Αγαπημένος ηθοποιός της Λάμψης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Ο ηθοποιός που άφησε εποχή στη σειρά...

Αγαπημένος ηθοποιός της Λάμψης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Ένα από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές της σειράς Λάμψη που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Για ποιον μιλάμε;

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Τίμου Δράκου» στην θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Λάμψη», παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό.

«Έχω την τύχη και την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Ανδρέα Γεωργίου στον καινούριο του σίριαλ “8 λέξεις” και έτσι θα μετακομίσω από την Λάρισα», είπε χαρακτηριστικά.

Ανδρέας Γεωργίου: Ποια Δανάη Παππά; Η καλλονή που πρωταγωνιστεί στη νέα του σειρά!

Μετά την Δανάη Παππά του Τατουάζ, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει βρει την καλλονή που θα πρωταγωνιστεί στη νέα του σειρά!

Ο Ανδρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου έχουν ριχτεί στη δουλειά για το νέο τους σήριαλ, που αναμένεται να σαρώσει σε τηλεθέαση! Διαβάστε παρακάτω....

Μάλιστα, οι τρεις τους έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα σε Ρώμη, Κέρκυρα και Κύπρο και εκτός από την Πέμυ Ζούνη και τη Θάλεια Ματίκα ο Ανδρέας Γεωργίου έχει βρει τη νέα του μούσα, που θα παίζει μαζί με έναν ακόμα ηθοποιό, όπως σας είχαμε αποκαλύψει!

Επιλέγει πάντα νέα πρόσωπα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και μετά την Ελένη Βαΐτσου και τη Δανάη Παππά σειρά έχει η καλλονή Ειρήνη Καραγιώργη!

Δείτε τους να ποζάρουν μαζί:

Ο Ανδρέας Γεωργίου ποζάρει μαζί με τη νέα του μούσα, Ειρήνη Καραγιώργη

Ποια είναι η κούκλα Ειρήνη - Τι έλεγε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της

Ποια είσαι;

Είμαι η Ειρήνη και σύντομα κλείνω τα 22. Είμαι ηθοποιός, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βλαδίμηρος Καυκαρίδης.

Τι κάνεις;

Αυτή τη στιγμή κάνω αυτό που με γεμίζει ολοκληρωτικά, περνώ χρόνο με το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο στον πλανήτη και ετοιμάζομαι για μια γεμάτη και δημιουργική χρονιά. Πρόσφατα συμμετείχα στο θεατρικό έργο “Σε στενό οικογενειακό κύκλο” σε σκηνοθεσία Πάρι Ερωτοκρίτου, με τη Fresh Target Theatre Ensemble. Από τον Σεπτέμβρη συνεχίζω στην καθημερινή σειρά εποχής “Γαλάτεια” στο Σίγμα, ενώ όσον αφορά το θέατρο θα έχω την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ με το Σατιρικό Θέατρο στα εναρκτήριο έργο “Ψηλά απ’ τη γέφυρα” του Άρθουρ Μίλερ σε σκηνοθεσία Στέλιου Καυκαρίδη. Παράλληλα ετοιμάζομαι για μια ταινία μικρού μήκους, της οποίας τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβρη.

Τι θέλεις;

Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μέχρι τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα, μέχρι να κάνουμε αυτό τον κόσμο λίγο καλύτερο. Θέλω να χαμογελώ και να ζω την κάθε μου στιγμή μοναδ