Elif: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 6/5: Ο Σεντάρ σχεδιάζει απαγωγή βόμβα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για όλες τις εξελίξεις!

Elif: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 6/5: Ο Σεντάρ σχεδιάζει απαγωγή βόμβα!

Ραγδαίες οι σημερινές 6/5 εξελίξεις στην Εlif στο Star! Απαγωγή βόμβα σχεδιάζει ο Σεντάρ!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 328;

Δευτέρα 6/5
Επεισόδιο 328
Η Νουρτέν λέει στην Ελίφ πως η αστυνομία ήρθε για να την πάρουν και να τη βάλουν φυλακή επειδή με το χλώριο, που έχυσε, προσπάθησε να τη δηλητηριάσει. Η Ελίφ κρύβεται τρομαγμένη και η αστυνομία, που ερευνά το σπίτι δεν τη βρίσκει. Η Νουρτέν λέει στη Σεχέρ πως αποφάσισε να δώσει την Ελίφ στον Κενάν. Η Ελίφ είναι τρομαγμένη και λυπημένη και προσεύχεται να βρει τους γονείς της. Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως όλα θα πάνε καλά και της ζητάει λίγο χρόνο. Το μόνο που θέλει είναι να μην πάρουν διαζύγιο. Η Ζεϊνέπ του ζητάει να την αφήσει ήσυχη αλλά ο Σελίμ την πείθει να την πάει σπίτι της. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως ανησυχεί πολύ για τον Σελίμ και εκείνος θυμώνει και της λέει πως η Ζεϊνέπ θα επιστρέψει σπίτι τους και εκείνη θα το δεχθεί είτε της αρέσει, είτε όχι. Η Γκόντζα ξέρει πως η Αρζού της έκλεψε τα χρήματα. Επιστρέφει σπίτι και ρωτάει για τα χρήματα. Δεν ξέρει τι να πει και στον Νετζντέτ. Ο Ερκούτ υποστηρίζει την Αρζού και αρνούνται πως έκλεψαν τα χρήματα. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει τι συνέβη αλλά εκείνος δεν την πιστεύει και τη διώχνει.

Ο Νετζντέτ είναι πολύ θυμωμένος και σκέφτεται πως όσα του είπε η Αρζού για την Γκόντζα είναι αλήθεια. Η Αρζού τηλεφωνεί στον Σερντάρ για να συναντηθούν. Του λέει πως η Γκόντζα χρειάζεται χρήματα για να βγει από μια δύσκολη κατάσταση και του τα δίνει για να της τα δανείσει δήθεν εκείνος, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Ερκούτ θα βγάζει φωτογραφίες. Η Γκόντζα συναντάει τον Σερντάρ και του λέει τι συνέβη με τα χρήματα. Ο Σερντάρ κρατάει το χέρι της και ο Ερκούτ τραβάει τις φωτογραφίες, που χρειάζεται. Ο Σερντάρ της λέει πως θα τη βοηθήσει να λύσει το οικονομικό αυτό πρόβλημα. Η Γκόντζα του λέει πως με αυτά τα χρήματα θα πάρει πίσω την Ελίφ. Ο Σερντάρ σχεδιάζει να απαγάγει την Ελίφ από την Γκόντζα και να τη χρησιμοποιήσει ώστε να πάρει την κόρη του, την Τουγτσέ. Η Γκόντζα παίρνει τα χρήματα από τον Σερντάρ και τηλεφωνεί στη Νουρτέν λέγοντας της πως έχει τα χρήματα για να της φέρει την Ελίφ. Όταν η Νουρτέν πηγαίνει στο σπίτι να πάρει την Ελίφ, διαπιστώνει πως η μικρή δεν είναι εκεί…

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Κενάν αρπάζει την Αρζού από τον λαιμό!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Αρζού μόνο στο TV24:

Η Αρζού καταφέρνει να βρει την Ελίφ στο νοσοκομείο και την αρπάζει, έχοντας σκοπό να την σκοτώσει! Ωστόσο η Γκοντζά μαζί με τη Νουρτέν και τη Σεχέρ χαλάνε τα σχέδιά της. Στο μεταξύ ο Κενάν μαθαίνει πως ο Σερντάρ είναι ο πατέρας της Τουγκτσέ, ο Σελίμ αποφυλακίζεται, ενώ ο Νετζντέτ μπαίνει στη φυλακή για ψεύτικη κατάθεση! Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Τουγκτσέ λέει πως είδε την Ελίφ, αλλά κανείς δεν την πιστεύει.

Η Νουρτέν αναζητάει την Ελίφ στον κήπο και η Αρζού ψάχνει στο δάσος γύρω από το κτήμα, αλλά όταν δεν βρίσκει την Ελίφ επιστρέφει στο σπίτι του πατέρα της. Η μικρή πηγαίνει στο δωμάτιο της Τουγκτσέ, η οποία κοιμάται, και η Ελίφ ξαφνιάζεται όταν βλέπει μια φωτογραφία της μαζί της. Οταν η Αλιγέ πηγαίνει στο δωμάτιο της εγγονής της, τη βρίσκει να κλαίει και να της λέει πως είδε την Ελίφ. Η Ελίφ, που είχε ακούσει την Αλιγέ να έρχεται, πρόλαβε και το έσκασε από το μπαλκόνι και βρέθηκε στο δωμάτιο της Σεχέρ, η οποία τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της παραδίδει τη μικρή. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη γυναικολόγο της μαζί με την Τουλάι και μαθαίνει πως θα γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Οταν η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι με την Ελίφ, τη μαλώνει επειδή εξαφανίστηκε και η μικρή της λέει πως φοβήθηκε την Αρζού. Την επόμενη μέρα ο Μουχσίν θέλει να πάρει μαζί του στη δουλειά την Ελίφ αλλά η Νουρτέν δεν το επιτρέπει.

Οταν πηγαίνει και εκείνη στη δουλειά, κλειδώνει την Ελίφ στο καθιστικό. Κι ενώ η μικρή κάθεται στο καθιστικό, η καμινάδα φράζει και ο χώρος γεμίζει καπνό με αποτέλεσμα να παγιδευτεί και να χάσει τις αισθήσεις της. Ο Μουχσίν που επιστρέφει καταφέρνει να την απεγκλωβίσει και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο Ερκούτ λέει στην Γκόντζα: «Ο Βεϊσέλ κατέδωσε τον Νετζντέτ», και εκείνη του απαντάει: «Κάποιον είχε συνεργό, αποκλείεται να το έκανε μόνος του». Η Γκόντζα φοβάται πως ο Νετζντέτ θα μάθει ότι γνωρίζει τον Βεϊσέλ πολύ καλά από το παρελθόν και του τηλεφωνεί: «Θα σου δώσω όσα χρήματα θέλεις, αλλά μην πεις σε κανέναν ότι γνωριζόμαστε από παλιά». Η Αρζού όμως κρυφακούει τη συζήτηση και αργότερα επισκέπτεται τον πατέρα της στη φυλακή: «Η αγαπημένη σου γυναίκα σε κατέδωσε στην αστυνομία! Ξέρει τον Βεϊσέλ από παλιά! Πώς νομίζεις ότι ήρθε εκείνος για δουλειά σε εσένα! Στο έλεγα από την αρχή ότι σε κοροϊδεύει», του λέει, αλλά ο Νετζντέτ δεν την πιστεύει και τη διώχνει. Η Γκόντζα συνειδητοποιεί πως λείπει ένα κολιέ και το ζητάει πίσω από την Αρζού, η οποία αρνείται πως το έχει πάρει. Η Ζεϊνέπ θέλει να ονομάσει την κόρη της «Ελίφ» αλλά φαίνεται πως αυτή η απόφασή της προκαλεί θλίψη στη Μελέκ. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του λέει πως ο Νετζντέτ ξέρει πως αυτός τον κατέδωσε και πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει από την πόλη χωρίς να πει λέξη σε κανέναν.

Η Ελίφ στην Εντατική

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί δίνουν οξυγόνο στην Ελίφ και ανακτά τις αισθήσεις της, αλλά επειδή έχει εισπνεύσει καπνό πρέπει να νοσηλευθεί. Ο Μουχσίν χρειάζεται πολλά χρήματα για τα έξοδα του νοσοκομείου. Η Νουρτέν παίρνει χρήματα και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Ο γιατρός της λέει πως η Ελίφ είναι σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται το ιατρικό της ιστορικό. Η Νουρτέν δεν ξέρει τι να απαντήσει και επικοινωνεί με τη Σεχέρ. Η Σεχέρ της λέει πως η ιστορία αυτή παρατράβηξε και πρέπει να δώσουν το κορίτσι στην οικογένειά του για να μην έχουν μπλεξίματα με την αστυνομία. Η Αρζού φεύγει από τη φυλακή και έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τον Σερντάρ: «Ο Κενάν ξέρει πως η Τουγκτσέ δεν είναι δικό του παιδί και σύντομα θα πάρω την κόρη μου πίσω! Φυσικά θα χαρώ να έρθεις κι εσύ μαζί μας». Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ και τον ρωτάει για την Γκόντζα και εκείνος του απαντάει πως είναι καλά και διαχειρίζεται εξαιρετικά τις επιχειρήσεις του. Η Μελαχάτ αρχίζει να περπατάει με πατερίτσες και έτσι η Νουρτέν παίρνει τα χρήματα που έκρυβε σπίτι της. Ο Κενάν επισκέπτεται τον ιδιωτικό ντετέκτιβ που έχει προσλάβει για να βρει την Ελίφ και εκείνος του λέει πως δεν έχει ακόμα κανένα στοιχείο για την τύχη του κοριτσιού.

Η Σεχέρ αφήνει ένα σημείωμα στο γραφείο του Κενάν. Η Τουγκτσέ τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει να έρθει στο κτήμα. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως της έχει λείψει, ενώ εκείνος της λέει πως είναι υπερήφανος επειδή κατάφερε να διαχειριστεί το σπίτι αλλά και τις επιχειρήσεις του. Ο Κενάν ετοιμάζεται να φύγει για τη δουλειά όταν βλέπει μπροστά στην πόρτα την Αρζού: «Τι θέλεις εδώ», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Ηρθα να δω την κόρη μου! Το παιδί μου με χρειάζεται». Ο Κενάν την πιέζει να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της Τουγκτσέ και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Σερντάρ: «Εγώ είμαι». «Τον έφερες εδώ, τον σύστησες σαν ξάδελφό σου και είχατε σχέσεις μέσα στο σπίτι μας! Τι σόι γυναίκα είσαι», φωνάζει ο Κενάν και την αρπάζει από τον λαιμό, ενώ ο Σερντάρ τους χωρίζει και του λέει πως θα πάρει την κόρη του. «Δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις την Τουγκτσέ”, λέει, και οι δύο άνδρες πιάνονται στα χέρια.

Ο Σελίμ αποφυλακίζεται

Η Αρζού μπαίνει στο γραφείο του Κενάν για να πάρει το όπλο του και βρίσκει το σημείωμα της Σεχέρ, όπου και μαθαίνει πως η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο. Αποφασίζει να πάει εκεί και να σκοτώσει την Ελίφ. Η δίκη του Σελίμ είναι την επόμενη μέρα και δεν θέλει να δει στην αίθουσα τη Ζεϊνέπ γιατί είναι πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Το επόμενο πρωινό, ο δικαστής, μετά την ηχογραφημένη ομολογία του Νετζντέτ, τον αφήνει ελεύθερο. Ο Κενάν και η Αλιγέ είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως ο Σελίμ θα αφεθεί ελεύθερος εξαιτίας της αλλαγής της κατάθεσης του Ερκούτ και δεν πηγαίνει στο δικαστήριο επειδή δεν θέλει ο Ερκούτ να θυμώσει και να αλλάξει γνώμη. Στη συνέχεια η Ζεϊνέπ μαθαίνει τα καλά νέα από τον δικηγόρο της και μοιράζεται τη χαρά της με την Τουλάι.