Έλα στη θέση μου: Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Μίκα και Φαίη ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του Βλάση!

Ρεπορτάζ - φωτιά!

Έλα στη θέση μου: Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Μίκα και Φαίη ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του Βλάση!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του Alpha tv Έλα στη θέση μου! Μίκα και Φαίη ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του Βλάση!

Ο Ανδρέας πιάνει στα πράσα τον Βλάση και τη Φαίη να φιλιούνται. Η Μίκα που το μαθαίνει αποφασίζει να πουλήσει το οινολογικό πάρκο και να φύγει στο εξωτερικό. Ομως πριν από αυτό αποφασίζει να δώσει μια τελευταία ευκαιρία για να λυθεί η κόντρα της με τη Φαίη. Διαβάστε αναλυτικά την εξέλιξη για σήμερα

Ο Βλάσης δεν μπορεί να αντισταθεί στο ερωτικό πλησίασμα της Φαίης. Ο Ανδρέας τους πιάνει να φιλιούνται και η αντίδρασή του δεν είναι ψύχραιμη, αφού πετά τη Φαίη έξω από το σπίτι του. Μόνο που εκείνη έχει τον τρόπο να «γυρίσει το παιχνίδι». Η Μίκα μαθαίνει ότι ο Βλάσης ήταν στην πρώην του και παίρνει μια απόφαση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Ενημερώνει τον άντρα της πως έβαλε πωλητήριο για το οινολογικό πάρκο και εκείνος της ζητά εξηγήσεις. Την ίδια ώρα ο Αντρέας στέλνει στο κινητό του Βλάση τη φωτογραφία με το παθιασμένο φιλί του με τη Φαίη και η Μίκα τη βλέπει.

Ο Βλάσης προσπαθεί να καταλάβει ποιος του την έφερε με τις φωτογραφίες και αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στη γυναίκα του, ενώ ο Μίμης την πιέζει να χωρίσει. H Μίκα κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Βλάση, να φύγει μαζί της στο εξωτερικό για να σώσουν τον γάμο τους. Η απόφασή της να πουλήσει το οινολογικό πάρκο και να φύγει προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Ο Μίμης προσπαθεί να τη μεταπείσει, την ώρα που ο Θοδωρής βάζει μπροστά ένα κρυφό σχέδιο για να την εμποδίσει. Διαβάστε και τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας!

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα από την σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου

Ο Μίμης μιλά έξω από τα δόντια στη Μίκα, η οποία αποφασίζει να δώσει μια τελευταία ευκαιρία για να τελειώσει η κόντρα της με τη Φαίη. Διοργανώνει ένα δείπνο-έκπληξη με καλεσμένη τη Φαίη.

ΡΕΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ

Η λιποθυμία της Ρενάτας και η κατάσταση της υγείας της έχουν ανησυχήσει τους πάντες. Ο Αχιλλέας προσπαθεί να έρθει κοντά της για να μάθει όσα περισσότερα γίνεται σχετικά με το τι της συμβαίνει και βάζει την Αιμιλία να της ζητήσει να πάει να μείνει στην έπαυλη. Ομως εκείνη είναι ανένδοτη. Για αυτό και γίνεται η σκιά της σε κάθε της κίνηση. Και δεν έχει άδικο, καθώς γίνεται μάρτυρας ενός επικίνδυνου ατυχήματος της κοπέλας. Λίγο αργότερα η Ρενάτα φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο από το ατύχημα και συνέρχεται. Ο γιατρός ανακοινώνει στην Αιμιλία ότι η Ρενάτα είναι έγκυος. Η χαρά της δεν περιγράφεται. Φυσικά, λέει τα σπουδαία νέα στον Αχιλλέα, που πετά από τη χαρά του. Ομως η Αιμιλία του προτείνει να μην πουν τίποτα στο κορίτσι μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάστασή της, έτσι αναγκάζονται και οι δυο τους, παρά τα χαρμόσυνα μαντάτα, να κρύψουν την αλήθεια. Το θέμα, βέβαια, είναι να φανεί ψύχραιμος ο Αχιλλέας και να μην προδοθεί.

TV Ρεπορτάζ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Αθηνά Οικονομάκου: Η αποκάλυψη για το αν θα συνεχιστεί το «Έλα στη θέση μου»!

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το αν θα συνεχιστεί η επιτυχημένη σειρά του Alpha TV «Έλα στη θέση μου»!

Η ηθοποιός, που υποδύεται τη «Φαίη», ήταν ξεκάθαρη!

ναλυτικά η συνέντευξη της Αθηνάς Οικονομάκου στον «Τηλεθεατή»

Πότε θα κάτσει στα... αυγά της η δολοπλόκος Φαιή;

Ποτέ, καθώς αυτός είναι ο χαρακτήρας της.

Δίνει ρεσιτάλ, τελευταία, στις δολιοφθορές πάσης φύσεως...

Ο στόχος -ονόματι Ανδρέας- είναι πολύ υψηλός και δύσκολος, συνεπώς, δουλεύει με φουλ τις μηχανές για να τον πλανέψει, ώστε να βάλει γερά πόδι στην εταιρία».

Θα θυσιάσει τα πάντα για να επιτύχει το σκοπό της;

Περιμένουμε ακραία συμβάντα και ανατροπές.

Ούτε με το παιδί δεν μαλάκωσε η ψυχή της;

Στο κεφάλι της Φαίης και στο κεφάλι ενός διαταραγμένου ανθρώπου όλα δικαιολογούνται. Πιστεύει ότι τα κάνει όλα για το παιδί της.

Η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

Δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση. Αλλά τόσο το κανάλι όσο και η παραγωγή το βλέπουν θετικά.

Νιώθετε την ανάγκη κάποιας ανανέωσης, εφόσον συνεχιστεί η σειρά;

Το θέμα είναι να μπορεί να υπάρξει τέταρτη σεζόν και να έχει νόημα. Κι όχι μόνο για να συνεχίσουμε τη δουλειά και τι ωραία που περνάμε. Να υπάρχει ένα σενάριο που να μπορεί να στηρίξει μια τέταρτη σεζόν κι εμάς τους ηθοποιούς, αλλά κι εμείς να το στηρίξουμε ως επαγγελματίες. Για να πάει καλά και να έχουμε επιτυχία.

Θυμάστε τις πρώην σχέσεις της Αθηνάς και πώς γνωρίστηκε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο