Τα πάνω και τα κάτω της ελληνικής τηλεόρασης! Ποιοι τα έχουν βρει σκούρα;

Οι καλές και οι κακές στιγμές της τηλεόρασης!

Τα πάνω και τα κάτω της ελληνικής τηλεόρασης! Ποιοι τα έχουν βρει σκούρα;

Η Ελληνικής τηλεόραση έχει τα πάνω της και τα κάτω της! Ποιοι παρουσιαστές τα έχουν βρει... σκούρα;

Πάμε να τα μάθουμε όλα; Διαβάστε παρακάτω...

Τι γίνεται πια σε αυτήν την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. «Ολα λάθος» όνομα και πράγμα. Μα έκαναν κι αυτοί πρεμιέρα με ανάδρομο Ερμή! Τόσα χρόνια δεν έχουν μάθει τίποτα από τα πρωινάδικα; Και γιατί βιάζονταν εκεί στο OPEN να βγάλουν άρον άρον την παραγωγή στον αέρα; Μήπως χάσουν τα νούμερα; Ούτε κι αυτά τα είδαν. Το χειρότερο; Κανείς δεν μπήκε εξ αρχής στο πλατό με όρεξη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι λες και κάνει αγγαρεία. Τι το ήθελε το μεσημεριανό; Για να πιάσει τηλεοπτικό πόστο για του χρόνου; Μα έτσι τα ρίχνεις τα ποσοστά σου, δεν τα ανεβάζεις. Αφήστε που μία που είδαμε την Αννα Μαρία Βελλή και μία που τη χάσαμε μετά τη ρήξη της με τον κεντρικό παρουσιαστή. Πάντως έχει τσαγανό το κορίτσι. Γιατί μπορεί ο Κωστόπουλος να έχει μια ιστορία, αλλά αυτό που δεν λέει να καταλάβει είναι ότι σε ένα μέσον που δεν είναι δικό του είναι απλά εργαζόμενος.

ΚΑΤΩ Σκούρα τα έχει βρει ο Δήμος Βερύκιος στο «Ηappy day» εξαιτίας του... «MasterChef3». Θα πείτε τι σχέση έχει το ένα με το άλλο. Κι όμως. Ο δημοσιογράφος ήλπιζε ότι ο περιορισμός της παρουσίας του στην εκπομπή θα είχε επιπτώσεις στα νούμερα κι έτσι θα φαινόταν πόσο απαραίτητος είναι. Ομως η καθημερινή προβολή αποσπασμάτων από το ριάλιτι μαγειρικής, και μάλιστα πριν ακόμη από την έναρξη της «Φωλιάς των ΚουΚου» στο Star, αποφέρει νούμερα. Ετσι είν' η ζωή και πώς να την αλλάξεις. Αφιερωμένο.

ΠΑΝΩ Αυτήν την τηλεόραση τη θέλουμε. Ο έβδομος κύκλος της σειράς ντοκιμαντέρ «VICE Specials» έρχεται στον ANT1 με δώδεκα νέα επεισόδια που αναδεικνύουν ιστορίες ανθρώπων και φαινόμενα της ελληνικής κοινωνίας. Στο πρώτο που θα προβληθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου, το VICE Greece συναντά την stand-up κωμικό Κατερίνα Βρανά, η οποία έφτασε κοντά στο θάνατο στη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Μαλαισία. Στα επόμενα επεισόδια, η δημοσιογραφική ομάδα γνωρίζει, μεταξύ άλλων, μια κοινότητα surf στην Κρήτη που προσπαθεί να προστατεύσει τον τόπο της από την περιττή δημοσιότητα, ανθρώπους που χτίζουν το σώμα τους με έντονες προπονήσεις και συμπληρώματα, και έναν έφηβο που είναι εθισμένος στο Διαδίκτυο και τα video games.

ΠΗΓΗ: TV 24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Πέτρος Κωστόπουλος: Η αποκάλυψη για την αντικατάσταση της Άννας Μαρίας Βέλλη! (βίντεο)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει την Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή του στο OPEN «Όλα Λάθος».

Τι ανέφερε, επίσης, και για τη σχέση τους; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων μίλησε για το περιστατικό με την Άννα Μαρία Βέλλη και την αποχώρησή της από την εκπομπή του.

Μάλιστα ο παρουσιαστής έκανε γνωστό πως θα υπάρξει και αντικατάσταση της Βέλλη!

Αναλυτικά: «Δεν έχει καμία σχέση η αποχώρηση της Άννας Μαρίας με μένα. Ουδεμία. Δεν ήταν θέμα κόντρας μας. Την έβλεπα σαν κόρη μου. Στη θέση της θα έρθει άλλος άνθρωπος. Και πιστεύω πως καλύτερα θα ήταν να είναι άντρας. Θα ήθελα άντρα δημοσιογράφο για να μπορούμε να σχολιάζουμε τα πράγματα με τη γνώση των πηγών. Να ξέρουμε τι μας γίνεται. Έχουμε αρχίσει τις επαφές. Δεν μπορώ να πω όνομα. Δεν ξέρω ποιος θα είναι. Μπορεί να εμφανιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή, μπορεί και όχι».

Τι είχε πει η Μαντώ Γαστεράτου για την αντικατάσταση της Βέλλη; Διαβάστε εδώ:

Όλα Λάθος: Ποια θα πάρει την θέση της Άννας Μαρία Βέλλη στην εκπομπή;