Σία Κοσιώνη: Η ανακοίνωση για το μέλλον της στον ΣΚΑΪ!

Έσκασε τώρα!

Σία Κοσιώνη: Η ανακοίνωση για το μέλλον της στον ΣΚΑΪ!

Επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ έγινε μόλις τώρα!

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;

Οι δρόμοι του ΣΚΑΪ και της Σίας θα παραμείνουν κοινή για τα επόμενα δύο χρόνια! Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και το κανάλι του Φαλήρου έβγαλε την ανακοίνωση!

Αναλυτικά: «Για τα επόμενα δύο χρόνια, η Σία Κοσιώνη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Μετρώντας ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και εκπομπών, ο σταθμός δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας της».

Χαρούμενες στιγμές λοιπόν για την Σία, η οποία έχει μία τέλεια οικογένεια! Έχετε δει τον γιο της;

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Ευχάριστες στιγμές για το ζευγάρι! Χαμογελά στο πλευρό του συζύγου της!

Ευχάριστες στιγμές περνάει σήμερα η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης. Η παρουσιάστρια χαμογελά στο πλευρό του συζύγου της.

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που έχουν χτίσει μια όμορφη οικογένεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Σία Κοσιώνη έχει τα γενέθλια της και την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας με τρυφερά λόγια για την ζωή της και τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό της συνεχώς, τον άνδρα της.

«Όσο πληθαίνουν τα κεράκια μεγαλώνει και η λάμψη τους. Την αληθινή λάμψη όμως στη δίνουν οι άνθρωποι που ειναι διπλα σου και σε γεμίζουν αγάπη. ΥΓ: Και σου κρατούν και το χέρι στη θέα τους!», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας τους.

undefined

Σία Κοσιώνη: Έκλεισε όλα τα στόματα! Η ανάρτηση όλο νόημα της δημοσιογράφου!

Έκλεισε όλα τα στόματα η Σία Κοσιώνη, με μια ανάρτηση όλο νόημα!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, πόσταρε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που πραγματικά μας έκανε να λιώσουμε...

Η Σία Κοσιώνη την Κυριακή του Πάσχα, όπου ήταν και η ονομαστική της εορτή, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και το παιδάκι τους! Μια φωτογραφία που ξετρέλανε τους πάντες.

"Να είμαστε γεροί, να αγαπάμε πολύ και να προχωράμε πάντα μπροστά.Ευχαριστώ πολύ για τις αμέτρητες ευχές.Χρόνια πολλά σε όλους", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα! Αλήθεια, είδατε τη λαμπάδα της για φέτος;

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που έκλεισε όλα τα στόματα