Το Tατουάζ: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 2/5! Ο Σέκερης καταδιώκει τον Ορφέα!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Το Tατουάζ: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 2/5! Ο Σέκερης καταδιώκει τον Ορφέα!

Τατουάζ - Εξέλιξη βόμβα για το επεισόδιο σήμερα 2/5 στον Alpha! Η καταδίωξη του Ορφέα από τον Σέκερη!

Πέμπτη 2 Μαΐου, στις 21:50 - Επεισόδια: 237+238. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σέκερης σε μια περιπετειώδη καταδίωξη και με μεγάλη αστυνομική δύναμη, κυνηγά τον Ορφέα, ο οποίος κρατά μια γυναίκα όμηρο και πλέον ο Σέκερης καταλαβαίνει πολύ καλά ότι όσο αδίστακτος είναι ο Ορφέας, άλλο τόσο αποφασισμένος είναι να μην συλληφθεί. Η ζήλια έχει κυριεύσει την Όλγα που κάνει έναν πολύ μεγάλο καβγά με τον Στέφανο, ενώ η Άννα με τον Αλέξανδρο μπαίνουν στη μέση για να συμβιβάσουν τα πράγματα, αλλά αυτή τη φορά ο Στέφανος έχει θυμώσει πάρα πολύ, ενώ η Όλγα αρνείται να του ζητήσει συγνώμη.

Η Αφροδίτη είναι πολύ συγκινημένη από την ανθοδέσμη που της έστειλε ο άγνωστος άντρας από το facebook και συζητά με την Ελένη το ενδεχόμενο να τον συναντήσει επιτέλους. Στο μεταξύ, η Μάρθα φεύγει για την Αθήνα όπου υποτίθεται θα πάει με παρέα να διασκεδάσει και ο Παύλος από τη μεριά του παίζει το δικό του παιχνίδι και την αποχαιρετά χαρωπός. Τέλος, στο Λονδίνο, η Μαργκώ κι ο Πέτρος καταλήγουν σε μια συμφωνία που αφορά στο εμπόριο των όπλων και πλέον αλλάζει όλο το τοπίο.

Η Μαργκώ δείχνει ενθουσιασμένη με τη νέα συνεργασία της με τον Πέτρο και φροντίζει να πηγαίνει με τα νερά του και να μην του χαλάει χατίρια. Ο Στέφανος προσβάλλεται από τις κατηγορίες της Όλγας και βγαίνει για φαγητό με τη Νίκη, ενώ ούτε η Όλγα δείχνει να έχει διάθεση να τα ξαναβρούν αφού θεωρεί ότι ο Στέφανος έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της. Η Μάρθα κάνει αντίποινα στον Παύλο, που το παίζει ψύχραιμος… Ο Ορφέας ζητά την βοήθεια της Χριστίνας για να μπορέσει να κρυφτεί κι εκείνη αναγκάζεται να συνεργαστεί προκειμένου να συνεχίσει το βιβλίο. Η Αμαλία κάνει μια πρώτη επαφή με τη Μίνα προσπαθώντας να αποκλείσει την προοπτική ότι πάσχει από κατάθλιψη. Η Νικόλ κάνει μια απελπισμένη κίνηση προκειμένου να γλιτώσει από τα προβλήματά της. Η παγίδα θανάτου του Ορφέα στην Άννα!

Το Τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Νικόλας νεκρός - «Εγώ τον σκότωσα»!

Σας έχουμε σούπερ αποκλειστικό για το Τατουάζ του Alpha από το tv24! Ο Νικόλας πέφτει νεκρός! «Εγώ τον σκότωσα» λέει ο δολοφόνος.

Το σθένος και η θέληση που έδειξε ο Νικόλας να ξεσκεπάσει όλη την ιστορία με το εμπόριο όπλων δεν του βγήκε σε καλό, καθώς το Συμβούλιο διέταξε τη δολοφονία του! Η χαρά των προετοιμασιών του γάμου του με την Αθηνά κατέληξε σε τραγωδία, αφού δεν καταφέρνει να σωθεί και αφήνει την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την Αθηνά αλλά και στις τύψεις τον Τόνυ!

