Elif: Εξέλιξη σοκ σήμερα 14/5! Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει!

Ραγδαίες εξελίξεις στο επεισόδιο σήμερα!

Elif: Εξέλιξη σοκ σήμερα 14/5! Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει!

Διαβάστε αναλυτικά την εξέλιξη για το επεισόδιο της Elif σήμερα 14/5! Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει!

Τρίτη 14/5
Επεισόδιο 334
Η αστυνομία πηγαίνει να πάρει την κατάθεση της Αρζού. Εκείνη ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τη Νουρτέν και τον Μουχσίν και πως δεν είχε καμία σχέση με το ατύχημα αλλά οι αστυνομικοί της λένε πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η Γκόντζα χαίρεται όταν μαθαίνει τι συνέβη. Η Μελέκ έχει μια νέα νευρική κρίση όταν μαθαίνει πως θα μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο και οι γιατροί αναγκάζονται να πάρουν δραστικά μέτρα για να την εμποδίσουν από το να κάνει κακό στον εαυτό της, Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λυπούνται πολύ για την κατάσταση της Μελέκ. Ο Κενάν πηγαίνει να την επισκεφθεί δει και αισθάνεται συντετριμμένος όταν τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Ενώ η Γκόντζα ετοιμάζεται να πάει να δει τον Νετζντέτ στη φυλακή μαζί με την Ελίφ, εκείνος επιστρέφει σπίτι. Η Γκόντζα χαίρεται όταν τον βλέπει αλλά ο Νετζντέτ της συμπεριφέρεται ψυχρά και της δείχνει τις φωτογραφίες της με τον Σερντάρ. Της λέει πως πρώτα θα τελειώσει την ιστορία με την Ελίφ και μετά θα ασχοληθεί μαζί της. Ο Νετζντέτ κλειδώνει την Ελίφ σε μια αποθήκη. Ένας μήνας περνάει και η Γκόντζα με τον Νετζντέτ έχουν συμφιλιωθεί αλλά η κοπέλα λυπάται για τη μικρή Ελίφ, που είναι κλειδωμένη στην αποθήκη. Όταν ο Νετζντέτ φεύγει από το σπίτι, η Γκόντζα επισκέπτεται την Ελίφ και της υπόσχεται να την βγάλει από την αποθήκη με κάποιο τρόπο. Η Γκόντζα ξέρει πως πρέπει να σώσει την Ελίφ πριν επιστρέψει η Αρζού. Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει και ο Νετζντέτ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τη βγάλει από τη φυλακή. Πηγαίνει στη δίκη μαζί με τον Ερκούτ. Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ πηγαίνουν να την παραλάβουν.

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ έχουν συμφιλιωθεί και έχουν νοικιάσει ένα σπίτι. Ζητούν από τη Μελέκ να μείνει μαζί τους και εκείνη δέχεται. Οι τρεις τους πηγαίνουν να πιουν έναν καφέ και έρχεται και η Φεριντέ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αφήνουν τη Μελέκ με τη Φεριντέ και πηγαίνουν να δουν την Αλιγιέ. Η Φεριντέ είναι χαρούμενη που η Μελέκ βγήκε από το νοσοκομείο και της λέει πως η θεία της Μελαχάτ επέστρεψε στο χωριό τους. Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι του και η Τουλάι είναι ενθουσιασμένη επειδή η Μελέκ είναι καλά αλλά ο Βεϊσέλ πανικοβάλλεται εξαιτίας των εγγράφων, που έβαλε τη Μελέκ να υπογράψει. Δεν ξέρει πως να το δικαιολογήσει αν τον ρωτήσει η Μελέκ. Μετά τη μετακόμιση του Σελίμ και της Ζεϊνέπ σε άλλο σπίτι, η Αλιγιέ είχε ένα άσχημο επεισόδιο με την πίεση της, που της άφησε μια αναπηρία στην αριστερή πλευρά. Μόλις επιστρέφει σπίτι μετά από ένα μήνα στο νοσοκομείο. Η Σεχέρ νιώθει μόνη μετά τον θάνατο της Νουρτέν και επειδή δεν έχει που να πάει, παραμένει στο κτήμα και φροντίζει την Αλιγιέ. Ενώ ο Μουράτ δουλεύει στο εστιατόριο, ο άντρας που το έχει αγοράζει έρχεται και του ζητάει να φύγουν. Ο Μουράτ προσπαθεί να του εξηγήσει πως αποκλείεται να έχει πουληθεί το εστιατόριο και εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Μελέκ μαζί με τη Φεριντέ. Η Μελέκ λέει στον άντρα πως δεν έχει πουλήσει το εστιατόριο αλλά εκείνος της λέει πως το αγόρασε από τον Βεϊσέλ Σιμσέκ και της δείχνει το συμβόλαιο. Η Μελέκ θυμάται τα έγγραφα, που της είχε δώσει να υπογράψει ο Βεϊσέλ. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στην Τουλάϊ και της λέει πως ο Βεϊσέλ πούλησε το εστιατόριο. Η Τουλάι γίνεται έξαλλη με τον άντρα της. Η Μελέκ ηρεμεί τον Μουράτ και τη Φεριντέ και τους λέει πως δεν μπορούν να κάνουν πια κάτι αλλά δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί θα κάνουν κάπου αλλού ένα νέο ξεκίνημα…Tι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Μελέκ στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του Star, Elif! Όλο το ρεπορτάζ με την Μελέκ να είναι στο ψυχιατρείο και την Αρζού στην φυλακή!

