Έλα στη θέση μου: Το χτύπημα του Αντρέα στο κεφάλι και το σοκ της Σύλβιας!

Τι θα δούμε σήμερα;

Έλα στη θέση μου: Το χτύπημα του Αντρέα στο κεφάλι και το σοκ της Σύλβιας!

Ραγδαίες εξελίξεις στο Έλα στη θέση μου στον Alpha, στο σημερινό (143) επεισόδιο!

Όλη την εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Διαβάστε παρακάτω...

M. Τετάρτη 24 Απριλίου – Επεισόδιο 143

Ο Λεωνίδας και η Φλωρέτα επισημοποιούν τη σχέση τους, την ώρα που οι γιοι του Λεωνίδα βλέπουν τις δικές τους να καταστρέφονται. Η Ρενάτα κρατά τα χαρτιά της κλειστά στον Αχιλλέα και ο Βλάσης παραμένει σε διάσταση με την Μίκα, παρότι έχει ξανά κοντά του το παιδί του. Ο Μίμης ξεσπά στην Μίκα και εκείνη του μιλά σκληρά, ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί να μάθει από την Ισμήνη για ποιο λόγο άλλαξε στάση η Ρενάτα. Ο Αντρέας χτυπά το κεφάλι του και επιστρέφει στην εποχή που ήταν ερωτευμένος με την γραμματέα του, την Αιμιλία. Ο Δαμιανός αποφασίζει να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός για να ματαιώσει τα σχέδια της Φαίης για γάμο. Εν τω μεταξύ, η Σύλβια μαθαίνει κάτι απρόσμενο για το παρελθόν του Ζούβα και σοκάρεται…

Έχετε δει ποια ηθοποιός από την σειρά «Έλα στη θέση μου» είναι ερωτευμένη; Αυτός είναι ο σύντροφός της!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - αποκλειστικό: Πολύ ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό!

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έμαθα και θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Ο ηθοποιός έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του πλέον! Τι συνέβη;

Εκτός από το ότι η προσωπική του ζωή και η σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού συνεχίζει και πάει από το καλό στο καλύτερο σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός στον ALPHA, "Έλα στη Θέση μου" πήρε το πράσινο φως να συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - αποκλειστικό: Πολύ ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό!

Όπως σας έχω γράψει ξανά οι σταθμοί αυτή την περίοδο βρίσκονται σε φάση αναπροσαρμογής και προσπαθούν να δουν ποια προγράμματα αλλά και ποια πρόσωπα θα κρατήσουν για την επόμενη σεζόν.

Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι η σειρά "Έλα στη θέση μου", η οποία με βάση τα νούμερα τηλεθέασης έχει μεγάλη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό και αποφέρει υψηλά έσοδα!

Έτσι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, πλέον έχει το κεφάλι του ήσυχο και δεν αγχώνεται για την επαγγελματική του πορεία!

Έλα στη θέση μου - Σούπερ αποκλειστικό: Ανατροπή! Αντρέας και Αιμιλία παντρεύονται!

Σούπερ αποκλειστική εξέλιξη για την σειρά Έλα στη θέση μου στον Alpha. Μεγάλη ανατροπή στο σήριαλ! Αντρέας και Αιμιλία παντρεύονται!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η Φαίη ψάχνει τον Αντρέα την ίδια ώρα που εκείνος ντύνεται γαμπρός με τις ευλογίες της οικογένειας Σοφοκλέους. Εν τω μεταξύ ο Βλάσης και η Μίκα καβγαδίζουν συνεχώς και ο γάμος τους φαίνεται πως δεν έχει πια καμιά ελπίδα.

Έλα στη θέση μου - Σούπερ αποκλειστικό

Ο Αντρέας μετά το χτύπημα στο κεφάλι του, επιστρέφει στην εποχή που ήταν ερωτευμένος με τη γραμματέα του... την Αιμιλία. Ο Δαμιανός είναι αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί πάση θυσία αυτό το γεγονός για να ματαιώσει τα σχέδια της Φαίης για γάμο. Την ίδια ώρα, η Φαίη κάνει τα αδύνατα δυνατά να βρει τον Αντρέα. Κάτι τέτοιο ωστόσο αποδεικνύεται ότι δεν είναι και τόσο εύκολο. Γι’ αυτό και αναθέτει στον DS να τον ανακαλύψει. Κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο αφού ο Δαμιανός ετοιμάζει στον πατέρα του καινούριο γάμο-έκπληξη. Ο Αντρέας στολίζεται γαμπρός για να παντρευτεί την αγαπημένη του… Αιμιλία, με τις ευλογίες όλων των Σοφοκλέους. Ο Δαμιανός τρίβει τα χέρια του με την έκβαση των γεγονότων.

Το κόλπο της Φαίης να σταματήσει τον γάμο της Αιμιλίας και του Αντρέα αποτυγχάνει, και τότε βάζει τα μεγάλα μέσα για να πάρει το αίμα της πίσω. Ο Δαμιανός ετοιμάζει τη μεταβίβαση της Sofo στην Αιμιλία, αλλά έχει υπολογίσει χωρίς τη Φαίη που κάνει καταγγελία σε εκείνον και την Αιμιλία για να πάρει πίσω τον Αντρέα.

Ο Βλάσης ζητάει διαζύγιο από τη Μίκα

Ο Μίμης έρχεται σε κόντρα με τον Θοδωρή και την Ισμήνη για τη στάση του απέναντι στη Μίκα. Την ίδια στιγμή ο Βλάσης και η Μίκα έρχονται πιο κοντά μετά από έναν τσακωμό. Η βραδιά τους όμως καταλήγει ξανά... σε καβγά. Η νύχτα γίνεται ακόμα χειρότερη για τη Μίκα, που στο δρόμο για το σπίτι της πέφτει θύμα ληστείας. Ο Μίμης σπεύδει να τη σώσει, αλλά όλοι φαίνεται να πιστεύουν πως η ληστεία ήταν ένα δοκιμασμένο κόλπο του για να γίνει ο ήρωάς της. Ο Βλάσης συγκρούεται με τον πρώην φίλο του κατηγορώντας τον πως σκηνοθέτησε την επίθεση στη γυναίκα του, αλλά η αστυνομία δίνει απάντηση στις υποψίες του. Η Ισμήνη, βλέποντας αυτήν την κατάσταση, πιέζει τη Μίκα να πάρει αποφάσεις για τη ζωή της. Εκείνος όμως που το κάνει τελικά είναι ο Βλάσης που ζητάει της διαζύγιο. Το ζευγάρι τσακώνεται και πάλι. Ο καυγάς του έχει, όμως, μια απρόσμενη εξέλιξη που θα αφήσει τον Μίμη έκπληκτο.