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Μετά τον θάνατο της Κασσάνδρας, ο Νικόλας μπήκε σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Οι έρευνες για το εμπόριο των όπλων τον έχουν στοχοποιήσει, παρά τις προειδοποιήσεις του Τόνυ: «Σταμάτα να κάνεις έρευνες για τα όπλα, δεν θα σου βγει σε καλό. Παίζεις με τη φωτιά!». Ο Νικόλας δεν πτοείται και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε και όλα πια δείχνουν ότι η φιλική τους σχέση τερματίζεται οριστικά. Στο μεταξύ, η Αθηνά ζητά από τον Νικόλα να παντρευτούν και ο ενθουσιασμός του ζευγαριού είναι τεράστιος, χωρίς να ξέρουν ότι ο κίνδυνος για τον νεαρό καραδοκεί. Την ίδια ώρα, ο Τόνυ προτείνει στην Τατιάνα, η οποία είναι εγκλωβισμένη στα συναισθήματά της, να πάνε μια εκδρομή στο Γαλαξίδι. Ο Νικόλας βγαίνει από το σπίτι του, όταν άγνωστος τον πυροβολεί εν ψυχρώ και εξαφανίζεται. Ο νεαρός μεταφέρεται με αιμορραγία στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν.

Τα νέα για τη δολοφονική επίθεση στον Νικόλα φτάνει στα αυτιά όλων, οι οποίοι σπεύδουν στο νοσοκομείο. Ο τραυματισμός του Νικόλα παγώνει το αίμα της Αθηνάς αλλά και του Τόνυ, που παρόλο που τον είχε προειδοποιήσει, δεν ήταν προετοιμασμένος για μια τέτοια εξέλιξη: «Δεν το πιστεύω ότι έγινε κάτι τέτοιο», μονολογεί, αλλά προσπαθεί να κρύψει τις ενοχές του. Το νέο φέρνει θλίψη τόσο στην Αμαλία όσο και στη Βέρα: «Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη! Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι τον πυροβόλησαν έτσι στην ψύχρα. Μακάρι να πάνε όλα καλά». Την ίδια ώρα και η Αννα με τον Αλέξανδρο διακόπτουν τις διακοπές τους επιστρέφοντας άρον άρον πίσω και πάνε στο νοσοκομείο να συμπαρασταθούν στην Αθηνά, ενώ ο Χάρης γυρεύει παρηγοριά στην Αφροδίτη. Ο Σέκερης στέκεται σαν πατρική φιγούρα στην Αθηνά και προσπαθεί να την εμψυχώσει: «Θα πάνε όλα καλά! Ο Νικόλας είναι δυνατό παιδί, θα τα καταφέρει». Η Μαργκώ για μια ακόμη φορά προσπαθεί να αφυπνίσει τον Τόνυ και να τον πείσει να γυρίσει στο Λονδίνο, καθώς το Συμβούλιο δεν πρόκειται να του χαριστεί: «Μάζεψε τα μυαλά σου και γύρισε πίσω, είσαι ο επόμενος στόχος! Ασε τους έρωτες και τις βλακείες και έλα εδώ, έχουμε δουλειές να κάνουμε! Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα μπορώ να σε δικαιολογώ στο Συμβούλιο». Η Ελλη φτάνει στην Αθήνα, αλλά τα νέα για την υγεία του Νικόλα είναι ανησυχητικά. Ο ίδιος προσπαθεί να ανακάμψει και όλοι όσοι τον αγαπούν τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο. Η Αννα δεν λείπει στιγμή από το πλάι της Αθηνάς, ενώ η Τατιάνα που έχει καταλάβει ότι το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και την Αθηνά έχει αλλάξει, αναγκάζεται να αλλάξει τη στάση της. Κι ενώ ο Σέκερης με την Τατιάνα έχουν αφοσιωθεί στο να εντοπίσουν ποιοι πυροβόλησαν τον Νικόλα, οι δυσάρεστες εξελίξεις τούς προλαβαίνουν! Ο δολοφόνος του καταφέρνει να μπει στο δωμάτιό του κρυφά απ’ όλους προκειμένου να τελειώσει τη δουλειά για την οποία πήρε εντολή. Ετσι ρίχνει δηλητήριο στον ορό του Νικόλα με αποτέλεσμα να πάθει καρδιακό επεισόδιο, χωρίς δυστυχώς να μπορέσουν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή! Ο νεαρός αφήνει την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την Αθηνά και όσους τον αγάπησαν. Ο Σέκερης παίρνει προσωπικά την υπόθεση του Νικόλα και κάνει ό,τι μπορεί για να συλληφθεί ο άνθρωπος που μπήκε κρυφά στο νοσοκομείο και τον δολοφόνησε! Η Αννα πιστεύει ότι ο Τόνυ είναι μπλεγμένος στην υπόθεση του Νικόλα και του το λέει ευθέως! Η επόμενη μέρα βρίσκει όλους τους ήρωες μουδιασμένους, να προσπαθούν να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους. Ο Τόνυ νιώθει συνυπεύθυνος για όσα έγιναν: «Εξαιτίας μου έγινε ό,τι έγινε! Εγώ τον σκότωσα! Δεν μπόρεσα να τον προστατέψω», μονολογεί και βρίσκει παρηγοριά στην κόκα, αυτή τη φορά όμως το τίμημα θα είναι βαρύ.