Η δεύτερη εξαφάνιση της Ελίφ φτάνει τη Μελέκ στα όριά της με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό και να οδηγηθεί σε σοβαρή κατάσταση στο ψυχιατρείο! Από την άλλη, η Αρζού κατηγορείται για τον θάνατο του Μουχσίν και της Νουρτέν και οδηγείται στη φυλακή! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν.

Κι ενώ τηλεφωνούν στον Κενάν από την αστυνομία ότι η Ελίφ βρέθηκε, εκείνος σπεύδει αμέσως εκεί αλλά το παιδί έχει εξαφανιστεί! Ο άντρας γίνεται έξαλλος. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ και μαθαίνουν πως η Ελίφ αναζητείται ξανά. Η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό. Οι αστυνομικοί δείχνουν στον Κενάν και τη Μελέκ το βίντεο ασφαλείας που δείχνει την Ελίφ στο τμήμα και η χαρά τους είναι μεγάλη που τη βλέπουν ζωντανή, αλλά τρελαίνονται από την αγωνία τους που χάθηκε ξανά. Διαβάστε αναλυτικά την εξέλιξη για σήμερα

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να παίρνει μαζί του την Ελίφ, όμως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Στο μεταξύ, η Αρζού τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ξέρει ότι έχει την Ελίφ και ότι θα της την πάρει χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Η Νουρτέν προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν έχει την Ελίφ, αλλά δεν την πείθει. Η Νουρτέν αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και λέει στον Μουχσίν πως η Ελίφ το έσκασε και ότι τους έχουν κάνει μήνυση στην αστυνομία οι γονείς της μικρής. Καθώς αναχωρούν, η Αρζού τους βλέπει και τους ακολουθεί.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Η Νουρτέν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούεται με ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου. Η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο πλευρό της. Η Νουρτέν και ο Μουχσίν χάνουν τη ζωή τους στο τροχαίο και η Αρζού πανικοβάλλεται και φεύγει μακριά από τον τόπο του ατυχήματος. Ταυτόχρονα αναρωτιέται πού είναι η Ελίφ. Αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Νουρτέν και του Μουχσίν μήπως καταφέρει να βρει κάποιο στοιχείο που θα τη βοηθήσει. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και λέει στον Ερκούτ ότι προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα στη Νουρτέν και τον Μουχσίν και πως φοβάται μήπως πάει φυλακή. Τρεις άνθρωποι υπήρξαν μάρτυρες στο ατύχημα, αλλά δεν πρόλαβαν να συγκρατήσουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου της. Η αστυνομία αποφασίζει να ελέγξει τις κάμερες ασφαλείας.


Η ΜΕΛΕΚ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!

Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά μπερδεύει ένα κοριτσάκι με την Ελίφ και επιτίθεται στη μητέρα της. Ο γιατρός λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως θα πρέπει να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ψυχιατρική κλινική και της περνάνε ζουρλομανδύα, ενώ εκείνη επιμένει να θέλει να δει το παιδί της. Στο μεταξύ, η αστυνομία πηγαίνει να πάρει την κατάθεση της Αρζού. Εκείνη ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τη Νουρτέν και τον Μουχσίν και ότι δεν είχε καμία σχέση με το ατύχημα, αλλά οι αστυνομικοί της λένε πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η Γκοντζά χαίρεται όταν μαθαίνει τι συνέβη. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λυπούνται πολύ για την κατάσταση της Μελέκ.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Ο Κενάν πηγαίνει να την επισκεφθεί και αισθάνεται συντετριμμένος όταν τη βλέπει έτσι! Στο μεταξύ, η Γκοντζά ετοιμάζεται να πάει να δει τον Νετζντέτ στη φυλακή μαζί με την Ελίφ, όταν εκείνος επιστρέφει σπίτι. Ο Νετζντέτ κλειδώνει την Ελίφ σε μια αποθήκη. Εναν μήνα μετά τα γεγονότα, η Γκοντζά με τον Νετζντέτ έχουν συμφιλιωθεί αλλά η κοπέλα λυπάται για τη μικρή Ελίφ που είναι κλειδωμένη στην αποθήκη.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει και ο Νετζντέτ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τη βγάλει από τη φυλακή, ενώ η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ πηγαίνουν να την παραλάβουν.

TAGS