Elif - Αποκλειστικά οι εξελίξεις (30/4)! Η Σεχέρ μαθαίνει έτσι πως η Γκόντζα ήταν παλιά υπηρέτρια στο κτήμα!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif - Αποκλειστικά οι εξελίξεις (30/4)! Η Σεχέρ μαθαίνει έτσι πως η Γκόντζα ήταν παλιά υπηρέτρια στο κτήμα!

Αποκλειστικά οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Elif σήμερα (30/4) στο Star! Η Σεχέρ μαθαίνει έτσι πως η Γκόντζα ήταν παλιά υπηρέτρια στο κτήμα!

Τρίτη 30/4 Επεισόδιο 324! Διαβάστε παρακάτω...


Ο Ερκούτ τριγυρνάει έξω από το σπίτι της Ζεϊνέπ ελπίζοντας να τη δει έστω και από μακριά. Όταν τη βλέπει να επιστρέφει με τον Σελίμ, θυμώνει. Πηγαίνει να μιλήσει με την Αρζού. Εκείνη του λέει πως πρέπει να ξεφορτωθούν το μωρό διαφορετικά το ζευγάρι θα συμφιλιωθεί. Αποφασίζει να αναλάβει εκείνη αυτή τη δουλειά. Η Ελίφ έχει μια ανάμνηση αλλά είναι ακόμα πολύ μπερδεμένη. Μετά την παραίτηση της Νουρτέν η Μελαχάτ δυσκολεύεται με τις καθημερινές δουλειές. Η Φεριντέ ζητάει από την Τουλάι να φροντίζει τη Μελαχάτ αλλά εκείνη δεν θέλει να αφήσει μόνη της τη Ζεϊνέπ. Η Μελέκ προσφέρεται να βοηθήσει και πηγαίνει στο σπίτι της Μελαχάτ. Η Νουρτέν λέει στη Σεχέρ πως έδιωξε την Ελίφ και εκείνη της λέει πως έκανε λάθος και πρέπει να την φέρει πάλι σπίτι. Ο Σελίμ ενθουσιασμένος λέει στον Κενάν πως άκουσε την καρδιά του μωρού του για πρώτη φορά. Ακούγοντας τη συζήτησή τους, η Αλιγιέ αποφασίζει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ. Η Τουλάι λέει στη Ζεϊνέπ πως αγνοεί τι πέρασε ο Σελίμ μέσα στη φυλακή και πως θα έπρεπε να δείξει λίγη κατανόηση. (Οι εξελίξεις για όλη την εβδομάδα εδώ)

Τα λόγια της Τουλάι φαίνεται να επηρεάζουν τη Ζεϊνέπ όταν έρχεται η Αλιγιέ και της λέει πως δεν θα επιτρέψει ο γιος της να γίνει πατέρας στο παιδί ενός άλλου και φεύγει. Η Ζεϊνέπ ξεσπάει ξανά σε κλάματα. Η Σεχέρ λερώνει το φόρεμα της ενώ μαγειρεύει και η Αλιγιέ της προτείνει να πάρει κάτι από την ντουλάπα της Γκόντζα, όταν μαθαίνει πως δεν έχει άλλα ρούχα να αλλάξει. Η Σεχέρ μαθαίνει έτσι πως η Γκόντζα ήταν παλιά υπηρέτρια στο κτήμα και ενημερώνει τη Νουρτέν. Ο Μουχσίν επιστρέφει σπίτι και ρωτάει που είναι η Ελίφ. Η Νουρτέν του λέει πως την έστειλε μέχρι τον μπακάλη και βγαίνει έξω για να τη βρει. Ενώ ο Μουράτ και η Φεριντέ δουλεύουν στο εστιατόριο εμφανίζονται δύο από τους άντρες του Νετζντέτ, που αναζητούν τον Βεϊσέλ. Όταν ο Μουράτ και η Φεριντέ τους λένε πως δεν ξέρουν, που είναι, οι άντρες καταστρέφουν το μαγαζί και χτυπάνε άσχημα τον Μουράτ…

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Κενάν απειλεί την Αρζού!

Σούπερ αποκλειστικό για την σειρά του Star, Elif! Ο Κενάν απειλεί την Αρζού.

