Γυναίκα χωρίς όνομα: Ραγδαίες εξελίξεις! Η Μαρίνα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή!

Αναλυτικά το επεισόδιο σήμερα!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ραγδαίες εξελίξεις! Η Μαρίνα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα στον ΑΝΤ1. Η Μαρίνα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή!

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Γυναίκα χωρίς όνομα εξελίξεις

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 151
Ενώ η κατάσταση της Μαρίνας είναι σταθερή και κρίσιμη και όλοι αγωνιούν γι αυτήν, ο Αντρέας φιλοξενείται στο σπίτι της Ρένας. Μάταια η Κάτια εισβάλλει εκεί και του ζητά να επιστρέψει σ’ αυτήν. Ο Αντρέας την απωθεί κι η Ρένα τη διώχνει. Ο Φώτης στο μεταξύ, συνειδητοποιεί πως η Μάρθα του έχει πάρει το όπλο του και γίνεται έξαλλος. Προσπαθεί να την πείσει πως αυτός δεν είναι τρόπος να προστατεύσει την Μαρίνα. Η Κάτια χάνει τελείως την ψυχραιμία της και απελπίζεται όταν μαθαίνει ότι η αστυνομία συνέλαβε αυτόν που πυροβόλησε την Μαρίνα, γεγονός που ενθουσιάζει την Μάρθα και τον Φώτη που τώρα ελπίζουν ότι το να φτάσει η αστυνομία στην Κάτια, είναι θέμα χρόνου. Στο δωμάτιό της, η Μαρίνα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τεράστια αποκάλυψη! Σχέδιο δολοφονίας της Μάρθας για την Κάτια!

Μία σούπερ και μεγάλη αποκάλυψη για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», καθώς υπάρχει σχέδιο δολοφονίας της Μάρθας για την Κάτια!

Τι πρόκειται να συμβεί;

Η Μάρθα συνειδητοποιεί ότι όσο η Κάτια ζει, η Μαρίνα δεν θα πάψει ποτέ να κινδυνεύει. Και τότε παίρνει τη μεγάλη απόφαση και δεν φαίνεται ούτε ο Φώτης ικανός να τη σταματήσει. Θα απαλλαγεί μια και καλή από εκείνη.

Η δολοφονική επίθεση κατά της Μαρίνας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ολοι ξέρουν ότι πίσω από αυτήν κρύβεται η Κάτια. Η Μάρθα είναι εξαγριωμένη καθώς βλέπει πως η γυναίκα αυτή δεν έχει όρια ούτε φραγμούς. Είναι αδίστακτη και πανούργα. Για εκείνη αυτό το τέρας δεν αξίζει να λέγεται μητέρα. Πόσω μάλλον να είναι η μάνα της δικής της της κόρης, της Μαρίνας, που μπορεί να μην τη γέννησε αλλά δεν την ξεχωρίζει από παιδί της. Και το έχει αποδείξει άλλωστε. Της έδωσε τα πάντα, ακόμη και το όνομα της Νάντιάς της. Η Μάρθα ξέρει πως η αστυνομία δύσκολα θα καταφέρει να αποδείξει πως η Κάτια είναι η ηθική αυτουργός αυτού του παραλίγο εγκλήματος. Τα στοιχεία οδηγούν σαφώς σε εκείνη αλλά λείπουν οι αποδείξεις. Είναι πια σίγουρη ότι όσο εκείνη είναι στη ζωή, η Μαρίνα θα κινδυνεύει πάντα και δεν θα βρει ποτέ ησυχία. Γνωρίζει ότι η Κάτια δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και δεν θα ριψοκινδυνεύσει να την ενοχοποιήσει κανένας.

Η Μάρθα δεν διστάζει να ξανασκοτώσει
Η Μάρθα αποφασίζει να δράσει πριν από όλους. Να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να τα ξαναβάψει με αίμα. Τη φυλακή δεν τη φοβάται. Αλλωστε το έχει ξανακάνει για την κόρη της τη Νάντια και δεν θα διστάσει να το επαναλάβει και για το δεύτερό της παιδί, τη Μαρίνα. Εκτός από εκείνη δεν έχει κανέναν άλλο στον κόσμο. Ο Φώτης προσπαθεί να την εμποδίσει αλλά η Μάρθα είναι αποφασισμένη. «Μόνο αν φύγει από τη μέση θα σωθεί η Μαρίνα. Αυτή η γυναίκα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στον κόσμο. Δεν θα την αφήσω να κάνει κακό στο παιδί μου. Θα τη σκοτώσω», του λέει έξαλλη. Κάποια στιγμή εκείνος συνειδητοποιεί πως έχει πάρει το όπλο του και καταλαβαίνει ότι όσα του είπε τα εννοεί. Η Μαρίνα έχει συνέλθει και έχει διαφύγει εντελώς τον κίνδυνο. Οταν η Κάτια την επισκέπτεται, οι δύο γυναίκες κάνουν μια συμφωνία αλλά η Κάτια δεν έχει σκοπό να την τηρήσει. Για μια ακόμη φορά βγάζει τον κακό της εαυτό αλλά τώρα έχει ξυπνήσει για τα καλά και τον κακό εαυτό της Μάρθας που θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την μονάκριβή της κόρη.Έχετε διαβάσει το συνταρακτικό φινάλε;

Πηγή: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