Αυτά είναι τα προγράμματα που πήραν το "πράσινο φως" για τη νέα σεζόν!

Επιτυχημένα προγράμματα που θα πέσουν στη "μάχη" της τηλεθέασης!

Αυτά είναι τα προγράμματα που πήραν το

Πολλά είναι τα προγράμματα που πήραν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν και θα γεμίσουν την ελληνική τηλεόραση.

Η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως «συνταγές» που έχουν φέρει στο κανάλι... νούμερα, δεν τις αφήνεις στο συρτάρι. Για του λόγου το αληθές, τα κανάλια ετοιμάζοντας ήδη το πρόγραμμά τους για το ερχόμενο φθινόπωρο, ξέρουν ήδη ποια ριάλιτι θα συμπεριλάβουν σε αυτό.

Αν είστε από εκείνους που δηλώνουν φαν της Μικρής Οθόνης και το τηλεκοντρόλ είναι η προέκταση του χεριού σας, καλό είναι να γνωρίζετε πως το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν -σε ό,τι αφορά στα ριάλιτι τουλάχιστον- δεν θα απέχει και πολύ από αυτό που απολαύσατε φέτος. Κοινώς, κάποια πρότζεκτ/ριάλιτι θα συνεχίσουν ακάθεκτα και ίσως για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα...

«MasterChef»: Η ναυαρχίδα του STAR
Λίγο οι κριτές, λίγο το γεγονός πως το έκαναν ριάλιτι, λίγο η «σωστή» επιλογή των παικτών, λίγο τα... «λόγια του παπά», όλα μαζί συνηγόρησαν στο να γίνει ένα από τα πιο πετυχημένα πρότζεκτ των τελευταίων ετών. Τα νούμερα του διαγωνισμού φέτος έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, τα χαμόγελα στο κανάλι της Κηφισιάς είναι διάπλατα, τα social media κάνουν πάρτι κατά τη διάρκεια κάθε επεισοδίου, οπότε οι ιθύνοντες δεν μπορούν παρά να συνεχίσουν το πρόγραμμα και την επόμενη σεζόν. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Εκείνοι πάντως όχι!

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Μετά κόπων και βασάνων...
Την πρώτη χρονιά πήγε καλά, τη δεύτερη καλύτερα, αλλά την τρίτη το κοινό έχασε το ενδιαφέρον του. Ενώ είπαν αρχικά πως το πρότζεκτ δεν θα συνεχιστεί, τώρα μαθαίνουμε πως γίνονται συζητήσεις και ότι η Μαρία Μπεκατώρου θα βρίσκεται ξανά στην κριτική επιτροπή! Με το καλό...

«The Four»: Το νέο... «φρούτο»!
Ενα νέο μουσικό ριάλτι θα κάνει την εμφάνιση στον ΑΝΤ1 σε λίγους μήνες και η αλήθεια είναι πως θα διαφέρει απ’ ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα. Οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και περιμένουν μέχρι να έρθει η σειρά τους και να βγουν στο πλατό. Εκεί υπάρχει η κριτική επιτροπή -λογικό δεν είναι;- αλλά και τέσσερις ακόμα συμμετέχοντες, οι οποίοι όμως θα είναι τοποθετημένοι σε περίοπτες θέσεις. Αν ο καθένας κερδίσει τέσσερα ναι από την επιτροπή, θα πρέπει να επιλέξει με ποιον από τους τέσσερις θα διαγωνιστεί. Το κοινό θα διαλέξει ποιος από τους δύο ήταν καλύτερος και κατά συνέπεια θα κάτσει στην... τετράδα.

«The Voice»: Ο παλιός είναι αλλιώς
Μουζουράκης, Παπαρίζου, Ρουβάς και Μαραβέγιας σε λίγο καιρό θα κάτσουν στις καρέκλες τους για να βρουν την... επόμενη φωνή της Ελλάδας. Το κοινό περισσότερο περιμένει να απολαύσει την πλάκα που κάνουν αυτοί οι τέσσερις -και ο Γιώργος Καπουτζίδης μαζί-, παρά τους επίδοξους τραγουδιστές. Λογικό!

