Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Elif - Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Η Γκοντζά θέλει να κλείσει στη φυλακή τον Νετζντέτ!

Ένα αποκλειστικό που θα προκαλέσει σεισμό!

Elif - Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Η Γκοντζά θέλει να κλείσει στη φυλακή τον Νετζντέτ!
TV24 21.05.2019 14:37

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Elif του Star! Η Γκοντζά θέλει να κλείσει στη φυλακή τον Νετζντέτ ενώ η Αρζού δεν θέλει να γεννηθεί το αδελφάκι της! Ετσι αποφασίζει να δηλητηριάσει την Γκοντζά, αλλά δεν υπολογίζει ότι ο Νετζντέτ γνωρίζει τα σχέδιά της...

Η Ασουμάν παίρνει το ψεύτικο βιογραφικό που της ετοίμασε ο Νετζντέτ και πηγαίνει στο κτήμα της οικογένειας Εμίρογλου, για να μιλήσει με τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ για τη θέση της νταντάς. Η κοπέλα παίρνει τη θέση. Η Ασουμάν και η Τουγκτσέ πηγαίνουν στο παιδικό δωμάτιο και όταν βλέπει το δεύτερο κρεβάτι τη ρωτάει σε ποιον ανήκει. «Σε μια κοπέλα, στην Ελίφ», απαντάει η μικρή και η Ασουμάν επιμένει: «Ποια είναι η Ελίφ;», και η Τουγκτσέ της λέει: «Ηταν μια κοπέλα που είχε έρθει να μείνει μαζί μας και μετά έμαθα πως ήταν αδελφή μου! Τώρα έχει εξαφανιστεί».

Στιγμιότυπο από την σειρά του star Elif

Οταν η Ασουμάν βλέπει τη φωτογραφία της Ελίφ, φεύγει κατευθείαν. Ο Κενάν χαίρεται, επειδή η Τουγκτσέ συμπάθησε την Ασουμάν. Ο Κεμάλ επισκέπτεται τη Ναζάν και με φωνές απαιτεί να μάθει πού είναι η Ασουμάν. Ο Νετζντέτ ακούει τη φασαρία και του δηλώνει πως δεν θα ανεχθεί ξανά τέτοια συμπεριφορά. Στη συνέχεια τον ρωτάει για την Ελίφ και του δίνει τα λεφτά που του είχε υποσχεθεί. Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ να παραδώσει κάποια όπλα και η Γκοντζά, που το ακούει, καταγγέλλει τον Ερκούτ στην αστυνομία. Διαβάστε αναλυτικά την εξέλιξη για σήμερα

Η Ασουμάν παίρνει την Ελίφ και την πάει στο σπίτι του Νετζντέτ: «Ξέρω ποια είναι η Ελίφ, ότι είναι η κόρη ενός επιχειρηματία που την αναζητάει. Γιατί δεν τους δίνετε το παιδί;». Ο Νετζντέτ ξαφνιάζεται όταν τις βλέπει και στέλνει την Ελίφ στο δωμάτιό του μαζί με τη Ναζάν. Ο Νετζντέτ της ζητάει να μην κάνει ερωτήσεις και της επισημαίνει : «Εσένα η δουλειά σου είναι αρχικά να προσέχεις την εγγονή μου και μετά να κάνεις τον Σελίμ να σε ερωτευτεί». Οταν η Ασουμάν του λέει πως ο Σελίμ είναι παντρεμένος, ο Νετζντέτ της απαντάει: «Και τι έγινε; Κάνε αυτό που σου λέω και θα βγάλεις πολλά λεφτά». Η Ασουμάν δέχεται και πηγαίνει την Ελίφ πίσω στο σπίτι της.

Η Μελέκ και η Φεριντέ συνεχίζουν να αναζητούν δουλειά, ενώ ο Μουράτ δουλεύει ευκαιριακά όπου βρει. Η Μελέκ τον ρωτάει σχετικά με τον Βεϊσέλ και εκείνος της λέει πως έχει αρχίσει πάλι να παίζει χαρτιά. Η Τουγκτσέ είναι ενθουσιασμένη με την Ασουμάν και χαίρεται ακόμα περισσότερο όταν ο Κενάν της υπόσχεται να την πάει στον κινηματογράφο το Σαββατοκύριακο. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται αδύναμη και κρυώνει και ο Σελίμ είναι πολύ ανήσυχος. Η Ασουμάν προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ και η Τουλάι βρίσκει την επαφή της με τον Σελίμ περισσότερο φιλική από ό,τι θα έπρεπε.