Ο Τόνυ συλλαμβάνεται

Η Αθηνά το ρίχνει στην εργασιοθεραπεία και βάζει σκοπό της ζωής της να ξεσκεπάσει τους ενόχους και να τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη. Ο πόνος τόσο ο δικός της όσο και των γονιών του Νικόλα, είναι αξεπέραστος και όλοι προσπαθούν με όση δύναμη τους έχει απομείνει να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Στο μεταξύ, η Τατιάνα επισκέπτεται τον Τόνυ στο κρατητήριο, μιας και μετά τις κατηγορίες της Αννας, η αστυνομία τον θεωρεί ένοχο για τη δολοφονία του Νικόλα και η ντροπή του γι’ αυτό που έχει συμβεί είναι μεγάλη: «Προσπάθησα να τον προειδοποιήσω, Τατιάνα! Σου τ’ ορκίζομαι». Η Τατιάνα, παρά τη σύγκρουση που γίνεται μέσα της, παραμένει στο πλευρό του, ενώ ο Σέκερης την προειδοποιεί πως η στάση της βλάπτει τη θέση της στην αστυνομία και την καριέρα της. Η αστυνομία είναι στα ίχνη του δολοφόνου του Νικόλα και η Αθηνά αδημονεί για την ώρα της σύλληψης. Η Μαργκώ ενημερώνεται για τη σύλληψη του γιου της και αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της Τατιάνας, αλλά η προσπάθειά της πέφτει στο κενό. Ο Τόνυ αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Τατιάνα!

Τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Το μήνυμα απελπισίας της Νικόλ στον Στέφανο!

Σούπερ αποκλειστικό για την αγαπημένη σειρά του Alpha, Τατουάζ! Πότε και πώς η Νικόλ στέλνει μήνυμα απελπισίας στον Στέφανο!

O Nικόλας, παρότι βλέπει ότι δεν αστειεύονται και σκοτώνουν όποιον μπει εμπόδιο στα σχέδιά τους, αποφασίζει να φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση με το παράνομο εμπόριο όπλων και δημοσιεύει ανώνυμα το άρθρο με τα στοιχεία που του είχε δώσει η Κασσάνδρα πριν πεθάνει.

Η Μαργκώ συνεχίζει το σχέδιό της έχοντας σύμμαχο τον Πέτρο, στον οποίο μάλιστα δίνει και το πρώτο του «δώρο» για να τον ευχαριστήσει που πήγε με το μέρος της. Ο ίδιος είναι σχεδόν μαγεμένος, τόσο από τη γοητεία της όσο και από τα μεγάλα χρηματικά ποσά που μπαίνουν στην τσέπη του και η Μαργκώ φροντίζει να τον βάζει όλο και πιο βαθιά στο κόλπο με τα όπλα. Αλήθεια, τα πλάνα από το επόμενο επεισόδιο, τα είδατε;

