ΑΝΤ1: Έρχεται το κορυφαίο talent show που θα σαρώσει σε τηλεθέαση!

Το δυνατό χαρτί του σταθμού!

ΑΝΤ1: Έρχεται το κορυφαίο talent show που θα σαρώσει σε τηλεθέαση!

Έρχεται στον ΑΝΤ1 ένα από τα κορυφαίο show παγκοσμίως και πρόκειται να σαρώσει σε τηλεθέαση.

Αν και είχε πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από την προηγούμενη σεζόν, φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να το εντάξει στο πρόγραμμά του το επερχόμενο φθινόπωρο. Καλή ή κακή κίνηση... θα το δείξει το μέλλον και η AGB.

Το έργο λίγο-πολύ το έχουμε ξαναδεί, αλλά την επερχόμενη σεζόν πρόκειται να μας συστηθεί αλλιώς. Ως... «The Four». Το ριάλιτι μουσικής που συστήθηκε στο κοινό της Αμερικής, περίπου δύο χρόνια πριν και σημείωσε μια... κάποια επιτυχία, έρχεται και στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το «The Four» λοιπόν που θα δούμε στις οθόνες μας είναι βασισμένο στο ισραηλινό «The Final Four» και έγινε γνωστό κυρίως λόγω της νικήτριας του πρώτου κύκλου. Πώς παίζεται το παιχνίδι; Ετσι ακριβώς: Πρώτα απ’ όλα, οντισιόν δεν υπάρχει. Ολοι οι συμμετέχοντες βρίσκονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και περιμένουν υπομονετικά μέχρι να έρθει η σειρά τους και να βγουν στο πλατό. Εκεί υπάρχει η κριτική επιτροπή -λογικό δεν είναι;- αλλά και τέσσερις ακόμα συμμετέχοντες, οι οποίοι όμως είναι τοποθετημένοι σε... περίοπτες θέσεις. Κάθε παίκτης που διαγωνίζεται από το δωμάτιο πρέπει να λάβει τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή. Οχι τρία! Τέσσερα. Αν και εφόσον τα λάβει, θα πρέπει με τη σειρά του να επιλέξει με ποιον από τους τέσσερις παίκτες θα διαγωνιστεί. Πρώτα θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι ο τραγουδιστής που καθόταν σε μια από τις τέσσερις θέσεις και στη συνέχεια ο τραγουδιστής που τον προκάλεσε. Από εκεί και πέρα, όλα είναι στο χέρι του κοινού. Το κοινό από το πλατό και μόνον αυτό θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα συνεχίσει και θα καθίσει στην... πολυπόθητη θέση. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην αμερικανική βερσιόν συνηθιζόταν οι συμμετέχοντες να διαλέγουν αδύναμους παίκτες προκειμένου να πάρουν πιο εύκολα τη θέση του, ενώ οι δυνατοί να μην επιλέγονται παρά στα τελευταία επεισόδια. Είναι λογικό πως νικητής είναι αυτός που νικάει τον τελευταίο στη σειρά παίκτη. Τέλος, αν κάποιος παίκτης αποκλειστεί, μπορεί και να επανέλθει μετά από κάποια επεισόδια αν το κοινό το ζητήσει μέσω του λογαριασμού του show στο instagram.

Η κριτική επιτροπή

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα είναι τα άτομα που πλαισιώνουν την κριτική επιτροπή, ενώ υπάρχει και μια θέση παρουσιαστή που συντονίζει το όλο σόου. Στην Αμερική, στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής είχαν κάτσει ο Puff Daddy, o DJH Khaled, η Meghan Trainor και ο Charlie Walk. Παρουσιάστρια δε, ήταν η Fergie, γνωστή για τον ρόλο της ως οικοδέσποινα σε συναφή προγράμματα. Σε ό,τι αφορά στην εγχώρια εκδοχή, είναι σίγουρα νωρίς να μιλήσουμε για ονόματα.
Υπομονή έως το φθινόπωρο...

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
KATEΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΤ1 - αποκλειστικό: Ραγδαίες αλλαγές! "Παγώνουν" τις σειρές! Τι συμβαίνει;

Ραγδαίες αλλαγές στο κανάλι του ΑΝΤ1! "Παγώνουν" τις βραδινές σειρές και μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα μάθετε τι συμβαίνει!

Γιατί οι ιθύνοντες του καναλιού πήραν αυτή τη μεγάλη απόφαση;

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή του Vanda's blog, το κανάλι προετοιμάζεται για τις κάλπες και εντάσσει στο πρόγραμμά του από τις 20 Μαΐου έως και τις 24 έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές!

Ακόμα, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να επεκτείνουν την διάρκεια του μεσημεριανού αλλά και του βραδινού δελτίου ειδήσεων με την Μαρία Σαράφογλου και τον Νίκο Χατζηνικολάου!

ΑΝΤ1 - αποκλειστικό: Ραγδαίες αλλαγές!

Αυτές οι ραγδαίες αλλαγές λόγω τελικής ευθείας Ευροεκλογών έχουν ως αποτέλεσμα να "παγώσουν" όλες οι βραδινές σειρές, όπως η Επιστροφή, αφού το δελτίο ειδήσεων θα ολοκληρώνεται στις 21:45 το βράδυ και το μεσημεριανό αντίστοιχα θα γίνει δίωρο και θα τελειώνει στις 15:00!

Σύμφωνα με, επίσης, αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's οι υπεύθυνοι του καναλιού αμφιταλλαντεύονται για το ποιος παρουσιαστής θα αναλάβει τις τηλεμαχίες των ειδικών εκπομπών που θα προβάλλονται λίγο πριν τα μεσάνυχτα για τις εκλογικές αναμετρήσεις!