα;
«Στο φεστιβάλ της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, αλλά τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν στην ώρα τους από τους αρμόδιους».

ΠΗΓΗ: TV 24

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Το πρώτο φιλί της Έλλης με τον Άρη!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24!

Η Ελλη είναι έτοιμη να αφήσει το παρελθόν και να φροντίσει τον εαυτό της αναλαμβάνοντας και πάλι τα ηνία της ζωής της. Ο Αρης θα είναι για εκείνη η κινητήριος δύναμη για να κάνει αυτή την καινούρια αρχή.

*Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το TVΣίριαλ


Η πρώτη συνάντηση της Ελλης με τον Αρη δεν ήταν και ιδιαίτερα εγκάρδια. Το αντίθετο μάλιστα. Ούτε και οι επόμενες που ακολούθησαν. Εκείνη κακομαθημένη, γόνος της οικογένειας Μακρή, και έχοντας συνηθίσει να γίνεται το δικό της και να την υπακούν όλοι, δεν καλοείδε το γεγονός ότι κάποιος «κατώτερός της» της έφερε αντίρρηση. Ο Αρης όμως δεν έκανε πίσω εξακολουθώντας να της συμπεριφέρεται σαν μια οποιαδήποτε άλλη εργαζόμενη στον Ιππικό Ομιλο και αυτό την εκνεύριζε πολύ. Μόνο όταν έμαθε από τον θείο της τον Μιχάλη ότι ο Αρης ήταν ένας αθλητής με πανευρωπαϊκές διακρίσεις και μεγάλη καριέρα που αναγκάστηκε να τη σταματήσει όταν είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το άλογο, άρχισε να τον βλέπει με διαφορετικό μάτι. Οι σχέση τους συνεχίζει να είναι σε τεντωμένο σχοινί.

Εκείνη έχει εγωισμό ο οποίος δεν της επιτρέπει να του δείξει ότι τον συμπαθεί. Κι εκείνος όμως πεισμώνει ακόμη περισσότερο με τη συμπεριφορά της. Ο ίδιος δεν αντέχει καθόλου τα κακομαθημένα πλουσιοκόριτσα και γενικότερα αυτός ο κόσμος τον απωθεί τελείως. Οι δυο τους έχουν εντελώς διαφορετικές νοοτροπίες. Οι τσακωμοί τους κάθε φορά που συναντιούνται είναι πια κάτι σύνηθες. Πείσμα στο πείσμα. Ο Αρης δεν έκανε πίσω ούτε όταν η Κάτια πήγε να τον προειδοποιήσει να φέρεται καλά στην Ελλη γιατί ο πατέρας της έχτισε τον Ομιλο, ούτε όταν ο ίδιος ο Μακρής ζήτησε την απόλυσή του. Φυσικά δεν έχει σκοπό να το κάνει τώρα. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό Αρης και Ελλη έρχονται πιο κοντά αφού εκείνος αναλαμβάνει την προπόνησή της. Παρ’ όλα αυτά, η κόντρα μεταξύ τους είναι δεδομένη. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα αρχίζει να γεννιέται ένα περίεργο κλίμα μεταξύ τους.

Η Ελλη φαίνεται πως είναι έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της, να αφήσει πίσω τον Κωστή και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Και ο Αρης είναι ένας άντρας που δεν είναι από το περιβάλλον της, έχει το σθένος να της πει όχι στα καπρίτσια της και λέει ανοιχτά αυτό που σκέφτεται. Της κεντρίζει το ενδιαφέρον όσο και αν δεν το παραδέχεται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όταν τον βλέπει να μιλάει με μια κοπέλα στον Ομιλο του κάνει σκηνή ανακοινώνοντας πως θα ψάξει να βρει άλλον προπονητή. Είναι γεγονός πια πως η Ελλη ζηλεύει. Εκείνος προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και άλλαξε πάλι συμπεριφορά απέναντί του και γιατί πήρε αυτή την απόφαση. Επιμένει. Εκείνη δεν του λέει. Ο Αρης όμως δεν παραιτείται. Λόγο στον λόγο ο καβγάς ανάβει. Κάποια στιγμή ο Αρης την αρπάζει και τη φιλάει. Εκείνη αν και αρχικά αντιστέκεται, παραδίδεται στην αγκαλιά του. Εχει τόσο ανάγκη να νιώσει ότι την αγαπούν και πάλι. Μόνο εκείνη. Γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτά που έχει.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια αποκαλύπτει στην Λίλιαν πως οι βιολογικοί γονείς της Ελπίδας είναι ο Κωστής και η Μαρίνα!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Ρεπορτάζ! Ο Μιχάλης ένα βήμα πριν τον θάνατο!

