The 2Night Show: Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Τι θα δούμε στην εκπομπή του;

The 2Night Show: Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ποιοι είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show του ΑΝΤ1!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Πέτρο Γαϊτάνο o οποίος εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί να συμμετάσχει σε διαφημιστικό σποτ για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών ενώ, περιγράφει και τα σενάρια που απέρριψε.

The 2Night Show: Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

H Μάρα Μεϊμαρίδη, η συγγραφέας του βιβλίου «Οι Μάγισσες Της Σμύρνης», μιλά για τον ρόλο της σε καθημερινή εκπομπή αλλά και για τη θρησκεία και τον θάνατο. Τέλος, μοιράζεται τον στόχο ζωής της.

Η Athena Manoukian, το κορίτσι που έκανε τον Robbie Williams και το βρετανικό κοινό να παραμιλήσουν με τη φωνή της μιλά για την συμμετοχή της στο βρετανικό X-Factor και τα πρώτα της βήματα στη μουσική.

The 2Night Show: Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Γνωρίζεται το προγαμιαίο συμβόλαιο και τους σκληρούς όρους του Γρηγόρη Αρναούτογλου; Το youweekly.gr σας είχε ενημερώσει!

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Η νέα πόρτα που ανοίγει στην ζωή τους!

Αποκλειστικές και πολύ ευχάριστες πληροφορίες ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου! Μια νέα πόρτα ανοίγει στην ζωή τους!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω την ευτυχία που ζει το ζευγάρι της τελευταίες ώρες και δεν το γνωρίζει ακόμα κανείς!

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου για να μην σας κρατάω σε αγωνία!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν που έρχεται θα απογειωθεί επαγγελματικά και η σύντροφός του δεν μπορούσε να μην χαίρεται με την χαρά του!

Για την ακρίβεια, το κανάλι του ΑΝΤ1 όχι μόνο θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον παρουσιαστή αλλά του έκανε και πρόταση να αναλάβει ακόμα ένα project, καινούργιο, που θα τρέξει στο κανάλι!

Θα είναι τηλεπαιχνίδι και οι ιθύνοντες πιστεύουν πως ταιριάζει πολύ στο ύφος του Γρηγόρη και είναι ο ιδανικός για να το αναλάβει!

Η Νάνσυ Αντωνίου, δε, θα συνεχίσει την εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο μαζί με τον παρουσιαστή για ακόμα μια χρονιά!

Με λίγα λόγια, τα επαγγελματικά και των δυο φαίνεται πως έχουν μπει σε μια τάξη και είναι όλα κανονισμένα για την επόμενη σεζόν! Άρα το μόνο που μένει είναι να βάλουν μπρος για... τον γάμο!