Το σόι σου: H Σοφία Πανάγου μιλά για το ρόλο της στη σειρά του Alpha! «Με τρομάζει να....»!

Μιλά και για τη σειρά 50-50!

Το σόι σου: H Σοφία Πανάγου μιλά για το ρόλο της στη σειρά του Alpha! «Με τρομάζει να....»!

Για τον ρόλο της στη σειρά του Alpha, Το σόι σου, μίλησε η ηθοποιός Σοφία Πανάγου.

Η Ολγα Χαμπέα και η Σοφία Πανάγου γνωρίστηκαν πριν περίπου πέντε χρόνια στη σειρά του ALPHA «Το σόι σου» αλλά τελικά αγαπήθηκαν λίγο καιρό αργότερα. Η ηθοποιός μιλά για τους ρόλους που τη σημάδεψαν, τον τηλεοπτικό της σύζυγο, τις δουλειές που την αφορούν, ενώ ξεκαθαρίζει τι σημαίνει «ηθοποιός». Διαβάστε παρακάτω...

Σας γνωρίσαμε από τον ρόλο σας στο «50 50» και η αλήθεια είναι πως στη συνείδηση των περισσότερων θεατών μάλλον έχετε μείνει ως Ναταλία, η κόρη του Νικηφόρου. Νιώσατε κάποια στιγμή πως όλο αυτό σάς πήγε λίγο... πίσω;
«Το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό ο κόσμος να με θυμάται από έναν συγκεκριμένο ρόλο όταν το “50 50” σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία και συνέχιζε να προβάλλεται επί 13 χρόνια μέσα από τις επαναλήψεις. Βέβαια είμαστε πολύ περισσότερα από έναν χαρακτηρισμό ή από έναν ρόλο. Αυτό καλούμαστε να το αποδεικνύουμε καθημερινά μέσα από τη δουλειά μας».

Και τα τελευταία χρόνια όμως είστε η κόρη της Χαρούλας και του Βαγγέλη Χαμπέα. Ποια είναι λοιπόν η Ολγα;
«Η Ολγα είναι μια απλή καθημερινή κοπέλα η οποία εργάζεται ως καθηγήτρια. Με τις ανησυχίες και τα άγχη που έχει όλος ο κόσμος. Να εξελιχθεί επαγγελματικά, να τα καταφέρει οικονομικά, με ανησυχίες για το παιδί της και το μέλλον του, τον άντρα της και όλους όσοι αγαπά. Είναι μια γυναίκα όπως και οι υπόλοιποι χαρακτήρες στο “Σόι” που είναι οικείοι στον περισσότερο κόσμο. Μπορεί εύκολα κανείς να την αναγνωρίσει, να ταυτιστεί μαζί της και φυσικά να την αγαπήσει».

Σε συνέντευξη της η επίσης, πρωταγωνίστρια Μίρκα Παπαϊωάννου μας μίλησε για το τέλος τη σειράς.

Τι ακριβώς συνέβη όταν τη συνάντησε η... Σοφία Πανάγου;
«Αργησα πολύ να αγαπήσω αυτόν τον ρόλο. Στην αρχή τον έβρισκα κάπως άχρωμο, λίγο άοσμο, χωρίς να του συμβαίνει ποτέ τίποτα. Τον ένιωθα πολύ μακριά από μένα. Για την ακρίβεια, δεν έβρισκα τίποτα κοινό μαζί της και τις πολλές φόρες με εκνεύριζε η στάση που διατηρούσε απέναντι στον άντρα της, τον Μιχάλη. Είχα την ανάγκη να αντιδράσει, να τον ταρακουνήσει, να τον ξυπνήσει λίγο, έτσι ώστε να πάρει και εκείνος τη ζωή του στα χέρια του. Σιγά-σιγά όμως κατάλαβα την Ολγα και άρχισα να τη βρίσκω πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Πλέον η σχέση της με τον Μιχάλη μου αρέσει πολύ. Εχω αγαπήσει πολύ ωστόσο και τον χαρακτήρα του άντρα της που ενσαρκώνει τέλεια ο Γιάννης Δρακόπουλος. Τον θεωρώ μεγάλη μορφή στον χώρο μας. Με κάνει και γελάω πολύ».

Μετά από πέντε χρόνια, συμμερίζεστε την άποψη που έχει εκείνη για τον άντρα της;
«Η Ολγα είναι ένα πρότυπο που γενικότερα βλέπουμε γύρω μας. Αγαπάει πολύ τον άντρα της, τον αποδέχεται όπως ακριβώς είναι και τον στηρίζει σε ό,τι κάνει. Δεν θέλει να τον κρίνει ούτε να τον αλλάξει και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Αυτό για μένα είναι πραγματική αγάπη. Συναντώ συχνά γυναίκες ερωτευμένες αλλά πιο συχνά υποταγμένες και άβουλες».

Οσοι πρωταγωνιστούν σε αυτή τη σειρά τονίζουν πως μοιραία είναι το δεύτερο... σόι τους. Πόσο εύκολα συμβαίνει αυτό στον χώρο σας και τι θα γίνει αν τύχει και τελειώσει φέτος η σειρά;
«Μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα καθημερινής επαφής έχουμε δεθεί πολύ. Εχουμε γίνει σόι κανονικό. Εχουμε αναπτύξει σχέσεις αγάπης, σεβασμού και εμπιστοσύνης και το μόνο βέβαιο είναι πως όταν τελειώσει η σειρά θα μας λείψει πολύ».