Τι θα δούμε σε ένα από τα επεισόδια από το tivi σήριαλ;

Ο Σελίμ από τη μια μαθαίνει πως η Τουγκτσέ δεν είναι παιδί του Κενάν και από την άλλη προσπαθεί να πείσει τη Ζεϊνέπ να τον συγχωρέσει. Η Αρζού με τον Ερκούτ κανονίζουν να φέρουν κοντά την Γκοντζά και τον Σερντάρ και εν μέρει το καταφέρνουν!

Μετά από την παρέμβαση της Γκοντζά, η Αρζού είναι υποχρεωμένη να δει τον Κενάν. «Τι συνέβη; Ολα καλά;», τον ρωτάει και εκείνος έξαλλος της απαντάει: «Αυτός ο άτιμος ο Σερντάρ συνεχίζει να μου στέλνει μηνύματα ότι θα πάρει την Τουγκτσέ μακριά μου! Ποιος είναι αυτός που με απειλεί ότι θα μου πάρει το παιδί; Εσύ τον έχεις βάλει; Ηρθα εδώ για να σου ξεκαθαρίσω πως κανείς δεν θα μου πάρει το παιδί, ούτε εσύ! Με όσα έκανες, η ίδια επέλεξες να χάσεις την κόρη σου». Οταν φεύγει ο Κενάν, η Αρζού τηλεφωνεί στον Σερντάρ, του λέει τι συνέβη και ζητάει να έρθει στο σπίτι για να μιλήσουν. Η Γκοντζά λέει στην Αρζού πως θα πρέπει να σκεφθεί ότι κατάφερε να χάσει τον Κενάν, που είναι τόσο καλός ώστε να αγκαλιάσει σαν δικό του το παιδί ενός άλλου. Οι τρεις άντρες που έχει προσλάβει η Αρζού, πηγαίνουν στο σπίτι του Νετζντέτ και με την απειλή όπλου ισχυρίζονται ότι τους χρωστάει και δηλώνουν πως δεν θα φύγουν αν δεν πληρωθούν. Ο Σερντάρ έρχεται και παλεύει μαζί τους, σώζοντας την Γκοντζά. Η Ελίφ φοβάται πως η Νουρτέν θα θυμώσει πολύ επειδή έσπασε τα πιάτα. Στο μεταξύ, η Νουρτέν πηγαίνει κομμωτήριο και αγοράζει καινούρια ρούχα. Οταν επιστρέφει στο σπίτι, βλέπει την Ελίφ να καθαρίζει τα σπασμένα πιάτα και γίνεται έξαλλη απειλώντας να αφήσει τη μικρή νηστική. Ο Σελίμ μαθαίνει τυχαία από ένα μήνυμα του Σερντάρ στο κινητό του Κενάν ότι η Τουγκτσέ δεν είναι πραγματικά κόρη του αδελφού του.

Elif: Σούπερ αποκλειστικό

Ο Σελίμ στο πλευρό της Τουγκτσέ


Η Αρζού αφότου ο Σερντάρ σώζει την Γκοντζά, εύχεται αυτό να τους φέρει πιο κοντά. Στη συνέχεια του ζητάει να μιλήσουν στον κήπο. «Εχεις κάθε ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με την Γκοντζά», τον προτρέπει και εκείνος της απαντάει: «Λες βλακείες, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που λες». Εκείνη όμως συνεχίζει: «Εγώ μιλάω για ό,τι είδα! Είσαι ήρωας πλέον στα μάτια της και πρέπει να το εκμεταλλευτείς για να την κάνεις να σε ερωτευτεί! Μην ξεχνάς πως είσαι απένταρος». Η Γκοντζά διακόπτει τη συζήτησή τους και καλεί τον Σερντάρ να μείνει για δείπνο. Ο Κενάν εμφανίζεται και διαπιστώνει την ταραχή του Σελίμ. Οταν συνειδητοποιεί πως έμαθε την αλήθεια για την Τουγκτσέ, πηγαίνει να του μιλήσει. «Δεν μπορώ να το πιστέψω πως δεν είναι δική σου κόρη! Πώς γίνεται να είναι του Σερντάρ;», αναρωτιέται ο Σελίμ και ο Κενάν του υπενθυμίζει πως όλα έγιναν εξαιτίας της Αρζού. «Το σωστό είναι να της αφήσεις σ’ εκείνον! Είναι ο πραγματικός της πατέρας», του λέει ο Σελίμ και ο Κενάν θυμώνει μαζί του. Μετά από τα τελευταία γεγονότα, η Τουγκτσέ είναι εξαιρετικά νευρική και ο Σελίμ περνάει λίγο χρόνο μαζί της προσπαθώντας να την ηρεμήσει, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος αισθάνεται πολύ μπερδεμένος. Η Σεχέρ βλέπει τα καινούρια ρούχα της Νουρτέν και απαιτεί το μερίδιό της από τα χρήματα, γιατί δεν την εμπιστεύεται πια. Η Νουρτέν της εξηγεί πως δεν αγόρασε με τα χρήματα μόνο ρούχα αλλά πλήρωσε το ενοίκιο και τα χρέη τους σε όλα τα μαγαζιά της γειτονιάς. Η Γκοντζά στέλνει μήνυμα στον Ερκούτ να έρθει γρήγορα στο σπίτι γιατί συνέβη κάτι. Οταν μαθαίνει τι συνέβη, αντιλαμβάνεται για ποιο λόγο η Αρζού του έδωσε ρεπό. Η Ζεϊνέπ λέει στην Τουλάι πως δεν θέλει να συμφιλιωθεί με τον Σελίμ. Η Αρζού αφήνει μόνους την Γκοντζά και τον Σερντάρ κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Εlif: Έξαλλη η Αλιγιέ! Θύμωσε κι άλλο με την Ζεϊνέπ!