Στιγμιότυπο από την σειρά του star Elif

Η Ασουμάν ερωτεύεται τον Κενάν

Διαπιστώνοντας την αγάπη του Σελίμ για τη Ζεϊνέπ, η Ασουμάν δεν πιστεύει ότι θα καταφέρει να τον ξελογιάσει, αλλά δεν ξέρει τι να πει στον Νετζντέτ. Παράλληλα, μαθαίνει από την Τουγκτσέ πως ο πατέρας της είναι διαζευγμένος και όταν επιστρέφει σπίτι ο Κενάν, η κοπέλα τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα και συμπεριφέρεται πολύ καλά στη μικρή για να κερδίσει τη συμπάθειά του. Ο Ερκούτ πηγαίνει να παραδώσει τα όπλα, αλλά η αστυνομία έχει στήσει παγίδα και τον συλλαμβάνουν. Καθώς ο Νετζντέτ περιμένει νέα από τον Ερκούτ, ο δικηγόρος του τον ενημερώνει πως κάποιος έκανε καταγγελία στην αστυνομία και πως ο Ερκούτ έχει συλληφθεί. «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο κρατητήριο και δίνει κατάθεση! Φοβάμαι μη δώσει το όνομά σας, γιατί, αν το κάνει, θα γλιτώσει τα 20 χρόνια φυλάκιση», του λέει ο δικηγόρος και ο Νετζντέτ δίνει εντολή να το κανονίσει με τον τρόπο που ξέρει. Η Γκοντζά προσποιείται την έκπληκτη όταν μαθαίνει για τη σύλληψη του Ερκούτ. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Ερκούτ υποστηρίζει πως αυτός οργάνωσε την παράδοση των όπλων και πως δεν δουλεύει για κανέναν. Ο δικηγόρος του Νετζντέτ τον ενημερώνει πως ο Ερκούτ δεν μίλησε. Το σχέδιο της Γκοντζά αποτυγχάνει...

Η υγεία της Αλιγέ φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα και ο γιατρός είναι αισιόδοξος πως σύντομα θα είναι εντελώς καλά. Η Τουλάι συνειδητοποιεί πως η Ασουμάν προσπαθεί να πλησιάσει τον Κενάν και δεν την εμπιστεύεται. «Κάτι κρύβει αυτό το κορίτσι», μονολογεί. Ο Σελίμ, ο Κενάν και η Τουλάι πίνουν καφέ και ο Κενάν ρωτάει πως πάει η δουλειά της Μελέκ στο εστιατόριο. Η Τουλάι προσπαθεί να αποφύγει την απάντηση και όταν ο Κενάν μένει μόνος με τον Σελίμ, τον ρωτάει τι συμβαίνει και εκείνος του λέει πως ξέρει ότι η Μελέκ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πως σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το εστιατόριο. Ο Κενάν αποφασίζει να επισκεφθεί τη Μελέκ και να μάθει την αλήθεια. Ομως η Μελέκ αποφεύγει να του απαντήσει και τον ρωτάει αν έχει κάποιο νέο από την Ελίφ.

Η Ελίφ θυμάται τον Βεϊσέλ

Ο Κεμάλ παίζει χαρτιά στο καφενείο και αυτή τη φορά κερδίζει. Την επόμενη μέρα όμως μαθαίνει πως η αστυνομία έκανε έφοδο στο καφενείο και πως συνέλαβαν τον Σεντάτ. Ετσι αποφασίζει να καλέσει τους φίλους του σπίτι για να παίξουν χαρτιά, χρησιμοποιώντας τα κοριτσάκια σαν υπηρέτριες. Η Ελίφ βλέπει από απόσταση τον Βεϊσέλ και είναι σίγουρη πως τον ξέρει, αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί ποιος είναι. Θέλει να του μιλήσει μήπως και εκείνος γνωρίζει τη μητέρα και τον πατέρα της, αλλά ο Κεμάλ την κλειδώνει στο δωμάτιο μαζί με την Ιντζί. Η Ελίφ είναι αποφασισμένη να βρει τρόπο να μιλήσει στον Βεϊσέλ. Ο Χουσεΐν καταλαβαίνει πως ο Βεϊσέλ και ο Κεμάλ κλέβουν και τους καταγγέλλει στην αστυνομία. Ομως ο Βεϊσέλ είχε υποψιαστεί τις κινήσεις του και έτσι κρύβει τα χαρτιά και όταν η αστυνομία κάνει επιδρομή στο σπίτι, τους βρίσκει όλους να παρακολουθούν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Η αστυνομία φεύγει και ο Κεμάλ με τους φίλους του αποφασίζουν να σταματήσουν για λίγες μέρες να παίζουν χαρτιά. Η Ιντζί σπάει επίτηδες ένα ποτήρι στην κουζίνα, ώστε να μπορέσει η Ελίφ να τρέξει και να μιλήσει στον Βεϊσελ. Ομως δεν τον προλαβαίνει και επιστρέφει σπίτι με την ελπίδα πως σύντομα θα ξαναέρθει. Διαβάστε και ένα ακόμα αποκλειστικό φωτιά! Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Γκοντζά είναι έγκυος - Η Αρζού σε σοκ!

