Επιστροφή: Εξελίξεις σοκ σήμερα 29/4! Η Βίκυ ζητάει να δει με τα μάτια της το υλικό της παρακολούθησης!

Ραγδαίες εξελίξεις! Όλο το ρεπορτάζ!

Επιστροφή: Εξελίξεις σοκ σήμερα 29/4! Η  Βίκυ ζητάει να δει με τα μάτια της το υλικό της παρακολούθησης!

Εξελίξεις σοκ σήμερα 29/5 στην σειρά του ΑΝΤ1 η Επιστροφή! Η Βίκυ ζητάει να δει με τα μάτια της το υλικό της παρακολούθησης!

Διαβάστε παρακάτω την εξέλιξη για το επεισόδιο σήμερα

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123

Μετά την πρόταση του Ορέστη να μείνει ο Χάρης μαζί του, οι διαφωνίες ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι εντείνονται ξανά. Στο μεταξύ ο Ζερβός ανακαλύπτει σοκαρισμένος ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο αδερφός της Λυδίας! Ο Παύλος παραδέχεται στην Βίκυ το λάθος του να επιτεθεί στην Άννα ενώ η Βίκυ ζητάει να δει με τα μάτια της το υλικό της παρακολούθησης. Η Αθηνά τρελαμένη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ποιος είναι στ’ αλήθεια ο ανιψιός της, ενώ ο Ζερβός της συστήνει ψυχραιμία και πλήρη μυστικότητα μέχρι να σιγουρευτούν για την απίστευτη πληροφορία που μάθανε. Πέρα όμως από την Αθηνά, και η Έλενα και η Βίκυ αλλά και ο Χάρης -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- δυσκολεύονται να δεχτούν τη σκληρή πραγματικότητα με την οποία έρχονται αντιμέτωποι! Κάποιος από όλους μάλιστα δεν την αντέχει και δοκιμάζει να δώσει ένα τέλος σε όλα! Διαβάστε το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ από τα επεισόδια!

Η επιστροφή: Αποκλειστικά η εξέλιξη βόμβα! Ο Παύλος γιος του Ζερβού και της Λυδίας!

Σας έχουμε αποκλειστικά την εξέλιξη βόμβα για την σειρά του ΑΝΤ1, η Επιστροφή! Ο Παύλος, γιος του Ζερβού και της Λυδίας!

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει σε μερικά επεισόδια στην «Επιστροφή», καθώς εκεί που όλοι πίστευαν πως ο Παύλος είναι το εξώγαμο παιδί του Πέτρου και της Λυδίας, θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και το τεστ DNA θα δείξει πως πατέρας του νεαρού δεν είναι άλλος από τον Ζερβό! Πώς όμως συνέβη αυτό και έφτασαν τα πράγματα ως εδώ; Το TiVi Σίριαλ σας δίνει όλες τις απαντήσεις... Η Αθηνά από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε είχε έναν και μοναδικό σκοπό: να τιμωρήσει τον Πέτρο και την Ελενα για την αυτοκτονία της αδελφής της. Οπως όλοι ξέρετε, η Λυδία είχε στο παρελθόν σχέση με τον Πέτρο, αλλά εκείνος ήταν από πάντα ερωτευμένος με την Ελενα. Η Λυδία, όπως έγραφε και στο ημερολόγιό της, απ’ όπου έμαθε η Αθηνά τους λόγους του θανάτου της, θεωρούσε πως η Ελενα ήταν εκείνη που μπήκε ανάμεσά τους, αν και όπως έχετε δει στα flashback που κάνει η σειρά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ! Να και η πρώτη παραπληροφόρηση της Αθηνάς! Η αδελφή της ήταν τόσο ερωτευμένη με τον Πέτρο που δεν καταλάβαινε ότι εκείνος δεν την αγαπούσε και έτσι είχε στο μυαλό της ότι η Ελενα τον «παρέσυρε» με τη γοητεία της.

*Από την Γιάννα Παπανικολάου

Η ξαφνική εμφάνισή της στο σπίτι των Κορωναίων ως οικιακή βοηθός, στην αρχή παραξενεύει τους πάντες, αλλά στη συνέχεια με τα ψέματά της καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και έτσι σιγά-σιγά αρχίζει να υλοποιεί τα ύπουλα σχέδιά της. Ομως το πρώτο μεγάλο σοκ για εκείνη έρχεται όταν μαθαίνει από μια φίλη της μητέρας της πως η Λυδία ήταν έγκυος! Η Αθηνά δεν είχε ιδέα για κάτι τέτοιο και φυσικά η αποκάλυψη αυτού του μυστικού φέρνει τα πάνω-κάτω. Τόσο η ίδια όσο και ο Ορέστης πιστεύουν πως ο Πέτρος είναι ο πατέρας του παιδιού που απέκτησε, όπως έμαθαν στην πορεία με τη Λυδία. Η Αθηνά βάζει λυτούς και δεμένους προκειμένου να μάθει αν το μωρό αυτό γεννήθηκε! Η μαία που ξεγέννησε τη Λυδία της αποκαλύπτει πως πράγματι γεννήθηκε, αλλά η μητέρα δεν θέλησε ποτέ να το πάρει στην αγκαλιά της και το έδωσε στον αδελφό της να το μεγαλώσει εκείνος σαν δικό του παιδί. Λίγες μέρες μετά τον τοκετό, που έγινε σε σπίτι, η Λυδία βάζει τέλος στη ζωή της!