Ακρως ενδιαφέρουσες είναι και οι θεατρικές δουλειές που σας έχουμε δει. Είστε από τους ηθοποιούς που αναπνέουν μόνον πάνω στο σανίδι ή σας αφορούν και τα φώτα της κάμερας;
«Με αφορά οτιδήποτε είναι φτιαγμένο με αλήθεια, μεράκι, πάθος και αγάπη».

Υπάρχει κάτι που να σας τρομάζει σχετικά με το επάγγελμά σας;
«Με τρομάζει το να βρίσκομαι σε δουλειές που δεν εκτιμώ... με ανθρώπους που δεν μπορώ να συντονιστώ».

Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, ποιο λάθος θα επαναλαμβάνατε;
«Δεν υπάρχουν λάθη, είναι όλα μαθήματα».

Τελικά... ηθοποιός σημαίνει;
«Οταν ακούς την καρδιά σου να χτυπάει στον ίδιο ρυθμό με τους... συμπαίκτες σου».

Το Σόι σου: Αποκλειστικές εξελίξεις! Η νέα αιτία που τσακώνονται οι Χαμπέοι!

Αποκλειστικά οι εξελίξεις για το αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, το Σόι σου!

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00 στη σειρά του Alpha!

«Η κυρά- Σαρακοστή»

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία Σταμάτης Πατρώνης

Το Πάσχα πλησιάζει και η Αλεξάνδρα καλεί τους Χαμπέους για το καθιερωμένο οικογενειακό τραπέζι πριν τις γιορτές, το οποίο όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν σταματά ποτέ να αγχώνει τον Σάββα και την Λυδία. Άραγε, γιατί θα τσακωθούν αυτή τη φορά; Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα θα κοροϊδεύουν τους πειραματισμούς της Αλεξάνδρας, που αυτό το Πάσχα έχει επιλέξει για το γεύμα αυγά γλάρου και ζαρκάδι, ή η Αλεξάνδρα θα πετά σπόντες που ο Σάββας και η Λυδία θα κάνουν τελικά Πάσχα στη Μεσσήνη; Το ζευγάρι αφήνει τα παιδιά στην Όλγα και τον Μιχάλη και οπλίζεται με υπομονή. Τρεις ώρες είναι, θα περάσουν… Ή μήπως όχι; Τα σχέδιά τους ανατρέπονται όταν ο Άρης ζητά από τη μητέρα του, ως χάρη, να ακυρώσει τα εναλλακτικά της σχέδια και να κάνουν παραδοσιακό Πάσχα. Η Αλεξάνδρα, τελευταία στιγμή, δεν έχει που αλλού να απευθυνθεί για βοήθεια παρά στον Βαγγέλη και την Χαρούλα. Τα δύο σόγια ενώνονται για να φτιάξουν τσουρέκια, κουλούρια, αυγά και να μάθουν τα μυστικά του σουβλίσματος. Μπορούν, όμως, να αντέξουν ο ένας τον άλλο;

To σόι σου: Ποιο είναι το μέλλον της σειράς του Alpha;

Ποιος είναι το μέλλον της σειράς του Alpha, Το σόι σου; Πρωταγωνιστής της σειράς μας αποκαλύπτει...

Ο Γιάννης Δρακόπουλος μιλάει για τη σχέση του με την κάμερα, εξηγεί γιατί ο Μιχάλης, ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι λίγο παρεξηγημένος, και απαντά στο ερώτημα που καίει όλους τους τηλεθεατές. Αν θα συνεχιστεί η κωμωδία την επόμενη σεζόν.

Κάπου διάβασα πως είστε από τους μετρ της κωμωδίας...
«Καλά τα καταφέρνω στην κωμωδία αλλά δεν θα παρομοίαζα τον εαυτό μου ως μετρ του είδους. Το σίγουρο είναι πως μου αρέσει. Γενικότερα το χιούμορ είναι ένα όπλο αντιμετώπισης της πραγματικότητας».

Συχνά λένε οι συνάδελφοί σας ότι δεν είναι εύκολο ένας ηθοποιός να προκαλέσει το γέλιο και πως το δράμα ως είδος είναι ευκολότερο. Ισχύει;
«Προσωπικά δεν προσπαθώ να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Παίζω χωρίς να θέλω να εκβιάσω τα συναισθήματα του κοινού. Εγώ δυσκολεύομαι περισσότερο στο δράμα. Μάλλον όλα είναι σχετικά».

undefined

Από το «Σόι», τα τελευταία χρόνια, τι έχετε λάβει;
«Πρώτα απ’ όλα είναι μεγάλη υπόθεση το γεγονός πως συνεχίζεται και πέμπτη χρονιά και ένα μεγάλο κομμάτι είναι οι ανθρώπινες, όμορφες σχέσεις που έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό για έναν ηθοποιό να είναι τόσα χρόνια μπροστά από την κάμερα, όχι για να μπει η εμπειρία στο βιογραφικό αλλά γιατί όσες περισσότερες ώρες “γράφεις” μπροστά σε μια κάμερα, μαθαίνεις να τη χειρίζεσαι καλύτερα. Είναι σημαντικό για εμάς τους ηθοποιούς να έχουμε την άνεση της κάμερας για μετέπειτα δουλειές. Πιστεύω πως την έχω κατακτήσει πέντε χρόνια στο “Σόι” και δύο χρόνια στα “Σφηνάκια”. Επίσης είναι όμορφη και αυτή η αναγνώριση που λαμβάνουμε από τον κόσμο. Μόνο η τηλεόραση μπορεί να σου τη δώσει».