Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκαλύπτει το μέλλον της σειράς «Έλα στη θέση μου»!

Θα συνεχιστεί η όχι;

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκαλύπτει το μέλλον της σειράς «Έλα στη θέση μου»!

Το μέλλον της σειρά «Έλα στη θέση μου» στην οποία και πρωταγωνιστεί αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και τη Χρύσα Παχούμη και μεταξύ άλλων μίλησε και για την ταινία που ετοιμάζει. Διαβάστε παρακάτω...

Συνεχίζετε ακάθεκτοι και την επόμενη σεζόν;

Βάσει παραγωγής και καναλιού, η σειρά έχει πάρει το “πράσινο φως”. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις. Αν δεν μπουν οι κατάλληλες υπογραφές, είναι μετέωρο. Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρξει ανασύνταξη, οργάνωση και δημιουργία. Με καινούργιες βάσεις στο σενάριο, για να έχει ενδιαφέρον και να περάσουμε κι εμείς καλά και ο κόσμος.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Έλα στη θέση μου

Έτοιμος για το… ρίσκο, στη μεγάλη οθόνη;

Πανέτοιμος. Θα κάνω δική μου παραγωγή με τη Village. Η ταινία λέγεται “Για πάντα”. Μια ερωτική ιστορία, με απρόσμενο φινάλε. Μέχρι στιγμής, είμαστε εγώ, η Κατερίνα Γερονικολού, η Όλγα Δαμάνη και ο Χάρης Μαυρουδής.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Έλα στη θέση μου

Τα γυρίσματα θα γίνουν εντός Αττικής;

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται εντός Αττικής, στην Πλάκα, στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας. Θα γίνουν και κάποια στη Νάξο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ξεκινάμε γυρίσματα στις 3 Ιουνίου. Είναι ένα πρότζεκτ που πιστεύουμε πάρα πολύ με τη Village. Νομίζω ότι θα έχει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Τι συναισθήματα κατακλύζουν τον –για πρώτη φορά- δημιουργό;

Προς το παρόν, το συναίσθημα που εμπεριέχει αυτή την κίνηση είναι ευθύνη και τρέξιμο τρελό. Για να μπορείς να οργανώσεις και να ελέγχεις τα πάντα, χρειάζεσαι χρόνο. Και καταλαβαίνεις ότι για έναν άνθρωπο σαν εμένα, που κάνει ταυτόχρονα σίριαλ και θέατρο, ο χρόνος δεν υπάρχει. Οπότε θέλει μεγάλη ενέργεια και αφοσίωση. Ελπίζω να καλύψω το κενό, με το τέλος των γυρισμάτων.

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η προσπάθεια του ζευγαριού για να σώσουν την σχέση τους!

Μια προσπάθεια να σώσουν την σχέση τους έκαναν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού! Τι αποφάσισε το ζευγάρι;

Ο γοητευτικός ηθοποιός, με αφορμή τις πασχαλινές διακοπές ταξίδεψε στην πόλη του φωτός με την αγαπημένη του και δεν σταμάτησε λεπτό να κάνει σχετικές αναρτήσεις στο Instagram! Διαβάστε παρακάτω....

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δίνει σε αυτή τη περίοδο αρκετή βάση στην σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία όπως σας είχαμε γράψει περνάει κρίση! Λέτε να τα καταφέρουν να περάσουν αυτή τη δοκιμασία μαζί; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.... Μέχρι να έχουμε νεότερα όμως, δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram του Γιάννη Τσιμιτσέλη:

Αλλά και το πού θα βρεθεί ξανά μαζί το ζευγάρι!

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης από το Παρίσι

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό; Όλη η αλήθεια!

Κι όμως έχω όλο το παρασκήνιο και το τι πραγματικά συμβαίνει στην σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού! Βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό; Στο Youweekly.gr, θα γράψω όλη την αλήθεια για την σχέση τους...

Αποκλειστικές πληροφορίες έχω και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, φυσικά, που λέει πάντα την αλήθεια!

Η Κατερίνα και ο Γιάννης, η αλήθεια είναι πως περνούν μια περίοδο πίεσης στην σχέση τους και προσπαθούν με νύχια και δόντια να κρατήσουν τα όρια!

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο δεν τους αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσουν ο ένας για τον άλλο!

Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού; Όλη η αλήθεια

Προσπαθούν, σύμφωνα με πληροφορίες μου, όσο μπορούν να ξεκλέβουν κάποιες ώρες την ημέρα για να βρίσκονται αλλά σπάνια γίνεται αυτό! Συνήθως περνούν μαζί τα Σαββατοκύριακα κι όχι όλα...

Ακόμα και στο τηλέφωνο προσπαθούν να έχουν μια κάποια επαφή μέσα στην ημέρα αλλά κι αυτό μερικές φορές δεν είναι επιτρεπτό εφόσον έχουν διαφορετικά ωράρια, γεμισμένα με πρόβες και γυρίσματα...

Οι δυο τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες είχαν τσακωθεί αρκετά με αφορμή ένα γύρισμα που είχε η Κατερίνα από το οποίο και άργησε να τελειώσει με αποτέλεσμα να μην συναντηθούν εκείνη την ημέρα με τον Γιάννη! Ο ηθοποιός ναι μεν εκνευρίστηκε και υπήρξε μια ένταση αλλά όταν τα πράγματα ηρέμησαν ζήτησε συγγνώμη και ξεκαθάρισε πως σέβεται την δουλειά της αλλά από την άλλη ώρες ώρες του είναι αδύνατον να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση!

Τώρα το ζευγάρι, σύμφωνα με την ίδια πηγή του Youweekly.gr, έχει αφήσει πίσω του αυτούς τους μικροκαυγάδες που οκ... υπάρχουν σε όλα τα ζευγάρια και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να αναθερμάνει την σχέση τους!