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, η Επιστροφή

Το μοιραίο λάθος της Λυδίας

Οπως προαναφέραμε, η Λυδία ήταν τελείως «τυφλή» από τον έρωτά της για τον Πέτρο με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει ότι ο έρωτας που ένιωθε ήταν δημιούργημα του μυαλού της. Η Αθηνά όμως τα μόνα στοιχεία που έχει για την εκδίκησή της είναι μόνο τα όσα έγραφε η αδελφή της στο ημερολόγιό της (Το πραγματικό της όνομα, το είδατε;) Αφού λοιπόν η Αθηνά μαθαίνει πως η Λυδία γέννησε ένα παιδί που το έδωσε στον χαμένο τους αδελφό για να το μεγαλώσει, ζητάει τη βοήθεια του Ζερβού για να μπορέσει να τους εντοπίσει. Ο ζήλος που δείχνει ο πρώην αστυνομικός προκαλεί τις υποψίες τόσο του Ορέστη όσο και της Αθηνάς για τα πραγματικά συναισθήματά του για τη Λυδία! «Είχα μεγάλη συμπάθεια για τη Λυδία! Για την ακρίβεια την ερωτεύτηκα, όμως εκείνη δεν είχε μάτια παρά μόνο για τον Πέτρο», παραδέχτηκε στην Αθηνά. Ομως στην εξομολόγηση αυτή της έκρυψε μια σημαντική λεπτομέρεια: τη νύχτα πάθους που πέρασε με τη Λυδία!

Η Αθηνά και ο Ζερβός καταφέρνουν να μάθουν τι απέγινε το μωρό της Λυδίας, αλλά όταν ανακαλύπτουν το όνομα σοκάρονται! Κι αυτό γιατί από τα στοιχεία που έχουν, προκύπτει πως πρόκειται για τον Παύλο και ότι ο Αντώνης ήταν στην πραγματικότητα ο Αντρέας, ο χαμένος αδελφός της Αθηνάς και της Λυδίας. Ο Ζερβός, αν και γνωρίζει τι απέγινε ο Αντώνης/Αντρέας, δεν το λέει στην Αθηνά! Η κοπέλα τρελαμένη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι ο Παύλος είναι ανιψιός της, ενώ ο Ζερβός τής συστήνει ψυχραιμία και πλήρη μυστικότητα μέχρι να σιγουρευτούν για την απίστευτη πληροφορία που μάθανε: «Θα χρειαστεί να κάνουμε τεστ DNA και να σιγουρευτούμε πρώτα! Ηρέμησε, έχω πάθει κι εγώ σοκ με αυτό που έμαθα, αλλά από την εμπειρία μου σου λέω πως πρέπει για αρχή να κάνουμε υπομονή». Η Αθηνά δυσκολεύεται να δεχτεί τη σκληρή πραγματικότητα με την οποία έρχεται αντιμέτωπη. Κι αυτό γιατί αν τελικά αποδειχτεί πως ο Παύλος είναι ανιψιός της, δεν θα μπορέσει να τον στρέψει εναντίον των Κορωναίων, αλλά και η ίδια θα δυσκολευτεί να τους καταστρέψει γνωρίζοντας την αδυναμία που τους έχει ο Παύλος!

