OPEN: Δεν βγαίνει αύριο στον «αέρα» η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα λάθος»! (Βίντεο)

Τι είπε ο παρουσιαστής;

OPEN: Δεν βγαίνει αύριο στον «αέρα» η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα λάθος»! (Βίντεο)

Η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα λάθος» στο OPEN δεν θα βγει αύριο, Κυριακή (19/5), στον «αέρα»!

Τι συνέβη και τι είπε ο παρουσιαστής;

Συγκεκριμένα η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί ούτε και την επόμενη Κυριακή (26/5) και ο Πέτρος Κωστόπουλος εξήγησε τους λόγους.

Το OPEN έχει αφιέρωμα για τα 100χρόνια από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, ενώ θα υπάρξουν και ενημερωτικές εκπομπές ενόψει εκλογών.

Όσο για την επόμενη Κυριακή είναι η διεξαγωγή των εκλογών, οπότε το κανάλι από το πρωί θα έχει πολιτικές και ενημερωτικές εκπομπές. Πώς πάνε τα νούμερα του Κωστόπουλου;

Open: Φοβερή απογοήτευση του Σαββίδη για πασίγνωστο παρουσιαστή!

Είναι αλήθεια ότι ο Ιβάν Σαββίδης στην τηλεόραση του Open έχει επενδύσει τουλάχιστον τα τριπλά λεφτά σε σοβαρό πρόγραμμα, σε σχέση με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του καναλιού.

Ξέρει και ο ίδιος ότι σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται χρόνος. Δε γίνεται να κανάλι από τη μία στιγμή στην άλλη να αλλάξει όλο το προφίλ του και να κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στην τηλεθέαση μέσα σε μόλις ένα χρόνο!

Όπως και να 'χει ομως σε κάποια δυνατά χαρτιά, που έχει επενδύσει το κανάλι υπάρχει πλέον απογοήτευση...

Ένα από τα πρόσωπα αυτά που έχεις στεναχωρήσει την διοίκηση είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο δημοσιογράφος- παρουσιαστής, πρώην εκδότης, φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνει να φέρει τα αναμενόμενα ποσοστά στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η εκπομπή του «Όλα λάθος» κινείται σταθερά κάτω από το μέσο όρο του καναλιού ρίχνοντας ουσιαστικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στα βράχια.

Συγκεκριμένα εχθές ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε στο δυναμικό κοινό μόλις 5,7. Την στιγμή που ο ανταγωνισμός του το "Καλύτερα δε γίνεται" έκανε 17,9! Να σημειωθεί ότι η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στην συγκεκριμένη ζώνη από τις 14.30 έως και τις 17.30 το απόγευμα ήταν... τελευταία!