«GNTM»: Μια πόζα παρακαλώ!
Παρόλο που δεν είμαστε η χώρα που έχει αναδείξει top models επιπέδου Ζιζέλ, οι αιτήσεις -ειδικά μετά τον περσινό πανικό που προκλήθηκε- πάνε και έρχονται. Δεκάδες κορίτσια φιλοδοξούν να γίνουν Βίκυ Καγιά στη θέση της Βίκυς Καγιά κι εμείς δεν έχουμε παρά να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή τους.

«Shopping Star»: Σε small παρακαλώ!
Η εκπομπή αυτή είναι το όνειρο κάθε γυναίκας που θέλει χρήματα και λίγες -εντάξει πολλές- ώρες στην αγορά προκειμένου να ντυθεί, να στολιστεί και να γίνει καλύτερη από τη διπλανή της. Είναι λοιπόν δυνατόν να μην πάει καλά, και κατά συνέπεια συνεχιστεί, αυτή η εκπομπή;

«X Factor»: Η μεγάλη επιστροφή!
Μπορεί όλοι να το περίμεναν τον φετινό Μάιο, όμως όπως όλα δείχνουν το πετυχημένο μουσικό σόου θα επιστρέψει το φθινόπωρο στην τηλεόραση του OPEN με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή. Πολλά είναι και τα ονόματα της κριτικής επιτροπής που έχουν ακουστεί, ανάμεσα σε αυτά της Πάολα και του Χρήστου Μάστορα. Ανυπομονούμε...


ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτά είναι τα προγράμματα που πήραν το πράσινο φως και θα συνεχίσουν και του χρόνου!

Πριν καλά-καλά αποχαιρετίσουν τη φετινή σεζόν, τα κανάλια ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις για την επόμενη. Ποια προγράμματα θα συνεχιστούν και ποια θα κοπούν;

Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω θα συνειδητοποιήσουμε γρήγορα πως η τηλεοπτική μας καθημερινότητα είχε αυστηρά και μόνο μυθοπλασία. Και λίγες εκπομπές. Με τη μυθοπλασία μεγαλώσαμε, με τη μυθοπλασία ονειρευτήκαμε, γι’ αυτήν ξενυχτήσαμε. Φέτος έγινε μια ιδιαίτερη προσπάθεια από τα κανάλια να την επαναφέρουν στα προγράμματά τους και πέτυχε. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να μην δώσουν το «πράσινο φως» στις σειρές που τους χάρισαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

undefined

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Κάποιος πρωταγωνιστής της σειράς τόνισε πως η επιτυχία του σίριαλ έγκειται στο γεγονός πως οι χαρακτήρες δεν είναι... χάρτινοι, ενώ κάποιος άλλος στο σενάριο που πραγματεύεται τη μητρότητα. Η αλήθεια βέβαια είναι πως όλα συνηγόρησαν στο να γίνει το «Γυναίκα χωρίς όνομα» επιτυχία. Οι περιπέτειες της Κάτιας και της Μαρίνας θα... ανανεωθούν την τηλεοπτική χρονιά 2019-2020 και θα μας χαρίσουν ακόμα περισσότερη αγωνία. Κάτι μας λέει πως η Μαρία Γεωργιάδου έχει τον άσο στο μανίκι για το κανάλι του Αμαρουσίου.

undefined

«Μην ψαρώνεις»: Αραποστάθηδες και Αγραφιώτιδες, σημειώσατε Χ. Η σειρά του ΑΝΤ1 που έκανε την εμφάνισή της στο δεύτερο μισό της σεζόν, βρήκε ανταπόκριση από το κοινό που είχε ρίξει το βάρος του στα τηλεοπτικά ριάλιτι. Τι κι αν το κόνσεπτ είναι ξένο; Ο έρωτας του Μανώλη με τη Σάντυ φαίνεται πως θα ευδοκιμήσει, ακόμα και αν εκείνη επιστρέψει στα βόρεια προάστια. Μέρος της επιτυχία της σειράς είναι και η Μαρία Ιωαννίδου στον απολαυστικό ρόλο της Νενέλας που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους.

undefined

«Πέτα τη φριτέζα»: Ο Αντρέας Μπασκιάς και ο Κίμωνας Ορλώφ βάζουν τα δυνατά τους για να λάβει -επιτέλους- η Λαγουδέρα το αστέρι Michelin. Είναι λοιπόν δυνατόν να τελειώσει η σειρά φέτος και οι κάτοικοι του Φτασμένου να μην έχουν απολαύσει αυτή τη μεγάλη στιγμή; Πάντως, ενώ πηγές από τον ΑΝΤ1 τόνιζαν μέχρι πρότινος πως ο Ανδρέας Μορφονιός έχει δώσει το ΟΚ στο να συνεχιστεί η σειρά και την επόμενη σεζόν, το τελευταίο διάστημα κρατούν σιγή ιχθύος και ο λόγος είναι οι «χαμηλές πτήσεις» της σειράς στον πίνακα της AGB λόγω του ανταγωνισμού (βλέπε ριάλιτι).

undefined

«Ελα στη θέση μου»: Ηταν το 2016 όταν η κολομβιανή τηλενουβέλα συστήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό, προσαρμοσμένη φυσικά στα ελληνικά δεδομένα, μέσω του καναλιού της Κάντζας και φάνηκε από τα πρώτα επεισόδια πως αυτός ο... έρωτας θα έχει διάρκεια. Την επόμενη σεζόν τα νούμερα ήταν ακόμα καλύτερα, οπότε το να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά (η τρέχουσα) ήταν δεδομένο. Μπορεί οι ηθοποιοί να τονίζουν πως το καλύτερο θα ήταν να σταματήσει φέτος που γνωρίζει επιτυχία, όπως οι δημιουργοί δεν φαίνεται να συμφωνούν μαζί τους. Τα ανοιχτά μέτωπα άλλωστε είναι αρκετά.
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Για την εν λόγω σειρά η αλήθεια δεν είναι πως έχει ξεκαθαριστεί 100% αν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, όμως οι πρώτες αντιδράσεις πρωταγωνιστών και σεναριογράφων αυτό μαρτυρούν. Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που φέτος ήταν να μην δούμε στις οθόνες μας αλλά τελικά όχι απλά είδαμε αλλά και αγαπήσαμε εκ νέου χάρη στο ζευγάρι των Ηλία και Καίτη, θα πάρει το εισιτήριο και για έβδομη συνεχόμενη σεζόν. Δεν είναι καθόλου απίθανο να γίνουν αντικαταστάσεις στα ζευγάρια ή να προστεθούν και κάποια νέα.


Tι γίνεται όμως με τις εκπομπές;

undefined

ALPHA: Και την επόμενη σεζόν η μέρα μας θα ξεκινάει σε... Happy διάθεση με την παρέα της Σταματίνας Τσιμιτσιλή, ενώ λίγο αργότερα, το μεσημέρι θα μας κρατά παρέα η Ελένη Μενεγάκη. Η Ελεονώρα Μελέτη, η Ναταλία Γεμανού, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Βίκυ Χατζημασιλείου, η Αγγελική Νικολούλη και η Ελένη Τσολάκη έχουν συμβόλαιο σε εξέλιξη, δεν είναι πλέον ξεκάθαρο τι θα συμβεί την επερχόμενη χρονιά. Μπορεί δηλαδή να τις δούμε στις ίδιες θέσεις, μπορεί όμως και σε νέα τηλεοπτικά... προϊόντα.

