Έλα στη θέση μου: Ραγδαίες εξελίξεις! Η Φαίη αποκαλύπτει στον Βλάση όλη την αλήθεια για τα σχέδιά της!

Αναλυτικά τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα 22/4!

Έλα στη θέση μου: Ραγδαίες εξελίξεις! Η Φαίη αποκαλύπτει στον Βλάση όλη την αλήθεια για τα σχέδιά της!

Ραγδαίες εξελίξεις στο Έλα στη θέση μου στον Alpha, στο σημερινό (141) επεισόδιο! Η Φαίη αποκαλύπτει στον Βλάση όλη την αλήθεια για τα σχέδιά της!

Διαβάστε παρακάτω όλη την εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

M. Δευτέρα 22 Απριλίου – Επεισόδιο 141
Η Φαίη καταφέρνει για μια ακόμη φορά να γλιτώσει από την οργή του Αντρέα ο οποίος την «πιάνει» να κανονίζει να συναντήσει τον Βλάση. Την ίδια ώρα η Ρενάτα προσπαθεί να αποφύγει τον Αχιλλέα με κάθε κόστος και να κρατήσει τη θέση της ως πρόεδρος της Sofo έτσι ώστε να τον προστατέψει.

Ο Μίμης κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει έμπρακτα στην Μίκα πως στηρίζει τα όνειρά της για το οινολογικό πάρκο, κάτι που την κάνει να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματα στο γάμο της. Η Σύλβια προσπαθεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ζαφειρίας και αποφασίζει να στραφεί στον εθελοντισμό. Την ώρα που η Φαίη αποκαλύπτει στον Βλάση όλη την αλήθεια για τα σχέδιά της, ο Αντρέας έχει ένα πολύ περίεργο ατύχημα.

Έχετε δει ποια θοποιός από την σειρά «Έλα στη θέση μου» είναι ερωτευμένη; Αυτός είναι ο σύντροφός της!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - αποκλειστικό: Πολύ ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό!

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έμαθα και θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Ο ηθοποιός έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του πλέον! Τι συνέβη;

Εκτός από το ότι η προσωπική του ζωή και η σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού συνεχίζει και πάει από το καλό στο καλύτερο σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός στον ALPHA, "Έλα στη Θέση μου" πήρε το πράσινο φως να συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - αποκλειστικό: Πολύ ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό!

Όπως σας έχω γράψει ξανά οι σταθμοί αυτή την περίοδο βρίσκονται σε φάση αναπροσαρμογής και προσπαθούν να δουν ποια προγράμματα αλλά και ποια πρόσωπα θα κρατήσουν για την επόμενη σεζόν.

Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι η σειρά "Έλα στη θέση μου", η οποία με βάση τα νούμερα τηλεθέασης έχει μεγάλη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό και αποφέρει υψηλά έσοδα!

Έτσι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, πλέον έχει το κεφάλι του ήσυχο και δεν αγχώνεται για την επαγγελματική του πορεία!