Αννίτα Πάνια: Η δημόσια ανακοίνωση του Epsilon για την εκπομπή της!

Τι συνέβη;

Αννίτα Πάνια: Η δημόσια ανακοίνωση του Epsilon για την εκπομπή της!

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε τηλεοπτικός σταθμός EPSILON έπειτα από τις αναφορές για τη δίωξη κατά της Αννίτας Πάνια.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση; Διαβάστε παρακάτω,,,

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τα πρόσφατα γεγονότα της 21ης -4-2019 που είχαν ως αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί η εκπομπή της Αννίτας Πάνια και ρητώς επιβεβαιώνει ότι η κα Πάνια δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό. Εκφράζουμε τη βαθιά μας εκτίμηση και τον σεβασμό μας στο πρόσωπο της κας Πάνια και θεωρούμε τιμή μας τη συνεργασία τόσο μαζί της όσο και με τον κ.Νίκο Ηλία ως εκπρόσωπο του οίκου ALISDIEM του οποίου το λογότυπο αναφέρθηκε ατυχώς και αδικαιολόγητα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία φερόταν να αναζητούσε την παρουσιάστρια μετά από μήνυση που έκανε εναντίον της, συνεργάτιδα της.

Σύμφωνα, με τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, την Κυριακή, όλοι ήταν στο πλατό της εκπομπής και περίμεναν την παρουσιάστρια για να βγει η εκπομπή στον αέρα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς η Αννίτα Πάνια ενημέρωσε πώς πρέπει να φύγει επειδή ο πατέρας της ήταν άρρωστος. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Αννίτα Πάνια έχει συλληφθεί, αλλά με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η παρουσιάστρια δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η Αννίτα Πάνια κατηγορείται από εργαζόμενη του καναλιού EPSILON για απειλή και εξύβριση, η οποία και υπέβαλε μήνυση εναντίον της στο ΑΤ Αμαρουσίου.

Πηγή: protothema.gr

Αννίτα Πάνια: "Άρρωστη" η κατάστασή της!

Η κατάσταση της Αννίτας Πάνια, όπως μου μεταφέρθηκε και θα σας αποκαλύψω στο Youweekly.gr, είχε φτάσει σε σημείο να είναι "άρρωστη"!

Και τι εννοώ; Ήρθα σε επαφή με πολύ κοντινό της άνθρωπο μετά την είδηση που πρώτη σας αποκάλυψα στο Vanda's blog για τα μπλεξίματα που είχε με την αστυνομία έξω από το κανάλι EPSILON και μου τα είπε όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Για την ακρίβεια θα σας μεταφέρω το τραγικό 24ωρο που πέρασε η Αννίτα!

Όπως μου μετέφερε ακριβώς πολύ κοντινό της πρόσωπο: "Ήταν σοκαρισμένη όταν άρχισαν να γράφουν ότι έγραφαν και διαδόθηκαν τα νέα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα! Ήξερε πως η λύση θα βρεθεί και το θέμα θα λήξει πολύ σύντομα αλλά δεν μπορούσε να διαχειριστεί την διάσταση που είδε πως άρχισαν να παίρνουν τα πράγματα χωρίς λόγο και αιτία! Ήταν γενικά πιεσμένη αυτό τον καιρό γιατί συμβαίνουν και κάποια άλλα πράγματα στην ζωή της για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω αλλά την έχουν επηρεάσει πάρα πολύ! Σε κάποιο σημείο κόντεψε να πάθει κρίση από το ξέσπασμα! Τρόμαξα πως μπορεί να αρρωστήσει! Έκλαψε, φώναξε και πάει πέρασε προχωράει παρακάτω!"

Αυτά μου μετέφερε ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την παρουσιάστρια του EPSILON κι από την καλή και από την ανάποδη κι αυτά σας αποκαλύπτω κι εγώ μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Αννίτα Πάνια - εξελίξεις: Γιατί την συνέλαβαν; Η απειλή που οδήγησε σε μήνυση

Εξελίξεις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για την Αννίτα Πάνια! Γιατί την συνέλαβαν; Η απειλή που οδήγησε στη μήνυση!