«Ξέχνα πια τη Ζεϊνέπ»


Βλέποντας την προσοχή που δείχνει ο Σελίμ στην Τουγκτσέ, η Αλιγέ θυμώνει ακόμα περισσότερο με τη Ζεϊνέπ. Ακόμα πιστεύει πως ο Ερκούτ είναι ο πατέρας του μωρού και λυπάται γιατί ξέρει πως ο Σελίμ θα γινόταν ένας εξαιρετικός πατέρας. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως δεν έχει σημασία αν η Τουγκτσέ δεν είναι βιολογική του κόρη και ότι έχει μετανιώσει για όσα είπε νωρίτερα. Ο Κενάν του λέει πως εύχεται να τα συμφιλιωθεί γρήγορα με τη Ζεϊνέπ και η Αλιγέ, που τους ακούει, επεμβαίνει: «Δεν πιστεύω ότι σκέφτεσαι ακόμα να συμφιλιωθείς μαζί της μετά απ’ όσα έγιναν! Σελίμ, σε παρακαλώ ξέχνα πια αυτόν τον έρωτα, ξέχνα αυτή τη γυναίκα, δεν σου αξίζει τέτοια ζωή», ισχυρίζεται, αλλά εκείνος εκνευρίζεται, ενώ ο Κενάν της λέει να μην τον πιέζει. Ο Ερκούτ μαθαίνει από την Γκοντζά για το περιστατικό με τους άντρες και της λέει πως ο Νετζντέτ δεν χρωστάει σε κανέναν. Η Γκοντζά ζητάει από τον Ερκούτ να της δώσει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να το ανοίξει χωρίς την άδεια του Νετζντέτ. Η Γκοντζά επισκέπτεται τον άντρα της στη φυλακή και του λέει τι συνέβη. Ο Νετζντέτ της εξηγεί πως δεν χρωστάει σε κανέναν: «Κάτι άλλο συμβαίνει, δεν θα τολμούσε κανένας να κάνει κάτι τέτοιο το σπίτι μου», της λέει και εκείνη του διευκρινίζει πως ο Σερντάρ ήταν εκείνος που την έσωσε. Ο Νετζντέτ ζητάει να του στείλει τον Ερκούτ και να ξεχάσει το χρηματοκιβώτιο.

