Συμβόλαια που έσπασαν! Παρουσιαστές που γύρισαν σπίτι τους! Αποκαλύψεις...

Οι αποκαλύψεις για τα συμβόλαια τους!

Συμβόλαια που έσπασαν! Παρουσιαστές που γύρισαν σπίτι τους! Αποκαλύψεις...

Αυτά είναι τα συμβόλαια που έσπασαν στην ελληνική τηλεόραση και οι παρουσιαστές που γύρισαν στα σπίτια τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας, η Δούκισσα Νομικού και η Ελενα Τσαβαλιά είναι οι τελευταίοι στη σειρά παρουσιαστές που έτυχε να... ξεσπιτωθούν. Ή αλλιώς να μείνουν χωρίς τηλεοπτική στέγη. Και σας εξηγούμε το γιατί. Διαβάστε παρακάτω...

«Οπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει», λέει ο λαός και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του. Η χαρά των καναλιών όταν απέκτησε τα παραπάνω ονόματα ήταν διάχυτη. Για την ακρίβεια τόσο διάχυτη που τελικά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εν λόγω πρόσωπα στο πρόγραμμά τους. Ας δούμε όμως την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Γιώργος Λιάγκας: Οταν αποφάσισε να χωρίσει τα... τσανάκια του με τη Φαίη Σκορδά και να πει ένα βροντερό «ΟΧΙ» στο πρωινό που παρουσίαζαν μαζί επί σειρά ετών, σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Η διοίκηση του καναλιού έχοντας βαθιά εμπιστοσύνη στις ικανότητές του, τον χρησιμοποίησε αρχικά ως παρουσιαστή στο talent show «Rishing star», ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν στο «Lucky room» που τελικά δεν αποδείχτηκε καθόλου.. lucky (=τυχερό) για εκείνον αφού κόπηκε πρόωρα. Την ίδια περίπου τύχη είχε και το «Late night με τον Γιώργο Λιάγκα» παρόλο που ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες. Θετικές ήταν οι κριτικές που απέσπασε ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the stars», μετά από αυτό όμως τι; Το τίποτα. Παρόλο που το όνομά του έπεφτε πολύ συχνά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κατά την εκκίνηση κάθε νέου project του καναλιού, τελικά αυτό δινόταν σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Ενώ όλοι περίμεναν πως θα είχε μια εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα κύριος Λιάγκας καθόταν σπίτι του, γεγονός που όπως τόνισε και ο ίδιος σε κάποια συνέντευξή του, του έδωσε το δικαίωμα να ασχοληθεί περισσότερες ώρες με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη. Πριν λίγο καιρό όμως το κανάλι ανακοίνωσε πως σπάει το συμβόλαιο του παρουσιαστή στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος!

Δούκισσα Νομικού: Το όμορφο κορίτσι απέδειξε από νωρίς στα media πως δεν είναι απλά ένα όμορφο κορίτσι. Πέρασε από διάφορα κανάλια, αλλά από το 2012 βρήκε στέγη στο κανάλι του Αμαρουσίου. Και η αλήθεια είναι πως βολεύτηκε εκεί. Ξεχώρισε με την παρουσία της δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη αλλά και για την άνεσή της ως παρουσιάστρια στα «Dancing with the Stars» 4,5 και «So You Think You Can Dance». Από το 2017 μέχρι σήμερα όμως δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά. Κάτι που έμεινε έγκυος τον ίδιο χρόνο, κάτι που ήθελε να περάσει τον πρώτο καιρό με το μωρό της (λογικό!) κάτι τα λόγια του παπά, τελικά έμεινε επί σχεδόν τρία συναπτά έτη χωρίς εκπομπή. Λίγες ημέρες μετά την είδηση πως θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά, ενημερώθηκε από το κανάλι της... καρδιάς της πως σπάνε το συμβόλαιο. Οπως θα έκανε κάθε παρουσιαστής στην περίπτωσή της, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του καναλιού για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν. Και εις άλλα...

