ΣΚΑΪ: Έρχεται το Voice Kids! Πρόσωπα-φωτιά στην κριτική επιτροπή!

Ποιοι θα πατήσουν το κουμπί;

ΣΚΑΪ: Έρχεται το Voice Kids! Πρόσωπα-φωτιά στην κριτική επιτροπή!

Το Voice Kids θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ τον Σεπτέμβριο και έγινε γνωστή η κριτική επιτροπή!

Ο σταθμός του Φαλήρου ήρθε σε συμφωνία με τον Ατζούν!

Το Voice έχει κάνει τεράστια επιτυχία και γι΄ αυτό ο ΣΚΑΪ επενδύει και στον διαγωνισμό για τους μικρούς τραγουδιστές, με το Voice Kids!

Μάλιστα οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν καταλήξει στην κριτική επιτροπή!

Η κριτιkή επιτροπή, λοιπόν, θα είναι η ίδια με το κανονικό show καθώς πρόκειται για μία επιτυχημένη συνταγή!

Έτσι, λοιπόν, οι Μουζουράκης, Παπαρίζου, Ρουβάς και Μαραβέγιας θα παραμείνουν στις καρέκλες τους!

Στον ΣΚΑΪ, ωστόσο, αγόρασαν νέο ριάλιτι, εκτός Ατζούν, και το youweekly.gr σας είχε ενημερώσει!

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: "Κλείδωσε" στο κανάλι για ακόμα μια χρονιά γνωστός παρουσιαστής!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr τις οποίες και θα μοιραστώ στο Vanda's blog, μόλις "κλείδωσε" στο κανάλι ΣΚΑΙ για ακόμα μια χρονιά πολύ γνωστός παρουσιαστής!

Η φετινή σεζόν φτάνει προς το τέλος και είναι λογικό οι τηλεοπτικοί σταθμοί να έχουν αρχίσει ήδη να ανανεώνουν συμβόλαια, να "κόβουν" συμβόλαια, να ψάχνουν παρουσιαστές και νέα προγράμματα που θα τους αποφέρουν κέρδη!

Αλλά για να μείνω στο θέμα μου και να μην αφήνω να σας τρώει η περιέργεια, πληροφορίες - αποκλειστικές μου - αναφέρουν πως ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει μια άριστη συνεργασία με το κανάλι και έδωσε τα χέρια για να είναι για ακόμα μια χρονιά στην θέση του παρουσιαστή, στο νέο κύκλο του talent show "The Voice", του οποίου έχει ξεκινήσει να προβάλλεται ήδη το τρέιλερ και έχουν ανοίξει οι πόρτες για τις συμμετοχές!

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό:

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Τα δυο νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

"Καυτές" αποκλειστικές πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τα δυο προγράμματα που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ να φέρει για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Όλες τις λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα projects θα σας τις αποκαλύψω πρώτη, μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με πηγή μου μέσα από το κανάλι, οι ιθύνοντες είναι δυσαρεστημένοι αρκετά με τα νούμερα που σημειώνει φέτος το κανάλι! Είχαν ποντάρει πολύ για ακόμα μια φορά στη δυναμική του Survivor αλλά... απογοητεύτηκαν πλήρως αφού πλέον μετά βίας φτάνει το 15%!

Γι αυτό αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια της και να κερδίσουν έδαφος την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά... και το καλοκαίρι!

Σύµφωνα, λοιπόν, µε αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, για το πρόγραµµα της νέας σεζόν ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώµατα του «Boom!», ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο µε κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κόψει τα καλώδια της «βόµβας» στο κέντρο του πλατό, µε στόχο να προλάβει να την απενεργοποιήσει πριν µηδενίσει ο χρόνος.

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Τα δυο νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Αν δεν προλάβει, η βόµβα κάνει boom σκορπίζοντας σπίθες και κοµφετί, ενώ χάνονται και όσα χρήµατα έχει κερδίσει o παίκτης. Πρόκειται για φορµάτ της ισραηλινής εταιρείας Keshet, που µεταδόθηκε στην Αµερική στο Fox, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ουγγαρία.

Ο ίδιος άνθρωπος, όμως, που αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΪ θέτει σε εφαρµογή σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για τη «διάσωση» της απογευµατινής ζώνης από το καλοκαίρι. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, τον Ιούνιο θα βγει στον αέρα ένα άλλο τηλεπαιχνίδι µε τίτλο «Guess my age», στο οποίο οι παίκτες καλούνται να µαντέψουν την ηλικία αγνώστων και να κερδίσουν ποσά.

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Τα δυο νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Για να δούμε... θα καταφέρει να κάνει κάτι ή... θα πάνε άπατα κι αυτά;