Το τεστ DNA αποκαλύπτει την αλήθεια

Ο Παύλος δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από τον Ζερβό, ο οποίος καταφέρνει να πάρει δείγμα για το τεστ DNA ώστε να αποδείξει με σιγουριά πως είναι ο χαμένος ανιψιός της Αθηνάς. Στο μεταξύ, εκείνη δοκιμάζει μια πρώτη προσέγγιση με τον Παύλο, με τον οποίο έτσι κι αλλιώς έχει καταφέρει να αναπτύξει μια καλή σχέση, παρόλο που στην αρχή δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά. Κι επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται, η χημεία τους και η αλληλοσυμπάθεια ήταν ένα σημάδι για το οικογενειακό δέσιμο που είχαν, χωρίς να το γνωρίζει κανείς από τους δύο. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA του Παύλου βγαίνουν και δείχνουν ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του γιου της Λυδίας! Ο πατέρας είναι ο Ζερβός, ο οποίος έστειλε και δικό του δείγμα DNA. Πώς όμως κατέληξε ο πρώην αστυνομικός να είναι ο πατέρας; Ολα ξεκίνησαν όταν πριν από 25 χρόνια η Λυδία τρελαμένη από την αδιαφορία του Πέτρου, βγαίνει σ’ ένα μπαρ και τα πίνει. Ο Ζερβός που την αγαπούσε είναι μαζί της και προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα εξηγώντας της πως κάποτε όλο αυτό θα περάσει. Εκείνη όμως είναι μεθυσμένη και δεν ακούει τίποτα. Φεύγοντας από το μπαρ, η Λυδία κάνει ερωτική επίθεση στον Ζερβό, την οποία και εκείνος από την πλευρά του εκμεταλλεύεται! Και έτσι μετά το ερωτικό βράδυ που πέρασαν μαζί, η Λυδία μένει έγκυος! Ξέρει πως το παιδί είναι του Ζερβού -γι’ αυτό άλλωστε και δεν θέλησε να το κρατήσει αγκαλιά όταν γεννήθηκε και το έδωσε αμέσως- αλλά μέσα της ήθελε να πιστεύει πως ήταν του Πέτρου!

Πίσω στο σήμερα, ο Ζερβός είναι ο πρώτος που μαθαίνει την αλήθεια! Από τη μια έχασε έναν γιο και από την άλλη του ήρθε ξαφνικά ένας άλλος, σαν δικαίωση για τον πόνο που βίωσε ως πατέρας! Πώς όμως θα εξελιχθούν τα πράγματα όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια; Η συνέχεια επί της οθόνης...

Η Αθηνά κατηγορεί τον Πέτρο για σεξουαλική παρενόχληση

Η Αθηνά καταφέρνει να πείσει την Ελενα πως ο Πέτρος της ρίχτηκε και η σύγκρουση για το ζευγάρι θα είναι σφοδρή. Η αισχρή συκοφαντία της Αθηνάς φαίνεται να πιάνει τόπο. Ο Πέτρος αντιμέτωπος με μια φρικτή κατηγορία δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, καθώς δεν έχει καταλάβει ακόμα αν η Αθηνά έχει τρελαθεί και φέρεται έτσι. Κι ενώ το χτύπημα της Αθηνάς στον Πέτρο φαίνεται να βρήκε στόχο, δεν αργεί να λειτουργήσει και η άλλη παγίδα που έχει στήσει στην Ελενα. Ο Χάρης πείθεται πως η μητέρα του αναζητούσε έναν τρόπο να τον απομακρύνει από κοντά της και της ανακοινώνει ότι θα φύγει από το σπίτι. Η Αθηνά φροντίζει να μάθουν όλοι τις κατηγορίες της για τον Λειβαδά. Βέβαια οι περισσότεροι αρνούνται να την πιστέψουν, όχι όμως και η Ελενα και αυτό είναι κάτι που τσακίζει τον Πέτρο. Από την άλλη, ο Ορέστης απολαμβάνει την «αποκαθήλωση» του Λειβαδά στα μάτια της πρώην γυναίκας του και παράλληλα φροντίζει να ανεβαίνει ο ίδιος στην εκτίμησή της. Ο Ζερβός όμως δεν επικροτεί τις κινήσεις της Αθηνάς κι έρχεται σε σύγκρουση μαζί της. Ξεκαθαρίζει πως ως εδώ ήταν η συνεργασία τους. Ο Ορέστης συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τις δυσκολίες που περνάει ο γάμος της Ελενας, ενώ την ίδια στιγμή ο Παύλος καλεί την Αθηνά με σκοπό να μάθει αν είναι αλήθεια αυτά που κατηγορεί τον Πέτρο.

Η επιστροφή: Όλο το τέλος της σειράς! Ψυχιατρείο, δικαίωση και γάμος...

Η επιστροφή - Σας έχουμε όλο το τέλος της σειράς! Ψυχιατρείο, δικαίωση και γάμος αποτελούν τα κλειδιά για το φινάλε!

Χαρούμενο και ευτυχισμένο θα είναι το φινάλε της σειράς «Η επιστροφή» του ΑΝΤ1!

Μπορεί οι ιθύνοντες να συζητούσαν τη συνέχεια της σειράς και τη νέα σεζόν, αλλά τελικά αποφάσισαν κάτι τέτοιο να μη συμβεί μιας και θα «κούραζε», αφού ήδη μπαίνει στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε!

*Από το TV24 και την Γιάννα Παπανικολάου


Τι κι αν πρόκειται για δραματική σειρά, «Η επιστροφή» αναμένεται να ολοκληρωθεί μ’ ένα φινάλε που θα δικαιώσει τους πρωταγωνιστές της, αλλά και τους τηλεθεατές που περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Ας δούμε όμως τι σκέψεις έχουν οι ιθύνοντες της σειράς για το μεγάλο φινάλε.

Η Έλενα από την σειρά του ΑΝΤ1 Η επιστροφή

Η αποκάλυψη ότι ο Παύλος είναι ανιψιός της Αθηνάς αλλά και γιος του Ζερβού, θα φέρει τα πάνω-κάτω τόσο στους άμεσα ενδιαφερόμενους όσο και στην οικογένεια Κορωναίου. Στο μεταξύ, έχοντας ήδη αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα της Αθηνάς, θα βάλει στην αρχή σε υποψίες και τον Παύλο στα μάτια των μελών της οικογένειας, αλλά σύντομα αυτές θα διαλυθούν μιας και εκείνος έχει δείξει έμπρακτα, παρά τα όσα έχουν γίνει, πως τους στηρίζει και είναι πάντα στο πλευρό τους. Τι λένε όμως οι εξελίξεις;

Αυτό δυσκολεύει το «έργο» της Αθηνάς για εκδίκηση, η οποία θα καταφέρει να πάρει και τα ηνία της Ντέλκουμ, αφού η αγάπη που δείχνει ο Παύλος για τους Κορωναίους στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά της. Το σίγουρο όμως είναι πως δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον Παύλο, τον μοναδικό συγγενή της πάνω στη γη! Σύντομα όμως η αλήθεια για το τι συνέβη με την αδελφή της, τη Λυδία, τον Πέτρο και την Ελενα θα φανεί και η Αθηνά θα καταλάβει το μεγάλο λάθος που έκανε για να πάρει εκδίκηση. Παράλληλα, θα δώσει πίσω στον Νικήτα την εταιρεία που ο ίδιος έχτισε, ενώ θα ζητήσει συγγνώμη για το κακό που προκάλεσε και θα αποχωρήσει για το εξωτερικό ξανά, συνεχίζοντας εκεί τη ζωή της.

Ο Ζερβός θα «γεννηθεί» ξανά από τις στάχτες του μετά την αποκάλυψη πως ο Παύλος είναι δικό του παιδί, αφού από τη μια έχασε τον ένα του γιο, τον Στάθη, και από την άλλη κέρδισε έναν άλλο. Οι σχέσεις πατέρα και γιου θα είναι άριστες, αφού πρώτα περάσουν διά πυρός και σιδήρου!

Ο Ζερβός από την σειρά του ΑΝΤ1 Η επιστροφή

Από την άλλη, η αποκάλυψη πως η Βίκυ φαντάζεται τον Λευτέρη, θα την οδηγήσει στο ψυχιατρείο, όπου και εκεί θα ζει με συντροφιά το όραμα του νεκρού συζύγου της, που αγάπησε όσο κανέναν στον κόσμο. Η Αννα θα είναι η μόνη της αληθινή επίσκεψη, ενώ η κοπέλα μέχρι και το τέλος θα μείνει με τον Χρήστο κάνοντας κοινά όνειρα για το μέλλον τους! Και η Δανάη με τον Παύλο θα μείνουν μαζί μέχρι το τέλος και μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο θα παντρευτούν έχοντας κοντά τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Την περίοδο των φυσιοθεραπειών ο Χάρης θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με μια κοπέλα που θα καταλήξει σε σχέση. Αυτό θα προκαλέσει τη ζήλια της Λίλας, η οποία μετά τον χωρισμό της με τον Νίκο θα καταλάβει πόσο πολύ ήθελε τον Χάρη στη ζωή της. Ομως εκείνος έχοντας γίνει καλά, θα προχωρήσει τη ζωή του με τη νέα του κοπέλα, η Λίλα θα φύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Νίκος θα μείνει με τη Ναταλία!

Τέλος, όσον αφορά τον Ορέστη, τον Πέτρο και την Ελενα, οι σχέσεις και των τριών θα περάσει από σαράντα κύματα. Λίγο πριν το τέλος, η Αθηνά -προτού καταλάβει ότι τόσα χρόνια έκανε λάθος- κατηγορεί τον Πέτρο ότι τη φλέρταρε με αποτέλεσμα ο γάμος του με την Ελενα να περάσει κρίση. Γεγονός που θα εκμεταλλευτεί ο Ορέστης για να την κερδίσει πίσω και προς στιγμή θα τα καταφέρει! Ομως τα όσα έκανε ο επιχειρηματίας στο παρελθόν δεν ξεχνιούνται εύκολα και η Ελενα στο τέλος θα επιλέξει να μείνει με τον Πέτρο, ο οποίος πάντα ήταν στο πλευρό της. Ο Ορέστης θα αναγκαστεί να το αποδεχτεί, ενώ ένας νέος έρωτας θα του αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο...