Το σόι σου: Ένα πρόσωπο από τα παλιά έρχεται να ταράξει την οικογένεια Τριανταφύλλου! Όλες οι εξελίξεις!

Τι θα δούμε απόψε;

Το σόι σου: Ένα πρόσωπο από τα παλιά έρχεται να ταράξει την οικογένεια Τριανταφύλλου! Όλες οι εξελίξεις!

Ένα πρόσωπο από τα παλιά έρχεται σήμερα και θα ταράξει την οικογένεια Τριανταφύλλου. Οι εξελίξεις της σειράς Το σόι σου, είναι φωτιά.

Τρίτη 21 Μαΐου 2019 «Ανοιχτοί λογαριασμοί»

Σενάριο: Γιώργος Κόκουβας
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Το σόι σου εξελίξεις 21/5

Η Αντωνία μαθαίνει ότι η πεθερά της έχει καλέσει στο κυριακάτικο τραπέζι τον Νικήτα, έναν παλιό γνωστό του Κωνσταντίνου από την εφηβεία του, που του έκανε τη ζωή κόλαση. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως η Αλεξάνδρα προσπαθεί ώστε οι δύο «παλιόφιλοι» να τα ξαναβρούν, η Αντωνία διαπιστώνει ότι ο Νικήτας είναι αμετανόητος. Έτσι, αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα σε αυτόν τον τύπο που έκανε bullying στον Ζουζουνέλ της. Είναι, όμως, ο Νικήτας ο «εφιάλτης» του Κωνσταντίνου από τα παιδικά του χρόνια ή το «σόι μας» βρίσκεται μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις που έχει ζήσει; Τι θα κάνει η οικογένεια Τριανταφύλλου όταν συνειδητοποιήσει ότι η Αντωνία σκάρωσε ένα σωρό χουνέρια στο Νικήτα που ήταν μεν ο εφιάλτης του Κωνσταντίνου στα εφηβικά του χρόνια αλλά είναι και ο νέος διευθυντής του ιδρύματος στο οποίο οι Ζουζουνέλ έχουν κάνει αίτηση για να υιοθετήσουν παιδί;

Στο ρόλο του Νικήτα ο Μάριος Αθανασίου

Το σόι σου: Η απίστευτη αποκάλυψη για το τέλος της σειράς! «Που θα φτιάξεις τον τάφο σου;»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη για το τέλος της αγαπημένης σειρά του Alpha, το Σόι σου, έγινε από πρωταγωνιστή της σειράς.

Βρέθηκε καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού και μίλησε για όλα.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς και αποκάλυψε το παράπονο που έχει.

«Περάσαμε δυσκολίες, αλλά έφτασαν 5 χρόνια. Αυτό σημαίνει αγάπη, σημαίνει να συμβιβάζεσαι. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Εδώ με τον άνθρωπό σου τσακώνεσαι, έτσι; Εμείς ευτυχώς πέντε χρόνια στο Σόι, δεν πλακωθήκαμε ποτέ με κανέναν. Μας σταματήσανε, ας το πούμε έτσι. Anyway εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες του σταθμού και τα παιδιά. Μην αναφέρω τα ονόματά τους. Έχω πει χίλιες φορές τα ονόματά τους. Πέρασαν πέντε σκηνοθέτες από αυτή τη δουλειά, σεναριογράφοι άπειροι, guess stars πολλοί. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

undefined

Δεν θα μείνω στην ιστορία γιατί σταμάτησε, δεν αφορά εμένα. Ο σταθμός για κάποιο λόγο το σταμάτησε. Σταμάτησε όντως πάνω στο peak. Δηλαδή αυτή τη στιγμή τώρα «Το Σόι σου» είναι στις πρώτες δουλειές. Έτσι κάνει νούμερα, μαζί με τη «Μουρμούρα» που δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα σήμερα στην τηλεόραση. Anyway, εμάς μας έμεινε μια πίκρα, όπως ένα στίχο που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας και λέει: «Σαν δάκρυ από λεμόνι». Γιατί είμαστε πολύ αγαπημένοι. Επίσης μία φίλη μου ποιήτρια έχει γράψει ένα στίχο που λέει: «Έτσι και αλλιώς όλα τελειώνουν, έχει μια θλίψη που σε λιώνει». Δεν υπάρχει ούτε μομφή, ούτε κακία, τίποτα. Τέλειωσε αυτό το πράγμα, πάμε παρακάτω. Αλλά έμεινε αυτή η πικρίλα γιατί ήταν τόσο αγαπημένοι, τόσο σμιλευμένοι οι χαρακτήρες. Εμείς ονειρευόμασταν ότι θα μπορούσε να πάει πολλά χρόνια και μάλιστα λέμε χαριτολογώντας με τη Μίρκα που θα φτιάξεις τον τάφο σου; Λίγο πιο πάνω», είπε.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα πρώτα πλάνα από τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Το Σόι Σου»! (Bίντεο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έχει ρόλο guest στη σειρά «Το Σόι Σου» του Alpha και διέρρευσαν τα πλάνα από τα γυρίσματα!

Το βίντεο ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη!

Ο Ντάνος μετά τη συμμετοχή του στο Τατουάζ θα βρεθεί και στο «Σόι Σου», σε έναν μικρό guest ρόλο!

Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες, κάτι για το οποίο μας ενημέρωσε η Βάσω Λασκαράκη με το βίντεο που ανέβασε στα social media!

Το σόι σου: Οι εξελίξεις σήμερα! Η Λυδία και η Αντωνία τσακώνονται!

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου, στο Σόι σου. Η Λυδία και η Αντωνία τσακώνονται!

Τρίτη 7 Μαΐου 2019 «Ζητείται υδραυλικός»

Σενάριο: Γιώργος Κόκουβας
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης
Το μπάνιο του Σάββα και της Λυδίας έχει πρόβλημα και ένας γοητευτικός υδραυλικός βρίσκεται κάθε μέρα στο σπίτι τους για να επιδιορθώσει τη ζημιά. Την πιο χοντρή ζημιά, όμως, την παθαίνουν η Μπέλα και η Φωτούλα, που τον γνωρίζουν και τον ερωτεύονται κεραυνοβόλα! Και πάνω που οι δυο τους είχαν αρχίσει να γίνονται κολλητές φίλες, μεταμορφώνονται σε άσπονδες αντίζηλες, διεκδικώντας η καθεμία τον υδραυλικό για τον εαυτό της. Και θα επιστρατεύσουν, μάλιστα, όλα τους τα όπλα, βάζοντας ως και την Λυδία και την Αντωνία να τσακωθούν για λογαριασμό τους. Για ποια από τις δύο ενδιαφέρεται τελικά ο… Γρηγόρης ο υδραυλικός;
Στον ρόλο του Γρηγόρη, ο Στέλιος Κρητικός
Στον ρόλο της Φωτούλας, η Δήμητρα Στογιάννη

Το σόι σου: H Σοφία Πανάγου μιλά για το ρόλο της στη σειρά του Alpha! «Με τρομάζει να....»!

Για τον ρόλο της στη σειρά του Alpha, Το σόι σου, μίλησε η ηθοποιός Σοφία Πανάγου.

Η Ολγα Χαμπέα και η Σοφία Πανάγου γνωρίστηκαν πριν περίπου πέντε χρόνια στη σειρά του ALPHA «Το σόι σου» αλλά τελικά αγαπήθηκαν λίγο καιρό αργότερα. Η ηθοποιός μιλά για τους ρόλους που τη σημάδεψαν, τον τηλεοπτικό της σύζυγο, τις δουλειές που την αφορούν, ενώ ξεκαθαρίζει τι σημαίνει «ηθοποιός».

Σας γνωρίσαμε από τον ρόλο σας στο «50 50» και η αλήθεια είναι πως στη συνείδηση των περισσότερων θεατών μάλλον έχετε μείνει ως Ναταλία, η κόρη του Νικηφόρου. Νιώσατε κάποια στιγμή πως όλο αυτό σάς πήγε λίγο... πίσω;
«Το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό ο κόσμος να με θυμάται από έναν συγκεκριμένο ρόλο όταν το “50 50” σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία και συνέχιζε να προβάλλεται επί 13 χρόνια μέσα από τις επαναλήψεις. Βέβαια είμαστε πολύ περισσότερα από έναν χαρακτηρισμό ή από έναν ρόλο. Αυτό καλούμαστε να το αποδεικνύουμε καθημερινά μέσα από τη δουλειά μας».

