Η Επιστροφή: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις (9/5)! Μια σημαντική πληροφορία απ’ τον Ζερβό αλλάζει τα δεδομένα!

Τι θα δούμε σήμερα;

Η Επιστροφή: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις (9/5)! Μια σημαντική πληροφορία απ’ τον Ζερβό αλλάζει τα δεδομένα!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου στην Επιστροφή (9/5). Μια σημαντική πληροφορία απ’ τον Ζερβό αλλάζει τα δεδομένα!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131

Ο Παύλος και ο Χρήστος καταφέρνουν ν’ αποσπάσουν απ’ τον συνεργάτη του Βογιατζή, μια σημαντική πληροφορία, ενώ παράλληλα ο Ζερβός μαθαίνει απ’ τον ίδιο τον Βογιατζή την αλήθεια για την Άννα. Ο Ορέστης συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τις δυσκολίες που περνάει ο γάμος της Έλενας και προσπαθεί να την προσεγγίσει, ενώ η πρώτη μέρα φυσικοθεραπείας του Χάρη, δεν ξεκινάει καλά. Την ίδια στιγμή ο Παύλος καλεί την Αθηνά, με σκοπό, να μάθει αν είναι αλήθεια αυτά που κατηγορεί τον Πέτρο. Θα καταφέρει η Αθηνά να τον παρασύρει στα ψέματα της; Κι ενώ ο Πέτρος προσπαθεί να βρει την κρυψώνα του Βογιατζή, ο Γιάνναρης θα πάρει μια πολύ σημαντική πληροφορία απ’ τον Ζερβό που αλλάζει τα δεδομένα.

Η Επιστροφή εξελίξεις

Η επιστροφή: Σούπερ αποκλειστικό! «Σκότωσες τη μάνα μου»!

Σας έχουμε σούπερ αποκλειστικό για την Επιστροφή. «Σκότωσες τη μάνα μου», ο μεγάλος καβγάς Παύλου και Πέτρου.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει! Ο Παύλος από τη μια μαθαίνει πως η Αθηνά είναι θεία του και από την άλλη ότι ο Πέτρος ήταν ο υπεύθυνος για τον θάνατο της μητέρας του! Ο θυμός του νεαρού ξεχειλίζει και τίποτα πια δεν θα είναι όπως παλιά, αφού θεία και ανιψιός ενώνουν τις δυνάμεις τους για την καταστροφή των... Κορωναίων!

Η Λυδία αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Παύλο για τη συγγένειά τους! «Είχα μια αδελφή, τη Λυδία, η οποία αυτοκτόνησε πριν από 25 χρόνια! Πριν από καιρό έπεσε στα χέρια μου το ημερολόγιό της και εκεί έμαθα πως η αιτία για την αυτοκτονία της ήταν ο Πέτρος! Θύμωσα και αποφάσισα να τον εκδικηθώ! Πάνω στις έρευνες που έκανα και για τον αδελφό μου, τον Αντρέα, τον οποίο είχαν διώξει οι γονείς μου πολλά χρόνια πριν πεθάνει η αδελφή μου, έμαθα πως η Λυδία ήταν έγκυος και ότι το παιδί το έδωσε σ’ εκείνον για να το κρατήσει. Λίγες μέρες μετά τη γέννα, αυτοκτόνησε... Παύλο, αυτό το παιδί είσαι εσύ! Είμαι η θεία σου», του ομολογεί και του δίνει το χαρτί της γέννησης. Ο Παύλος παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του! Παράλληλα, συνειδητοποιεί ότι ακόμα και ο ερχομός του στο σπίτι του Κορωναίου δεν ήταν δική του επιλογή, όπως νόμιζε μέχρι τώρα, αφού όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο του Αντώνη για να εκδικηθεί την οικογένεια του Ορέστη!

Η επιστροφή αποκλειστικές εξελίξεις

Την ίδια ώρα και ο Πέτρος μαθαίνει από τον Ζερβό πως η Αθηνά ήταν αδελφή της Λυδίας και ότι εκείνη έχει έρθει για να τον εκδικηθεί επειδή τον θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτή την τραγωδία. Ετσι αποφασίζει να συναντήσει την Αθηνά και αυτή τη φορά η σύγκρουσή τους θα ξεφύγει από τον έλεγχο… Η Αθηνά προσπαθεί να πάρει με το μέρος της τον Παύλο, την ώρα που ο Ζερβός αποκαλύπτει στον Πέτρο τη δική του σχέση με τη Λυδία και την Αθηνά. Το ίδιο βράδυ ο Παύλος και ο Πέτρος θα κάνουν μια συνάντηση που θ’ ανοίξει νέους λογαριασμούς. «Εμαθα από την Αθηνά ότι είμαι ανιψιός της! Επίσης έμαθα πως είχες σχέση με τη μητέρα μου, την οποία δεν γνώρισα ποτέ γιατί αυτοκτόνησε εξαιτίας σου! Είναι αλήθεια όλα αυτά;», τον ρωτάει και ο Πέτρος του απαντάει: «Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά! Τώρα τα έμαθα κι εγώ... Είναι αλήθεια πως είχαμε σχέσεις με τη Λυδία, αλλά...», πάει να πει και ο Παύλος τον κόβει: «Αλλά, τι; Θα πεις ότι δεν φταις εσύ που αυτοκτόνησε; Δεν γούσταρες την Ελενα από παλιά; Γιατί κορόιδευες τη μάνα μου και δεν την παρατούσες στην ησυχία της; Της έδινες δικαίωμα να ελπίζει ότι θα είστε μαζί κι εσύ έκανες όνειρα με την Ελενα! Εσείς σκοτώσατε τη μάνα μου! Εσύ φταις που πέθανε, που δεν μπόρεσα να τη γνωρίσω ποτέ! Λυπάμαι, αλήθεια λυπάμαι γιατί σε πίστεψα και σε εμπιστεύτηκα και εσύ έπαιξες ένα τόσο βρόμικο παιχνίδι». Πιάνει τον Πέτρο από τον λαιμό και τον απειλεί: «Εμείς οι δύο δεν τελειώσαμε! Τώρα θα έχεις κι εμένα απέναντί σου και θα πληρώσεις για όσα έκανες». Παράλληλα ο Πέτρος προσπαθεί να βρει αν η Αθηνά εμπλέκεται με τις επιθέσεις της οικογένειας, ενώ ο Ζερβός κρατάει στα χέρια του κάτι πολύτιμο για το μέλλον του Ορέστη. Ο Παύλος αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ελενα την πραγματική του ταυτότητα και εκείνη σοκάρεται όταν πληροφορείται την αλήθεια για την Αθηνά, ενώ κατηγορεί τον Πέτρο ως υπεύθυνο για το μίσος που έτρεφε η Λυδία στο πρόσωπό της. Ο Νικήτας πληροφορείται από την Ελενα τις αποκαλύψεις για τον Παύλο και την Αθηνά και αποφασίζει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Πέτρο. Ο Παύλος, επηρεασμένος από την άποψη της Αθηνάς, την υποστηρίζει και έρχεται σε σύγκρουση με τη Δανάη. Παράλληλα, η Ελενα φαίνεται να βρίσκει ένα σημείο επαφής με τον Ορέστη, ενώ αντίθετα ο Πέτρος δείχνει να χάνει ακόμα και την εμπιστοσύνη του Νικήτα... Ομως ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος και να «καθαρίσει» το όνομά του από όλη αυτή την πλεκτάνη που στήθηκε στην πλάτη του.