undefined

ΑΝΤ1: Φαίνεται πως το πρόγραμμα του καναλιού μέχρι νωρίς το απόγευμα θα κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο. Ο Γιώργος Παπαδάκης θα μας καλημερίζει και η Φαίη Σκορδά θα παίρνει από εκείνον τη σκυτάλη. Μαζί της θα μαγειρέψουμε, θα μάθουμε νέα, τα ζώδια, μέχρι που η Μαρία Μπεκατώρου και η Ζέτα Μακρυπούλια θα μας διασκεδάσουν (έστω και από το σπίτι). Σε ό,τι αφορά στο βαρύ πυροβολικό του καναλιού, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μπορεί το συμβόλαιό του να είναι σε πλήρη ισχύ, όμως κάτι μας λέει πως για την επόμενη σεζόν θα τον δούμε σε κάτι διαφορετικό. Κάτι που δεν θα θυμίζει... «The 2night show».

undefined

OPEN: Το μόνο πρόγραμμα που θα βλέπουμε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν από την εν λόγω συχνότητα είναι το «Για την παρέα» του Νίκου Μουτσινά. Τα νούμερά του ήταν τόσο καλά που το κανάλι θέλησε να τον κρατήσει και κατά συνέπεια αξιοποιήσει και την επόμενη χρονιά. Λογικό. Μετά από αυτόν όμως το χάος, καθώς το κανάλι είναι εμφανώς απογοητευμένο με τα νούμερα των άλλων εκπομπών. Σε καλύτερη θέση είναι σαφώς η Κατερίνα Καινούριου που η εκπομπή της ολοένα και ανεβαίνει στις προτιμήσεις του κόσμου, όμως με τους Λάκη Λαζόπουλο, Σίσσυ Χρηστίδου, Ευαγγελία Αραβανή και Κατερίνα Ζαρίφη τι θα γίνει; Ιδωμεν...

undefined

ΣΚΑΪ: Τρεις είναι οι εκπομπές που πήραν το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν και αν λίγο παρακολουθείτε τηλεόραση, σίγουρα θα έχετε καταλάβει ποιες είναι αυτές. Πρώτα απ’ όλα το πρωινό των Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου δεν γίνεται να μη συνεχιστεί αφού συναγωνίζεται πλήρως τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Αντώνης Κανάκης θα συνεχίσει με την ομάδα του το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο», όπως και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

ΠΗΓΗ: ΤiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Τα δυο νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

"Καυτές" αποκλειστικές πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τα δυο προγράμματα που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ να φέρει για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Όλες τις λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα projects θα σας τις αποκαλύψω πρώτη, μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με πηγή μου μέσα από το κανάλι, οι ιθύνοντες είναι δυσαρεστημένοι αρκετά με τα νούμερα που σημειώνει φέτος το κανάλι! Είχαν ποντάρει πολύ για ακόμα μια φορά στη δυναμική του Survivor αλλά... απογοητεύτηκαν πλήρως αφού πλέον μετά βίας φτάνει το 15%!

Γι αυτό αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια της και να κερδίσουν έδαφος την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά... και το καλοκαίρι!

Σύµφωνα, λοιπόν, µε αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, για το πρόγραµµα της νέας σεζόν ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώµατα του «Boom!», ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο µε κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κόψει τα καλώδια της «βόµβας» στο κέντρο του πλατό, µε στόχο να προλάβει να την απενεργοποιήσει πριν µηδενίσει ο χρόνος.

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Τα δυο νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Αν δεν προλάβει, η βόµβα κάνει boom σκορπίζοντας σπίθες και κοµφετί, ενώ χάνονται και όσα χρήµατα έχει κερδίσει o παίκτης. Πρόκειται για φορµάτ της ισραηλινής εταιρείας Keshet, που µεταδόθηκε στην Αµερική στο Fox, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ουγγαρία.

Ο ίδιος άνθρωπος, όμως, που αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΪ θέτει σε εφαρµογή σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για τη «διάσωση» της απογευµατινής ζώνης από το καλοκαίρι. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, τον Ιούνιο θα βγει στον αέρα ένα άλλο τηλεπαιχνίδι µε τίτλο «Guess my age», στο οποίο οι παίκτες καλούνται να µαντέψουν την ηλικία αγνώστων και να κερδίσουν ποσά.

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Τα δυο νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Για να δούμε... θα καταφέρει να κάνει κάτι ή... θα πάνε άπατα κι αυτά;