undefined

Και τα τελευταία χρόνια όμως είστε η κόρη της Χαρούλας και του Βαγγέλη Χαμπέα. Ποια είναι λοιπόν η Ολγα;
«Η Ολγα είναι μια απλή καθημερινή κοπέλα η οποία εργάζεται ως καθηγήτρια. Με τις ανησυχίες και τα άγχη που έχει όλος ο κόσμος. Να εξελιχθεί επαγγελματικά, να τα καταφέρει οικονομικά, με ανησυχίες για το παιδί της και το μέλλον του, τον άντρα της και όλους όσοι αγαπά. Είναι μια γυναίκα όπως και οι υπόλοιποι χαρακτήρες στο “Σόι” που είναι οικείοι στον περισσότερο κόσμο. Μπορεί εύκολα κανείς να την αναγνωρίσει, να ταυτιστεί μαζί της και φυσικά να την αγαπήσει».

Σε συνέντευξη της η επίσης, πρωταγωνίστρια Μίρκα Παπαϊωάννου μας μίλησε για το τέλος τη σειράς.

Τι ακριβώς συνέβη όταν τη συνάντησε η... Σοφία Πανάγου;
«Αργησα πολύ να αγαπήσω αυτόν τον ρόλο. Στην αρχή τον έβρισκα κάπως άχρωμο, λίγο άοσμο, χωρίς να του συμβαίνει ποτέ τίποτα. Τον ένιωθα πολύ μακριά από μένα. Για την ακρίβεια, δεν έβρισκα τίποτα κοινό μαζί της και τις πολλές φόρες με εκνεύριζε η στάση που διατηρούσε απέναντι στον άντρα της, τον Μιχάλη. Είχα την ανάγκη να αντιδράσει, να τον ταρακουνήσει, να τον ξυπνήσει λίγο, έτσι ώστε να πάρει και εκείνος τη ζωή του στα χέρια του. Σιγά-σιγά όμως κατάλαβα την Ολγα και άρχισα να τη βρίσκω πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Πλέον η σχέση της με τον Μιχάλη μου αρέσει πολύ. Εχω αγαπήσει πολύ ωστόσο και τον χαρακτήρα του άντρα της που ενσαρκώνει τέλεια ο Γιάννης Δρακόπουλος. Τον θεωρώ μεγάλη μορφή στον χώρο μας. Με κάνει και γελάω πολύ».

Μετά από πέντε χρόνια, συμμερίζεστε την άποψη που έχει εκείνη για τον άντρα της;
«Η Ολγα είναι ένα πρότυπο που γενικότερα βλέπουμε γύρω μας. Αγαπάει πολύ τον άντρα της, τον αποδέχεται όπως ακριβώς είναι και τον στηρίζει σε ό,τι κάνει. Δεν θέλει να τον κρίνει ούτε να τον αλλάξει και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Αυτό για μένα είναι πραγματική αγάπη. Συναντώ συχνά γυναίκες ερωτευμένες αλλά πιο συχνά υποταγμένες και άβουλες».

Οσοι πρωταγωνιστούν σε αυτή τη σειρά τονίζουν πως μοιραία είναι το δεύτερο... σόι τους. Πόσο εύκολα συμβαίνει αυτό στον χώρο σας και τι θα γίνει αν τύχει και τελειώσει φέτος η σειρά;
«Μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα καθημερινής επαφής έχουμε δεθεί πολύ. Εχουμε γίνει σόι κανονικό. Εχουμε αναπτύξει σχέσεις αγάπης, σεβασμού και εμπιστοσύνης και το μόνο βέβαιο είναι πως όταν τελειώσει η σειρά θα μας λείψει πολύ».

Ακρως ενδιαφέρουσες είναι και οι θεατρικές δουλειές που σας έχουμε δει. Είστε από τους ηθοποιούς που αναπνέουν μόνον πάνω στο σανίδι ή σας αφορούν και τα φώτα της κάμερας;
«Με αφορά οτιδήποτε είναι φτιαγμένο με αλήθεια, μεράκι, πάθος και αγάπη».

Υπάρχει κάτι που να σας τρομάζει σχετικά με το επάγγελμά σας;
«Με τρομάζει το να βρίσκομαι σε δουλειές που δεν εκτιμώ... με ανθρώπους που δεν μπορώ να συντονιστώ».

Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, ποιο λάθος θα επαναλαμβάνατε;
«Δεν υπάρχουν λάθη, είναι όλα μαθήματα».

Τελικά... ηθοποιός σημαίνει;
«Οταν ακούς την καρδιά σου να χτυπάει στον ίδιο ρυθμό με τους... συμπαίκτες σου».