It’s Show time: Τα βράδια της Κυριακής αποκτούν όνομα!

To show που θα μας ξεσηκώσει!

It’s Show time: Τα βράδια της Κυριακής αποκτούν όνομα!

Όταν τα βράδια της Κυριακής αποκτούν όνομα αυτό δεν είναι άλλο από το It’s Show time. O Nίκος Κοκλώνης με την άκρως θετική του ενέργεια και πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος για μια ακόμα φορά χάριζει μια απολαυστική βραδιά στο κοινό μέσα από τις μουσικές διαδρομές λαμπερών καλεσμένων του με παλιότερα και σύγχρονα σουξέ τους που έχει λατρέψει ο κόσμος.

Στη σκηνή του it’s show time θα στηθεί ένα μοναδικό γλέντι με χορό, εκπλήξεις, απρόοπτα, παιχνίδια αλλά και μια γλυκιά δόση νοσταλγίας στην τηλεόραση του χθες.

Ο κορυφαίος των κορυφαίων Μάκης Χριστοδουλόπουλος με την τεράστια φωνή του ξεσηκώνει το κοινό ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του που έχουν αφήσει εποχή. Παίζει αποκλειστικά στη σκηνή του It’s show time για χατίρι του Νίκου Κοκλώνη κλαρίνο και ερμηνεύει έναν συγκινητικό αμανέ προκαλώντας ανατριχίλα .


Ο τραγουδιστής που συνδυάζει το κλασικό με το ροκ σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη του αποκαλύπτει στον Νίκο Κοκλώνη περιστατικά από τη ζωή του και μιλάει για την μεγάλη του αδυναμία που δεν είναι άλλη από την οικογένεια του. Όταν ο Νίκος Κοκλώνης του ζητάει να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση της Πάολα, η οποία υποστήριξε ότι δεν είναι τσιγγάνα και πως όταν το είπε ήθελε να σταθεί στο πλευρό αυτών που χλευάζονται, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δηλώνει υπερήφανος για την καταγωγή του λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να αρνείται την μάνα του.


Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής μας σύστηνει μάλιστα τον εγγονό του Μάκη Χριστοδουλόπουλο Junior και μαζί ερμηνεύουν στη σκηνή Τόλη Βοσκόπουλο.

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς, η αυθεντική Βάσια Τριφύλλη.Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσορίζει στο it’s show time την ηθοποιό, παρουσιάστρια, τη γυναίκα εκείνη που δεν μασάει τα λόγια της, την Βάσια Τριφύλλη. Η χειμαρρώδης Βάσια αναβιώνει στη σκηνή του σόου το « Ραντεβού στα Τυφλά» σαν να μην πέρασε μια μέρα. Πιο αποκαλυπτική από ποτέ εξομολογήθηκε στον Νίκο ότι της λείπει η τηλεόραση, μιλάει για τις «καψούρες» της ζωής της και περιγράφει πως έπιασε επ αυτοφώρω σύντροφο της με πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Στη σκηνή του It’s show time o Τριαντάφυλλος πιο ανανεωμένος από ποτέ θα τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες του και μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη παίζουν ένα παιχνίδι που…λερώνει!

Ο τραγουδιστής εκμυστηρεύεται στον Νίκο Κοκλώνη ότι δεν μιλάει πια με τη Νατάσα Θεοδωρίδου την οποία όπως είπε βοήθησε να χτίσει τη καριέρα της, γράφοντας της στο παρελθόν μεγάλες επιτυχίες. Παραδέχεται μάλιστα ότι έχει πληρώσει το γεγονός πως μιλάει ανοιχτά και δεν παραλείπει να αναφερθεί στις μεγάλες του αγάπες που δεν είναι άλλες από την γυναίκα του και το παιδί του.

Το it’s show time βάζει μάλιστα το δικό του λιθαράκι στο μηνιαίο αφιέρωμα του OPEN, τιμώντας την συμπλήρωση 100 χρόνων από τον βίαιο ξεριζωμό εκατοντάδων χιλιάδων Ποντίων από τις εστίες τους. Ο Νίκος Κοκλώνης συναντάει τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τα συναισθήματα του.