Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 10 Μαΐου! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Tι βλέπουμε σήμερα;

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 10 Μαΐου! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Παρασκευή 10/5.

Elif: Συγκλονιστικό το επεισόδιο (10/5)! Η Μελέκ σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο!

Συγκλονιστικό είναι το επεισόδιο σήμερα 10/5 στην Elif. Η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο!

Παρασκευή 10/5
Επεισόδιο 332

undefined

Ο Σερντάρ λέει στην Γκόντζα πως σκοπεύει να δώσει την Ελίφ στον Κενάν με αντάλλαγμα την Τουγτσέ. Η Γκόντζα δεν ξέρει τι να κάνει και τσακώνεται μαζί του. Η Γκόντζα θέλει να δείξει την Ελίφ στον Νετζντέτ για να σώσει τον γάμο της. Ο Σερντάρ παίρνει μαζί του την Ελίφ και η Γκόντζα διατάζει τους άντρες του Νετζντέτ να βρουν το κοριτσάκι. Η Ελίφ ρωτάει τον Σερντάρ γιατί δεν έχουν πάει στην οικογένειά της και εκείνος της λέει πως σύντομα θα ενωθεί ξανά μαζί τους. Όμως όσο η ώρα περναέι η Ελίφ γίνεται ανυπόμονη και ο Σερντάρ δυσκολεύεται να την ηρεμήσει. Η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι της χωρίς να έχει καταλάβει ότι ο Ζαφέρ, ο άνθρωπος του Νετζντέτ, την παρακολουθεί. Τηλεφωνεί στην Γκόντζα και μαθαίνει πως ούτε εκείνη έχει την Έλιφ πια και έτσι δεν πρόκειται να πάρει τα χρήματα, που υπολόγιζε. Η Αρζού τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ξέρει ότι έχει την Ελίφ και πως θα της την πάρει χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Η Νουρτέν προσπαθεί να πει στην Αρζού πως η Ελίφ δεν είναι μαζί της αλλά δεν την πείθει. Η Νουρτέν αρχίζει να φοβάται και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Καθώς ετοιμάζεται να φύγει, επιστρέφει ο Μουχσίν με το αυτοκίνητο της εταιρίας. Η Νουρτέν του λέει πως η Ελίφ το έσκασε και πως τους έχουν κάνει μήνυση στην αστυνομία και πως οι γονείς της τους απειλούν. Η Νουρτέν συνεχίζει λέγοντας του πως αφού δεν πήγαν στην αστυνομία να αναφέρουν πως βρήκαν την Ελίφ, θεωρούνται ένοχοι και αν τους πιάσουν θα πάνε φυλακή. Το ζευγάρι αποφασίζει να το σκάσει. Καθώς αναχωρούν με το αυτοκίνητο της εταιρίας, η Αρζού τους βλέπει και τους ακολουθεί. Η Νουρτέν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούεται με ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου. Η Μελέκ και ο Κενάν περιμένουν νεότερα από την Ελίφ στο αστυνομικό τμήμα. Η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο πλευρό της. Ο αξιωματικός λέει στον Κενάν πως θα τον ειδοποιήσουν όταν έχουν νεότερα και ο Κενάν φεύγει. Πηγαίνει να δει τη Μελέκ. Ένας από τους άντρες του Νετζντέτ συνοδεύει την Τουγτσέ στο κτήμα αλλά εκείνη δεν θέλει να μείνεο. Η Σεχέρ πηγαίνει την Τουγτσέ στη γιαγιά της. Η Τουγτσέ λέει στην Αλιγιέ πως βρέθηκε η Ελίφ.

undefined