Η λιποθυμία της Ζεϊνέπ

Η Νουρτέν πηγαίνει να ζητήσει λεφτά από την Γκοντζά αλλά εκείνη δεν μπορεί να την πληρώσει γιατί οι λογαριασμοί του Νετζντέτ έχουν κατασχεθεί και της δίνει ένα διαμαντένιο βραχιόλι ζητώντας περιθώριο δύο μέρες για να βρει και τα υπόλοιπα χρήματα. Οταν η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι, η Ελίφ της λέει πως πέρασε ο ιδιοκτήτης και ζήτησε το ενοίκιο. Εκείνη γίνεται έξαλλη επειδή άνοιξε την πόρτα και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Ο Ερκούτ τη ρωτάει για ποιο λόγο του ζήτησε να μείνει μακριά από το σπίτι και η Αρζού υποστηρίζει: «Αν δεχτείς να γίνουμε συνεργάτες θα βγάλουμε πολλά χρήματα» και του εξηγεί το σχέδιό της. Η Γκοντζά λέει στον Ερκούτ πως ο Νετζντέτ ζήτησε να τον δει και εκείνος φεύγει αμέσως. Η Τουλάι βλέπει τη Ζεϊνέπ να κάθεται μέσα στο σπίτι λυπημένη και της προτείνει να πάει στο εστιατόριο. Η κοπέλα νιώθει καλύτερα όταν μιλάει με τη Φεριντέ, ωστόσο εκνευρίζεται όταν βλέπει τον Σελίμ να φτάνει εκεί. «Τι θέλεις πια από εμένα και εμφανίζεσαι συνέχεια μπροστά μου;». Εκείνος της μιλάει για τα όνειρα που κάνει για τους τρεις τους, αλλά η Ζεϊνέπ είναι πολύ πληγωμένη και δεν μπορεί να τον συγχωρέσει. Επιστρέφει σπίτι και μιλάει με την Τουλάι και τη Μελέκ για την επίσκεψη του Σελίμ, όταν λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της. Ο Σελίμ της γράφει πως θα μείνει στην πόρτα της μέχρι να τον συγχωρέσει. Στο μεταξύ, η Αλιγέ μαλώνει τη Σεχέρ επειδή το σπίτι είναι ακατάστατο. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως θα παραιτηθεί. Η Τουλάι και η Μελέκ προσπαθούν να πείσουν μάταια τη Ζεϊνέπ να συγχωρέσει τον Σελίμ, αλλά εκείνη είναι πολύ θυμωμένη. Τη νύχτα, η Μελέκ πηγαίνει φαγητό στον Σελίμ. Εκείνος αγοράζει μπογιά και γράφει σε έναν τοίχο, απέναντι από το δωμάτιο της Ζεϊνέπ: «Σε αγαπώ, σε παρακαλώ συγχώρεσέ με». Η γυναίκα, ωστόσο, όταν το βλέπει εκνευρίζεται και του φωνάζει: «Τι χαζομάρες είναι αυτές; Ξαφνικά σε νοιάζει για το παιδί; Ποιο παιδί; Εσύ δεν έλεγες πως δεν είναι δικό σου; Τι θέλεις τώρα;» και εκείνη τη στιγμή χάνει τις αισθήσεις της. Ο Σελίμ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο Μουχσίν σώζει την Ελίφ

Η Ελίφ κοιτάζει τη φωτογραφία της με την Τουγκτσέ και όταν τη βλέπει η Νουρτέν γίνεται έξαλλη και καίει στη σόμπα τη φωτογραφία. Στη συνέχεια την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο νηστική. Η Ελίφ ικετεύει να της ανοίξει για πιει νερό αλλά όταν η Νουρτέν ανοίγει την πόρτα, η μικρή το σκάει. Ενα αυτοκίνητο παραλίγο να τη χτυπήσει, αλλά εκείνη τη στιγμή τη σώζει ο Μουχσίν. Ρωτάει τη Νουρτέν γιατί η Ελίφ είναι μαζί τους και όχι με τη μητέρα της και εκείνη του λέει μια ιστορία ότι δήθεν η Ελίφ είναι υιοθετημένη και είδε τη μητριά της να τη βασανίζει, έτσι τη λυπήθηκε και την πήρε πάλι κοντά της. Ο Μουχσίν ρωτάει την Ελίφ αν θυμάται τη μητέρα της την Αρζού και αν θέλει να επιστρέψει κοντά της. Οταν ο Μουχσίν διαπιστώνει πως φοβάται την Αρζού, συμφωνεί να μείνει μαζί τους. Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ και αφήνει υπονοούμενα για τους σκοπούς της Γκοντζά. Η Τουγκτσέ φέρεται άσχημα στη Σεχέρ, ενώ ο Σερντάρ τηλεφωνεί στην Γκοντζά και τη ρωτάει αν χρειάζεται κάτι. Εκείνη δεν μπορεί να μιλήσει ελεύθερα, αλλά ο Ερκούτ και η Αρζού καταλαβαίνουν ότι μιλάει

TAGS