Ελενα Τσαβαλιά: Αυτό πρέπει να είναι το μικρότερο συμβόλαιο στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η Ελενα Τσαβαλιά έδειξε πως καλή είναι η δόξα και τα λεφτά, κάποια θέματα όμως στη Μικρή Οθόνη πρέπει να παραμένουν αδιαπραγμάτευτα. Η εκπομπή της, τα «Μεσημεριάτικα» στο OPEN, κράτησε μόνον τρεις ημέρες και εκείνη με ένα όμορφο μήνυμα ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα της στο νέο ξεκίνημα που τελικά δεν είχε αίσιο τέλος. Κρίμα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την ώρα που φωτογραφίζει το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της Φίλιππος Βαρβέρης και το «ανεβάζει» στη σελίδα της στο Instagram, o ΣΚΑΪ αποφάσισε να την αποδεσμεύσει. Σιγά που θα έσκαγε όμως η Queen Ντίνα. H ζωή είναι ωραία και την απολαμβάνει. Μάλλον το θέμα της τηλεοπτικής στέγης θα την απασχολήσει από το καλοκαίρι... όμως ήδη ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως το κορίτσι θα μετακομίσει στο OPEN! Σωστό ή λάθος, θα φανεί! Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το «My style rocks» θα συνεχιστεί και την επερχόμενη σεζόν.

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - αποκλειστικό: Η μεγάλη κοροϊδία που την έκανε να... ελπίζει!

Μεγάλη κοροϊδία βίωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ως ένα σημείο την έκανε να ελπίζει σε κάτι αλλά... όταν "ξύπνησε" ποιος την είδε και δε τη φοβήθηκε!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog αποκαλύπτουν πως ένα τηλεφώνημα ήρθε και τάραξε τη ζωή της παρουσιάστριας πριν από λίγες ημέρες! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ έχει λήξει τη συμφωνία της με τον ΣΚΑΙ και όπως σας έχω γράψει πρώτη στο Vanda's δεν θα αναλάβει και φέτος την παρουσίαση του My Style Rocks, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από ιθύνοντα του καναλιού του Φαλήρου ο οποίος της ζήτησε να κάνουν μια συνάντηση!

Άνθρωπος πολύ κοντινός της που ενημερώθηκε κατευθείαν γι αυτό το τηλεφώνημα από την ίδια την παρουσιάστρια μου μετέφερε τις σκέψεις της! "Στην αρχή παραξενεύτηκε πολύ αλλά χάρηκε κιόλας γιατί τα επαγγελματικά της είναι μετέωρα και είπε το μεγάλο ναι! Αλλά μετά από λίγες ώρες μου εκμυστηρεύτηκε πως έχει αμφιβολίες γι αυτό το ραντεβού και το θεωρεί κοροϊδία και... αστική ευγένεια! Όταν έληξε το συμβόλαιο με τον Ατζούν ήταν ξεκάθαρο πως έληξε και η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Γιατί να την καλέσουν τώρα; Ωστόσο θα πάει! Το ραντεβού θα την εβδομάδα μετά το Πάσχα και θα δούμε... Πάντως είναι αγχωμένη, δεν ξέρει πως θα το διαχειριστεί, ακόμα!"

Αυτά μου μετέφερε η πηγή μου κι αυτά σας αποκαλύπτω κι εγώ μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Η αλήθεια είναι πως πηγές μου μέσα από το κανάλι αναφέρουν πως οι ιθύνοντες δεν έχουν καμία βλέψη να συνεργαστούν με την παρουσιάστρια! Το γιατί ζήτησαν ραντεβού παραμένει και σε μένα μέχρι στιγμής άγνωστο αλλά... θα μάθω, όπως μαθαίνω τα πάντα και θα σας πω τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά, στο Vanda's blog!

Κρατάτε, όμως... μυστικό;