Πρώτη εγώ μέσα από το Vanda's blog σας αποκάλυψα το απόγευμα της Κυριακής πως δυο περιπολικά έφτασαν έξω από τα γραφεία του EPSILON για να παραλάβουν την παρουσιάστρια!

Ωστόσο, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έχω στα χέρια μου η παρουσιάστρια είχε φύγει πολύ πιο νωρίς από το κανάλι με την δικαιολογία πως ο πατέρας της είναι άρρωστος! Με αποτέλεσμα η αστυνομία να μην την βρει πουθενά!

Ποιος ο πραγματικός λόγος που την έψαχνε η αστυνομία

Έγκυρη πηγή μου, μέσα από το κανάλι, μου αποκάλυψε πως εργαζόμενη του σταθμού είχε μια λογομαχία με την παρουσιάστρια και η Αννίτα την απείλησε άσχημα με αποτέλεσμα η εργαζόμενη να εξαγριωθεί και να καταφύγει στις αρχές για να βρει το δίκιο της!

Το αυτόφωρο από το οποίο ήταν να περάσει η Πάνια λίγη σήμερα τα μεσάνυχτα!

Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Άγριος τσακωμός στην Εκάλη... ούρλιαζαν και φώναζαν γιατί...

Σας έχω καυτό παρασκήνιο και δεν μπορώ , φυσικά, να μην το μοιραστώ μαζί σας!

Εδώ, λοιπόν, στο Vanda's. blog, θα σας αποκαλύψω το τι συνέβη στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα, στην Εκάλη!

Πριν λίγες μέρες έπεσε στα αυτιά μου, η παρακάτω είδηση και μου μεταφέρθηκαν ακριβώς όλα με κάθε λεπτομέρεια για το σκηνικό που διαδραματίστηκε μεταξύ του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια!

Και πως να μην γίνει γνωστό, όταν έγινε και μάλιστα δημόσια, στο δρόμο, ακριβώς έξω από το σπίτι, του πρώην ζευγαριού;

Η Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας είναι ένα από τα σπάνια ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις και μετά το χωρισμό τους!

Το ζευγάρι, έβαλε τίτλους τέλους στον γάμο του το 2016, ωστόσο για χάρη του γιου τους, του μικρού Ανδρέα, προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για μια ήρεμη καθημερινότητα!

Ο Νίκος Καρβέλας επισκέπτεται πολύ συχνά, το σπίτι στην Εκάλη, όπου διαμένει η παρουσιάστρια με τον γιο τους!

Στην τελευταία του επίσκεψη όμως η κατάσταση φαίνεται να ξέφυγε! Ο μουσικοσυνθέτης, βρισκόταν έξω από το σπίτι με την παρουσιάστρια, χωρίς όμως να είναι παρών ο μικρός Ανδρέας. Τότε, οι δυο τους για άγνωστο λόγο, φαίνεται να καυγάδισαν έντονα, ενώ 2 γείτονες τους κοιτούσαν με απορία, γιατί αυτό ήταν κάτι που δεν είχαν συνηθίσει και ειδικά... δημόσια!

Ο Νίκος Καρβέλας φαίνεται πως έκανε κάποια παρατήρηση στην Αννίτα Πάνια και εκείνη με τη σειρά της, ακούστηκε να του είπε: "Είσαι σοβαρός; Τι είναι αυτά που λες; Θα μας τρελάνεις; Δεν πάμε καθόλου καλά, Νίκο!"

Ωστόσο ο καυγάς ήταν στιγμιαίος, όπως αποδείχτηκε, αφού αμέσως μετά ο Νίκος αποχώρησε και η Αννίτα, μπήκε στο σπίτι, φανερά εκνευρισμένη!

Ο γιος τους είναι πάνω από όλα η προτεραιότητά τους και μόνο αυτό αρκεί, ώστε να διατηρούνται οι καλές σχέσεις! Άλλωστε η αγάπη που έχουν μεταξύ τους, δεν σβήνει ποτέ και το έχουν αποδείξει με τα χρόνια!