Ο Μιχάλης δεν αντέχει να έχει μακριά από τη ζωή του τη Μαρίνα και συνεχίζει την άστατη ζωή, με το ποτό να έχει γίνει ο καλύτερος του φίλος. Ομως αυτό θα το πληρώσει πολύ ακριβά.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη


Ο Μιχάλης δεν αντέχει στη σκέψη ότι η σχέση του με την Μαρίνα έχει πια τελειώσει. Οσο κι αν υποφέρει, δεν μπορεί να της συγχωρήσει τα ψέματα που του είπε μέχρι να φτάσει στην κόρη της. Το χειρότερο για εκείνον, το οποίο τον πληγώνει ακόμη πιο βαθιά, είναι ότι δεν τον εμπιστεύτηκε. Αυτό δεν σημαίνει ότι την έχει βγάλει από την καρδιά του. Για εκείνον θα είναι η μία και μοναδική. Κι εκείνη όμως νιώθει το ίδιο. Μόνο που η προτεραιότητά της είναι η κόρη της η Ελπίδα και μπροστά σε εκείνη δεν βάζει κανέναν, θυσιάζοντας τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της. Ο Μιχάλης διαλυμένος συναισθηματικά συνεχίζει την άσωτη ζωή. Πίνει πολύ, πηγαίνει με γυναίκες για ένα μόνο βράδυ για να ξεχάσει και η συμπεριφορά του είναι απότομη. Ο φίλος του ο Γιώργος δεν τον αναγνωρίζει πια.

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα

Οσο κι αν προσπαθεί να τον συνεφέρει και να του πει ότι έχει πάρει επικίνδυνα μονοπάτια, εκείνος δεν τον ακούει. Μέχρι και στη δουλειά του δεν είναι συνεπής και ο φίλος του τού τονίζει ότι αν συνεχίσει έτσι, ό,τι έχτισαν τόσα χρόνια θα χαθεί μεμιάς. Ομως εκείνον δεν δείχνει να τον νοιάζει. Στο πλάι του, προκειμένου να τον βοηθήσει είναι και ο Φώτης που ξέρει ότι η συμπεριφορά του αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι είναι πληγωμένος από τη Μαρίνα. Οσο και να παρηγορεί τον Μιχάλη ότι υπάρχουν άνθρωποι δίπλα του, έχει τάσεις αυτοκαταστροφής. Το ποτό γίνεται ο καλύτερος σύντροφός του και τίποτα πια δεν θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό. Εχει γίνει σκιά του. Ενα βράδυ, μεθυσμένος οδηγεί προς το λιμάνι, προκειμένου να πάει στο σκάφος του.

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα

Δεν βλέπει καθαρά στον δρόμο και ζαλίζεται. Τα αντανακλαστικά του σε αυτή την κατάσταση έχουν πέσει και δεν αργεί να συμβεί το κακό. Σε μια στροφή χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βγαίνει από την πορεία του. Το ατύχημα είναι πολύ σοβαρό. Εκείνος είναι βαριά χτυπημένος. Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούν ασθενοφόρο. Διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τα νέα δεν αργούν να φτάσουν στους οικείους του. Και φυσικά το μαθαίνει και η Μαρίνα. Τρέχει να τον βρει. Ο Μιχάλης χειρουργείται. Η κοπέλα είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Δεν πιστεύει αυτό που συμβαίνει. Ξέρει ότι εκείνη έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για ό,τι του συνέβη. «Εγώ φταίω για όλα. Εγώ», λέει κλαίγοντας. «Συγχώρεσέ. Σε παρακαλώ», μονολογεί.