Νίκος Κοκλώνης: Το It's show time έρχεται με μια άκρως ξεσηκωτική βραδιά Eurovision!

Λίγες ημέρες πριν τον μουσικό διαγωνισμό!

Νίκος Κοκλώνης: Το It's show time έρχεται με μια άκρως ξεσηκωτική βραδιά Eurovision!

Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη μουσική γιορτή της Ευρώπης, την Eurovision και δεν θα μπορούσε να δοθεί καλύτερη αφορμή για μια άκρως ξεσηκωτική και ανατρεπτική βραδιά με κέφι, τραγούδι και πολλή μα πολλή τρέλα στο πλατό του it’s show time.

Εκλεκτοί καλεσμένοι, «εθισμένοι» όλοι με τον θεσμό της Eurovision μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη θα μετατρέψουν τη σκηνή στο πιο Eurovision σαλόνι της ελληνικής τηλεόρασης και θα παρασύρουν το κοινό στο πιο αυθεντικό και κεφάτο πάρτι υπό τους ήχους τραγουδιών της Eurovision. Απολαυστικά και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα, ανατροπές, καραόκε, χορευτικά, εκπλήξεις και πολύ, πολύ τραγούδι σε ένα πάρτι που όμοιο του δεν έχει υπάρξει στην ελληνική τηλεόραση.

Η Δάφνη Μπόκοτα το όνομα της οποίας είναι απόλυτα συνυφασμένο με την διοργάνωση, θα δώσει το σήμα για να ξεκινήσει το λαμπερό Eurovision show με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη. Θα μοιραστεί μάλιστα με τους υπόλοιπους καλεσμένους τις αναμνήσεις της από όλα όσα έζησε για 18 ολόκληρα χρόνια ως παρουσιάστρια της διοργάνωσης.

Η μοναδική Ελπίδα θα ξαναζωντανέψει στη σκηνή του It’s Show Time την εμφάνιση της στην Eurovision το 1979 τραγουδώντας το « Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ» μια ελληνική συμμετοχή που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες. Θα γίνει μέλος της μεγάλης παρέας και θα μιλήσει στο Νίκο Κοκλώνη για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στην μετέπειτα καριέρα της η εμφάνιση της στη Eurovision πριν από 40 ολόκληρα χρόνια.

Βραδιά Eurovision όμως χωρίς τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου δεν γίνεται. Θα εισβάλει στο πλατό και θα μας ταξιδέψει μέσα στις δεκαετίες, ερμηνεύοντας τα πιο ξεχωριστά και αγαπημένα τραγούδια που πέρασαν μέσα από τον μακροβιότερο μουσικό διαγωνισμό με τον Νίκο, την παρέα του και το κοινό να τα δίνουν όλα.

Η Τάμτα ζωντανά στο it’s Show time από το Ισραήλ θα αποκαλύψει τα πάντα για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό. Ο Ρώσος τραγουδιστής Sergey Lazarev με τον Δημήτρη Κοντόπουλο σε απευθείας σύνδεση από το Τελ Αβίβ θα δώσουν το στίγμα τους, ενώ ζωντανά στην εκπομπή θα εμφανιστεί κι ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής διοργάνωσης ο Luca Hänni.

Στο πάρτι του Νίκου Κοκλώνη θα βρεθεί ο «Τζόνυ Λόγκαν», η «Καίτη Γαρμπή», ο «Μιχάλης Ρακιντζής», η «Ρουσλάνα» και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες από το παρελθόν με τις πιο απολαυστικές ερμηνείες τους.
Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς θα είναι το γιαπωνέζικο συγκρότημα Pyramidos που θα τραγουδήσει και θα χορέψει ελληνικά κομμάτια από το ρεπερτόριο τους στη σκηνή του it’s show time. O Nίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί την πιο ανατρεπτική μπάντα και θα χορέψει με τους καλεσμένους του και το κοινό τις επιτυχίες τους.