Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Η Λίλιαν κλέβει την Μελίτη!

«Δεν θα πάρεις το παιδί μου.....» Οι διάλογοι φωτιά!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Η Λίλιαν κλέβει την Μελίτη!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Η Λίλιαν κλέβει την Μελίτη και έχουμε όλες τις εξελίξεις!

Η Μελίτη δένεται όλο και πιο πολύ με τους πραγματικούς της γονείς και η Λίλιαν τρέμει στην ιδέα ότι δεν θα έχει χώρο στην καρδιά της για εκείνη. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι διατεθειμένη να χάσει το παιδί της. Διαβάστε αναλυτικά την εξέλιξη για σήμερα

Η Λίλιαν αισθάνεται ανασφάλεια, βλέποντας την πολύ καλή σχέση που έχει αρχίσει να αναπτύσσει η Μελίτη με τους βιολογικούς της γονείς. Ο Κωστής κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο και την αγάπη της, και έχει καταφέρει να έρθει πιο κοντά με το παιδί του. Μετά τη συνάντηση της μικρής με τη Μαρίνα, που πηγαίνει τόσο καλά και το κοριτσάκι είναι τρυφερό μαζί της, η Λίλιαν νιώθει ότι θα χάσει το παιδί της μέσα από την αγκαλιά της παρά την αγάπη που του έχει δώσει.

Εχει αρχίσει να μετανιώνει για την καλή της πρόθεση απέναντι στη Μαρίνα. Τώρα κάνει δεύτερες σκέψεις και δεν είναι τόσο σίγουρη ότι έκανε το σωστό. Σίγουρα αυτό που θέλει είναι το καλύτερο για το κορίτσι της, αλλά η χαρά της Μελίτης την τρομάζει. Φοβάται ότι δεν την αγαπά τόσο, ώστε να μείνει κοντά της, και ότι τελικά θα επιλέξει να μείνει με τους πραγματικούς της γονείς κι εκείνη θα την εγκαταλείψει. Και το χειρότερο, ότι δεν θα έχει χώρο στην καρδιά της για τη θετή της μητέρα.

Η Λίλιαν από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα

Η επικοινωνία της Μαρίνας με τη Μελίτη προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στη Λίλιαν. Τρομάζει για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτή η επαφή στη δική της σχέση με το παιδί. Θα τη θέλει πια όσο πριν; Θα την αγαπά; Θα την αισθάνεται μητέρα της; Θα θέλει να τη λέει «μαμά;». Ολα αυτά δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, όσο και αν ο Σταύρος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της δώσει να καταλάβει ότι η Μελίτη θα είναι πάντα παιδί τους. Εκείνη νιώθει μόνο τον πόνο της μάνας. Γιατί μπορεί να μην τη γέννησε, αλλά την πονά. Είναι το παιδί της όσο και αν οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν. Τις επόμενες ημέρες που η Μαρίνα θέλει να συναντήσει την κόρη της, η Λίλιαν βρίσκει δικαιολογίες για να βρίσκονται όσο το δυνατόν λιγότερο. «Είναι δική μου κόρη», φωνάζει το είναι της.

Μπορεί να μην έχει πια τη δυνατότητα να εμποδίσει τη Μαρίνα να διατηρεί σχέσεις με το κορίτσι της, αφού οι δυο τους έχουν ήδη έρθει κοντά, αλλά θα πολεμήσει με τον τρόπο της για να μείνει η Μελίτη σε εκείνη. Ακόμη και αν χρειαστεί, θα βρει τον τρόπο να την πάρει μακριά για ένα διάστημα, προκειμένου να γίνουν πιο δυνατοί οι δεσμοί τους και να μη βλέπει τη βιολογική της μητέρα. Και είναι ικανή να το κάνει.

*Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη - TVΣίριαλ

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ανατροπή! «Είμαι η μάνα σου»! Η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια από την Κάτια!

Η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια από την Κάτια! «Είμαι η μάνα σου», της αποκαλύπτει και γίνεται η ανατροπή στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα.

Κάτια και Φώτης είναι αποφασισμένοι να πουν στη Μαρίνα τη μεγάλη αλήθεια, ότι είναι παιδί τους, και πλέον τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τις εξελίξεις, που είναι ραγδαίες με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Ανατρεπτικό είναι και το σημερινό επεισόδιο !

Το μεγάλο μυστικό της Μάρθας έχει πλέον αποκαλυφθεί, ακόμη και αν η ίδια δεν το γνωρίζει. Θα μάθει όμως σύντομα πως το ημερολόγιό της την πρόδωσε και πως ο Φώτης και η Κάτια γνωρίζουν πλέον την αλήθεια. Η Κάτια παλεύει με τις τύψεις της. Πώς είναι δυνατόν να έχει γίνει εχθρός του ίδιου της του παιδιού και να το έχει πολεμήσει τόσο; Πώς θα κλείσουν οι πληγές; Πώς θα τολμήσει να την αντικρίσει μετά από όσα έγιναν;

undefined

Ο Φώτης ωστόσο είναι εκείνος που επιμένει. «Πρέπει να της το πούμε. Δεν μπορούμε να της κρύβουμε κάτι τέτοιο. Ο χρόνος θα μας βοηθήσει όλους να κάνουμε μια καινούρια αρχή», της λέει. Εκείνη μαζεύει τα κομμάτια της, τις τύψεις και τις ενοχές της. Ο χρόνος που έχασε είναι πολύτιμος. Εχει και η ίδια ένα παιδί στη ζωή. Την κόρη της. Δεν είναι μόνη. Ισως με τον καιρό τα πράγματα φτιάξουν. Η Κάτια αποφασίζει να μιλήσει στη Μαρίνα με κάθε κόστος. Πρέπει να ξέρει. Αρκετά πια με τα μυστικά και τα ψέματα.

Η Μαρίνα επιτέλους βγαίνει από το νοσοκομείο και η Κάτια, με τη βοήθεια του Φώτη, βρίσκει την ευκαιρία να τη συναντήσει. Τίποτα πια μετά από αυτήν τη συνάντηση δεν θα είναι το ίδιο. Μόλις τη βλέπει, η Μαρίνα τη ρωτάει: «Τι θέλεις εσύ εδώ; Νομίζω ότι κάναμε μια συμφωνία». «Μαρίνα, πρέπει να μιλήσουμε», είναι η απάντηση της Κάτιας με ικετευτικό ύφος. «Και τι άλλο έχουμε να πούμε;». «Πολλά», παρεμβαίνει ο Φώτης. «Πρέπει να συζητήσουμε για ένα θέμα πολύ σημαντικό. Είναι ανάγκη να μας ακούσεις». Η Μαρίνα δεν μπορεί να υποψιαστεί γιατί είναι τόσο επείγον να συζητήσουν οι τρεις τους, και ενώ μάλιστα μόλις βγήκε από το νοσοκομείο και έχει σπουδαιότερα πράγματα να κάνει, όπως να ετοιμάσει το γάμο της με τον Μιχάλη και να ξαναδεί την κορούλα της τη Μελίτη. «Κι όμως πρέπει να συζητήσουμε. Είναι κάτι που δεν γίνεται να μη μάθεις και είναι η αλήθεια», της αποκρίνεται η Κάτια. «Τι είναι αυτό το τόσο σημαντικό;» αναρωτιέται πια με μεγάλη περιέργεια η Μαρίνα. Ομως δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό που θα ακούσει. «Μαρίνα, είμαι η μάνα σου. Είσαι κόρη μου», της αποκαλύπτει η Κάτια με δάκρυα στα μάτια και δεν ξέρει ποια αντίδραση να περιμένει από την κοπέλα. Εκείνη σαστίζει. «Τι είναι αυτά που λες; Πώς είναι δυνατόν;». «Κι όμως. Πρέπει να με πιστέψεις». Η Μαρίνα φεύγει συντετριμμένη χωρίς να μπορεί να διανοηθεί τα λόγια τα οποία μόλις άκουσε.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τεράστια αποκάλυψη! Σχέδιο δολοφονίας της Μάρθας για την Κάτια!

Μία σούπερ και μεγάλη αποκάλυψη για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», καθώς υπάρχει σχέδιο δολοφονίας της Μάρθας για την Κάτια!

Τι πρόκειται να συμβεί;

Η Μάρθα συνειδητοποιεί ότι όσο η Κάτια ζει, η Μαρίνα δεν θα πάψει ποτέ να κινδυνεύει. Και τότε παίρνει τη μεγάλη απόφαση και δεν φαίνεται ούτε ο Φώτης ικανός να τη σταματήσει. Θα απαλλαγεί μια και καλή από εκείνη.

Η δολοφονική επίθεση κατά της Μαρίνας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ολοι ξέρουν ότι πίσω από αυτήν κρύβεται η Κάτια. Η Μάρθα είναι εξαγριωμένη καθώς βλέπει πως η γυναίκα αυτή δεν έχει όρια ούτε φραγμούς. Είναι αδίστακτη και πανούργα. Για εκείνη αυτό το τέρας δεν αξίζει να λέγεται μητέρα. Πόσω μάλλον να είναι η μάνα της δικής της της κόρης, της Μαρίνας, που μπορεί να μην τη γέννησε αλλά δεν την ξεχωρίζει από παιδί της. Και το έχει αποδείξει άλλωστε. Της έδωσε τα πάντα, ακόμη και το όνομα της Νάντιάς της. Η Μάρθα ξέρει πως η αστυνομία δύσκολα θα καταφέρει να αποδείξει πως η Κάτια είναι η ηθική αυτουργός αυτού του παραλίγο εγκλήματος. Τα στοιχεία οδηγούν σαφώς σε εκείνη αλλά λείπουν οι αποδείξεις. Είναι πια σίγουρη ότι όσο εκείνη είναι στη ζωή, η Μαρίνα θα κινδυνεύει πάντα και δεν θα βρει ποτέ ησυχία. Γνωρίζει ότι η Κάτια δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και δεν θα ριψοκινδυνεύσει να την ενοχοποιήσει κανένας.

Η Μάρθα δεν διστάζει να ξανασκοτώσει
Η Μάρθα αποφασίζει να δράσει πριν από όλους. Να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να τα ξαναβάψει με αίμα. Τη φυλακή δεν τη φοβάται. Αλλωστε το έχει ξανακάνει για την κόρη της τη Νάντια και δεν θα διστάσει να το επαναλάβει και για το δεύτερό της παιδί, τη Μαρίνα. Εκτός από εκείνη δεν έχει κανέναν άλλο στον κόσμο. Ο Φώτης προσπαθεί να την εμποδίσει αλλά η Μάρθα είναι αποφασισμένη. «Μόνο αν φύγει από τη μέση θα σωθεί η Μαρίνα. Αυτή η γυναίκα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στον κόσμο. Δεν θα την αφήσω να κάνει κακό στο παιδί μου. Θα τη σκοτώσω», του λέει έξαλλη. Κάποια στιγμή εκείνος συνειδητοποιεί πως έχει πάρει το όπλο του και καταλαβαίνει ότι όσα του είπε τα εννοεί. Η Μαρίνα έχει συνέλθει και έχει διαφύγει εντελώς τον κίνδυνο. Οταν η Κάτια την επισκέπτεται, οι δύο γυναίκες κάνουν μια συμφωνία αλλά η Κάτια δεν έχει σκοπό να την τηρήσει. Για μια ακόμη φορά βγάζει τον κακό της εαυτό αλλά τώρα έχει ξυπνήσει για τα καλά και τον κακό εαυτό της Μάρθας που θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την μονάκριβή της κόρη.Έχετε διαβάσει το συνταρακτικό φινάλε;

Πηγή: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