Την ίδια στιγμή όμως έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πρόβλημα που λέγεται Τόνυ, ο οποίος της ανακοινώνει ότι φεύγει για την Ελλάδα. Η Μαργκώ έξαλλη του βάζει για μια ακόμα φορά τις φωνές: «Πας καλά παιδάκι μου; Εδώ ο κόσμος καίγεται, έχουμε δουλειές, οι υποχρεώσεις μας έχουν μεγαλώσει κι εσύ τα παρατάς και φεύγεις για να χωθείς και πάλι στο βρακί της μπατσίνας;». Ωστόσο, δεν μπορεί με τίποτα να πείσει τον Τόνυ να μην πάει στην Ελλάδα, όπου ξέρει ότι θα συναντηθεί πάλι με την Τατιάνα και απογοητεύεται.

*Από το TVΣίριαλ και την Μαρία Μεταξητινού

Ο Νικόλας ετοιμάζεται για το πρώτο μεγάλο χτύπημα με το άρθρο του και στην κυριολεξία ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί, ενώ η Αθηνά καρδιοχτυπά και φοβάται για τη ζωή του. Μάλιστα, τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει χάσει κάθε επαφή μαζί του. Η κοπέλα λυγίζει μπροστά στις αναπάντεχες εξελίξεις και αναγκάζεται να βρει παρηγοριά στο σπίτι του Σέκερη που της συμπαραστέκεται σαν να ήταν κόρη του.

Το άρθρο βγαίνει στη δημοσιότητα και δημιουργεί τεράστιο θέμα στο Συμβούλιο, ενώ μόλις το μαθαίνει ο Τόνυ ενημερώνει κατευθείαν τη Μαργκώ: «Σου είπα να έχουμε το νου μας, να σου πω λοιπόν τώρα ότι το ανώνυμο άρθρο που μας καίει είναι “έργο” του Νικόλα Ρουμπέση». Αυτά γίνονται και το Τατουάζ τσακίζει μέχρι και τον Ιησού από τη Ναζαρέτ σε τηλεθέαση!

Η Μαργκώ με τη σειρά της δεν χάνει καιρό και ειδοποιεί αμέσως το Συμβούλιο πως πίσω από το δημοσίευμα που τους κάνει τεράστια ζημιά και τους βάζει σε κίνδυνο κρύβεται ο Νικόλας Ρουμπέσης. Ωστόσο, το ότι τους δίνει και επίσημα το όνομα του Νικόλα στο Συμβούλιο δεν είναι παρά το πρώτο βήμα, καθώς αμέσως μετά τους προτρέπει να πάρουν τα μέτρα τους: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να καθαρίσουμε με αυτόν. Δυστυχώς δεν μας άφησε και πολλά περιθώρια». Η εντολή θανάτου για τον Νικόλα έχει ήδη δοθεί!

Η ΝΙΚΟΛ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ & ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ!

Η Νικόλ βρίσκεται σε τεράστιο αδιέξοδο, καθώς δεν μπορεί πλέον να κάνει πίσω και ταυτόχρονα φοβάται για τη ζωή της. Ετσι κάνει μια απελπισμένη κίνηση. Ενώ βρίσκεται στο σπίτι της μόνη, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας μια χούφτα χάπια. Ευτυχώς δεν είναι ικανά να τη σκοτώσουν και η κοπέλα απλά πέφτει λιπόθυμη. Οταν συνέρχεται, ζητάει από κάπου να πιαστεί σε μια στιγμή απελπισίας, παίρνει τον Στέφανο τηλέφωνο και του μιλά για το πρόβλημά της ικετεύοντάς τον: «Στέφανε, σε παρακαλώ, βοήθησέ με»! Την ίδια στιγμή, η Αννα μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Νικόλ αλλά, παρόλο που στενοχωριέται, αντιδρά ώριμα, ενώ ο Πέτρος με τη Μαργκώ παγιδεύουν τη Νικόλ, χωρίς αυτή να το ξέρει. Λίγο μετά και καθώς η Ολγα ζηλεύει τον Στέφανο λόγω της Νίκης, ψάχνει κρυφά το κινητό του Στέφανου και ανακαλύπτει τις συνομιλίες του με τη Νικόλ κι αυτό θα σταθεί αφορμή για μια ακόμα σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι.