The 2night show: Αυτός είναι ο καλεσμένος - βόμβα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Θα χτυπήσει στο κόκκινο το καμπανάκι της τηλεθέασης!

The 2night show: Αυτός είναι ο καλεσμένος - βόμβα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Έναν καλεσμένος βόμβα θα δούμε την Τετάρτη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούγλου, στο The 2night show.

Ένα όνομα - φωτιά, που έχει απασχολήσει πολύ τα social media τις τελευταίες ημέρες.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής με μια φωτογραφία τους από το πλατό, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας και την χαρακτηριστική κίνηση στο video clip που έχει κάνει πανικό.

Ο λόγος για τον Sin boy ου τραγουδάει το κομμάτι Μαμά και έχει σπάσει τα ταμία! Ο ράπερ το 2016 είχε συλληφθεί για ναρκωτικά.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αλλάζουν τα πράγματα στην ζωή του! Δίπλα του η Νάνσυ Αντωνίου!

Αλλάζουν τα πράγματα στην ζωή του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Δίπλα του, όπως είναι φυσικό βρίσκεται πάντα η σύντροφό τους Νάνσυ Αντωνίου!

Τι συνέβη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1; Θα σας αποκαλύψω αποκλειστικά στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog!

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπως σας αποκάλυψα πριν από λίγες ημέρες, όχι μόνο πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, αλλά οι ιθύνοντες συζητάνε να αναλάβει και ένα δεύτερο project...

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, καθώς τα κανάλια έχουν ξεκινήσει ήδη να φτιάχνουν το πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να μεταφερθεί χρονικά το late night που παρουσιάζει ο ίδιος για μετά τα μεσάνυχτα αλλά και θα προστεθούν πράγματα στο project για να ανανεωθεί μήπως και... ανανεωθούν τα ως τώρα καλά του νούμερα!

Βέβαια, πληροφορίες του Vanda's αναφέρουν πως ο Γρηγόρης δεν είναι και τόσο θετικός στο να αλλάξει ώρα η εκπομπή ωστόσο, επειδή έχει καλές σχέσεις με το κανάλι και οι δυο πλευρές εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον, η τελική απόφαση σίγουρα θα παρθεί μετά από κοινή συνεννόηση!

Αναμένετε για όλες τις εξελίξεις, μόνο στο Youweekly.gr!

Νάνσυ Αντωνίου: Από πού είναι η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου; Όλη η αλήθεια!

Σίγουρα δεν το γνωρίζατε! Από πού είναι η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου; Το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει όλη την αλήθεια!

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας φέρω στο φως της δημοσιότητας πράγματα όχι μόνο για την καταγωγή της μελαχρινής που έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, αλλά και για την ζωή της γενικά!

Αρχικά, η αλήθεια είναι πως γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες είχε δηλώσεις πως θέλει να γίνει δημοσιογράφος κι αυτός, μάλιστα, ήταν ο πρώτος στόχος που έβαλε στην ζωή της και όπως φαίνεται τα κατάφερε!

Όπως μου μετέφεραν οι πηγές μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog, η Νάνσυ μιλάει αγγλικά, γαλλικά και καταλαβαίνει και λίγα αρβανίτικα μιας και κατάγεται από το Κυριακί, ένα μικρό χωριό που βρίσκεται στην οροσειρά του Ελικώνα, εκεί που... κατοικούσαν οι μούσες!

Άνθρωπος από το πολύ κοντινό της περιβάλλον, που την γνωρίζει από μικρό παιδάκι μου αποκάλυψε πως όταν τελείωσε το σχολείο, ξεκίνησε παράλληλα Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας όπου και αποφοίτησε και ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση! Όπως φαίνεται η ψυχαγωγία ήταν εκείνη που κέρδισε το ενδιαφέρον της και πολύ γρήγορα έγινε το αντικείμενο απασχόλησή της.

Ο δεύτερος στόχος που είχε στην ζωή της ήταν να γίνει μανούλα, κάτι που πάλι πέτυχε αφού έχει ένα μικρό παιδάκι από την σχέση που διατηρούσε πριν γνωρίσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Αυτά ήταν όσα έμαθα για την σύντροφο του παρουσιαστή και σας τα αποκάλυψα όλα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!