OPEN: Έπαθε "εγκεφαλικό" κορυφαίος παρουσιαστής με όσα έμαθε!

Άσχημα τα μαντάτα!

OPEN: Έπαθε

Αδιανόητο περιστατικό στο OPEN! Έπαθε "εγκεφαλικό" κορυφαίος παρουσιαστής με τα όσα έμαθε!

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Αναφερόμαστε στον Πέτρο Κωστόπουλο που όχι φυσικά δεν έπαθε κάτι αντιθέτως χέρι άκρας υγείας αλλά τα νούμερα που έκανε χθες στην τηλεθέαση του Open είναι αληθινά για «εγκεφαλικό»!

Είναι τα χειρότερα νούμερα από τότε που έχει ξεκινήσει εκπομπή το «Όλα λάθος» στην τηλεθέαση του Open!

OPEN: Έπαθε 'εγκεφαλικό' κορυφαίος παρουσιαστής με όσα έμαθε!

Συγκεκριμένα στον μέσο όρο ο Πέτρος Κωστόπουλος κάνει 4,8, στο δυναμικό κοινό!

Και τώρα πάμε να δούμε αναλυτικά τα νούμερα του τα οποία δεν είναι για να χαίρεται κανένας.

4,3 5,0 3,7 5,1 2,8 4,5 5,0 5,2 3,3 5,7 κάνει μία έκπληξη στο τέλος με 8,4 και μετά 4,1 4,2 απέναντι το καλύτερα, δε, γίνεται με τη Ναταλία Γερμανού που κάνει νούμερο ρεκόρ 19,0!

Πέτρος Κωστόπουλος: Ατύχημα για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Ατύχημα για τον Πέτρο Κωστόπουλο! Τι συνέβη στον παρουσιαστή;

Στην εκπομπή του OPEN, "Όλα λάθος" εμφανίστηκε σήμερα ο Πέτρος με "ουλές" και σημάδια στο πρόσωπό του!

Ο ίδιος θέλοντας να δικαιολογήσει την εμφάνισή του αποκάλυψε πως πριν λίγες ημέρες συμμετείχε σε έναν αγώνα μπάσκετ και πάνω στο παιχνίδι ένας συμπαίκτης του τον χτύπησε κατά λάθος με αγκωνιά!

Δεν συνέβη κάτι σοβαρό αλλά τα χείλη του μάτωσαν και του έχει μείνει ένα μικρό σημάδι όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο του Youweekly.gr:

Τζένη Μπαλατσινού: Το δείπνο κλειδί με τον Πέτρο Κωστόπουλο για τον γάμο με τον Κικίλια!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται, και μάλιστα η αγγελία γάμου τους δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή, όπως πρώτοι σας μεταφέραμε! Πώς αντέδρασε είσαι ο Πέτρος Κωστόπουλος και πώς το έμαθε σε δείπνο κλειδί;


Ωστόσο, η Τζένη είναι πάνω από όλα μητέρα 3 παιδιών, από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Όπως καταλαβαίνετε, ο Πέτρος, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μάθει τον γάμο από κανέναν άλλο, παρά μόνο από την Τζένη!

Η ίδια λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα, συναντήθηκε με τον Πέτρο σε ένα δείπνο κλειδί! Αρχικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος, όπως ήταν αναμενόμενο ξαφνιάστηκε αρκετά με τα όσα του είπε η Τζένη, ωστόσο όχι μόνο της έδωσε τις... ευχές του αλλά και μια συμβουλή!


Πηγή κοντά στο ζευγάρι μετέφερε στο Vanda's blog του Youweekly.gr ότι ο Πέτρος είπε στην Τζένη να κλείσει τα αυτιά της στα κακόβουλα δημοσιεύματα και λόγια τρίτων, και να απολαύσει τον δεύτερο γάμο της όσο δεν πάει! Τα παιδιά τους, εξάλλου, είναι αρκετά μεγάλα ώστε να κατανοήσουν ότι και οι δυο γονείς τους έχουν άψογες σχέσεις, παρόλο που στην προσωπική τους ζωή έχουν προχωρήσει!


Μάλιστα η Τζένη συγκινήθηκε πολύ, και λίγο πριν φύγουν από το εστιατόριο του Κολωνακίου στο οποίο βρέθηκαν, έκαναν μια αγκαλιά τόσο θερμή, ώστε όλοι οι θαμώνες έμειναν κάγκελο κυριολεκτικά! Καλά λένε τελικά, ότι οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο!