Open: Επιτέλους βρήκαν τον "θηλυκό" Νίκο Μουτσινά!

Τρίβει τα μάτια του ο Σαββίδης!

Open: Επιτέλους βρήκαν τον

Κι όμως! Στο κανάλι του OPEN ο Νίκος Μουτσινάς βγαίνει και σε... "θηλυκό"!

Οι ιθύνοντες του καναλιού έτριβαν τα μάτια τους όταν στα γραφεία έφτασαν τα ραβασάκια για τα ποσοστά τηλεθέασης του Σαββάτου, 20 Απριλίου! Διαβάστε παρακάτω..

Ήταν αδιανόητο το γεγονός πως η Φαίη Μαυραγάνη και το "Τώρα τι Συμβαίνει" κατάφεραν και έκαναν τα δεύτερα καλύτερα νούμερα στο κανάλι αφού έπιασαν στο δυναμικό κοινό το 17,5 και τα τέταρτα ήταν αρκετά υψηλά:

Open: Επιτέλους βρήκαν τον 'θηλυκό' Νίκο Μουτσινά!

14

19,4

17,4

18,4

18,3

17,4

20,9

18,2

20,7

16,4

19,5

16,8

18

14,9

11,8

Νίκος Μουτσινάς: Εξελίξεις με την κατάσταση του παρουσιαστή!

Εξελίξεις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr όσον αφορά τον Νίκο Μουτσινά και την κατάστασή του! Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή;

Στο OPEN, τι κλίμα επικρατεί μετά τα συγκεκριμένα μαντάτα που πήραν στα χέρια τους οι ιθύνοντες;

Όταν λέμε μαντάτα, αναφερόμαστε, φυσικά, στο χαρτί της AGB που φτάνει σε όλα τα γραφεία των καναλιών κάθε πρωί και δείχνει ποιοι παρουσιαστές πέτυχαν και... ποιες εκπομπές απέτυχαν!

Τα νέα για το Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή "Για την παρέα" δεν ήταν ούτε καλά, ούτε κακά! Η κατάσταση παραμένει σταθερή!

Δηλαδή, ο Νίκος εδώ και αρκετό καιρό παίζει μεταξύ 15-18 και εκεί κατάφερε και κράτησε τα νούμερα και την Παρασκευή 19 Απριλίου!

Συγκεκριμένα, έκανε 16,1 ενώ μια μέρα πριν είχε φτάσει το 16,8! Σημειώθηκε μια πτώση 0,7 βαθμών αλλά η απόκλιση δεν ήταν τόσο μεγάλη για να επηρεαστεί η ψυχολογία του!

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως είναι ένα από τα πιο δυνατά projects του καναλιού, το οποίο στοιχηματίζει πολύ στο συγκεκριμένο πρόσωπο!

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 17,1
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 15,2
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 15,4

ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 18,4
STAR: Καγιά, Shopping Star 19,3
ΣΚΑΙ: Power of love, 11,1
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 16,1

Νίκος Μουτσινάς: Σταθερή η κατάσταση του παρουσιαστή!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν πριν λίγο στα γραφεία του Youweekly.gr σταθερή παραμένει η κατάσταση του Νίκου Μουτσινά!

Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή του OPEN;

Φυσικά αναφερόμαστε στα νούμερα τηλεθέασης που φτάνουν καθημερινά στα χέρια μας!

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν λέει να φύγει από το 15 - 18! Πάνε οι παλιές καλές εποχές που έπιανε τα 30αρια στους πίνακες της ABG!

Βέβαια, να τονίσουμε πως είναι ένα από τα πιο δυνατά προγράμματα του σταθμού γενικά και πως μπορεί στην ζώνη του να μην παίρνει την πρωτιά αλλά γενικά στο κανάλι φέρνει τα υψηλότερα νούμερα από όλα τα projects που τρέχουν!

Ο Νίκος Μουτσινάς, λοιπόν, παραμένει σταθερός στα ποσοστά του σημειώνοντας άλλοτε μεταπτώσεις κι άλλοτε όχι... Στην τηλεθέαση της Πέμπτης 18/4 σημείωσε μια μικρή άνοδο καθώς έκανε 16,8 ενώ μια μέρα πριν είχε φτάσει το 15.4!

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 15,6
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 17,1

STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα, 13,3
ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 18,5
STAR: Καγιά, Shopping Star 19,1
ΣΚΑΙ: Power of love, 12,5
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 16,8

OPEN: Μεσημεριάτικα, 3,8