Η Ζεϊνέπ με έντονους πόνους

Η Μελέκ οργανώνει τη δουλειά με τα γεύματα από το σπίτι της και ο Μουράτ παραδίδει τις παραγγελίες. Τα κέρδη τους είναι λίγα και η Φεριντέ χάνει το κουράγιο της, αλλά η Μελέκ της λέει πως τουλάχιστον έχουν δουλειά και σύντομα όλα θα πάνε καλύτερα. Η Αλιγέ κάνει καθημερινά τις ασκήσεις της και όλοι την υποστηρίζουν και τη βοηθούν. Η Τουλάι βρίσκει ευκαιρία να μιλήσει στη Ζεϊνέπ για την Ασουμάν: «Πώς σου φαίνεται αυτή η κοπέλα που έχει έρθει;» τη ρωτάει και η Ζεϊνέπ της απαντάει πως τη συμπαθεί, αλλά αναρωτιέται αν έχει γίνει κάτι. «Είναι μυστήρια και μου φαίνεται επικίνδυνη! Δεν την εμπιστεύομαι καθόλου! Καλό είναι να είστε προσεκτικοί μαζί της». Η Ζεϊνεπ μιλάει στον Σελίμ για την Ασουμάν και εκείνος της λέει πως δεν την εμπιστεύεται, αλλά επειδή τη συμπαθεί η Τουγκτσέ συμφωνούν να της δώσουν χρόνο. Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως αν θέλει μπορούν πλέον να επιστρέψουν σπίτι τους και εκείνη του απαντάει πως θα ήταν καλύτερο να μείνουν στο κτήμα λίγο ακόμα. Η Ασουμάν πάει στο δωμάτιο του Κενάν και μυρίζει τα ρούχα του, ενώ ξαπλώνει στο κρεβάτι του και ονειρεύεται πως είναι ζευγάρι, όταν εκείνος μπαίνει στο δωμάτιο ξαφνικά. Η Ασουμάν δικαιολογείται λέγοντας πως έπαιζαν με την Τουγκτσέ και ψάχνει το χτενάκι της, αλλά ο Κενάν δεν την πιστεύει. Το επόμενο πρωινό η Τουγκτσέ επιμένει να μη θέλει να πάει σχολείο και ενώ η Τουλάι προσπαθεί να την πείσει, η Ασουμάν λέει πως μία μέρα εκτός σχολείου δεν κάνει καμία διαφορά. Η Ζεϊνέπ ξυπνάει με ένα φοβερό πόνο και ο Σελίμ την πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο. Η Αλιγέ ενημερώνεται για το τι έχει συμβεί και τηλεφωνεί στη Μελέκ. Η Μελέκ πηγαίνει στο νοσοκομείο.Θυμάστε αλήθεια την πιο πρόσφατη εξέλιξη;

Στιγμιότυπο από την σειρά του star Elif

Ο Νετζντέτ πνίγει την Αρζού

Η Τουγκτσέ καλεί την Αρζού και της λέει πως η Ζεϊνέπ πάει στο νοσοκομείο. Επίσης της λέει πως της λείπει πολύ. Αργότερα, η Αρζού βρίσκει την Γκοντζά στον κήπο και της λέει: «Τι έγινε; Γιατί σε άφησε μόνη σου ο πατέρας μου; Μάθε πως έτσι θα είναι η ζωή σου από εδώ και στο εξής». Η Γκοντζά της απαντάει: «Δεν βαρέθηκες να συμπεριφέρεσαι έτσι», και η Αρζού της ανταπαντάει: «Δεν θα γεννήσεις αυτό το μωρό, σε προειδοποιώ! Αν το γεννήσεις, θα το μετανιώσεις πικρά. Ξέρεις ότι είμαι ικανή για όλα». Η Γκοντζά της απαντάει πως θα το γεννήσει μόνο και μόνο από μίσος για εκείνη. Η Αρζού βρίσκει ευκαιρία να ρίξει δηλητήριο στο τσάι της Γκοντζά και μονολογεί: «Αυτό το μωρό δεν θα γεννηθεί», αλλά δεν ξέρει πως ο Νετζντέτ τη βλέπει. Εκείνος την αρπάζει και αφού την πετάει κάτω, στη συνέχεια την πιάνει από τον λαιμό και προσπαθεί να την πνίξει: «Ποια νομίζεις ότι είσαι! Ποια είσαι που απειλείς τη ζωή του παιδιού μου; Αν δεν ήσουν κόρη μου, θα σε είχα σκοτώσει! Μείνε μακριά από τη γυναίκα μου και το παιδί μου». Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επιστρέφουν από το νοσοκομείο και ο γιατρός τους είπε πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της θα πρέπει να παραμείνει ξαπλωμένη. Ο Σελίμ προσπαθεί να αλλάξει τη διάθεση της Ζεϊνεπ όπως μπορεί. Ο Κενάν τους εύχεται περαστικά και τους λέει πως καταλαβαίνει πώς νιώθουν, γιατί είναι και εκείνος πατέρας. Η Φεριντέ ενημερώνει τον Μουράτ για την κατάσταση της Ζεϊνέπ και τηλεφωνούν στη Μελέκ για να μάθουν νέα. Οταν πληροφορούνται πως υπάρχει κίνδυνος η Ζεϊνέπ να αποβάλει, νιώθουν μεγάλη θλίψη. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στον Μουράτ για να ρωτήσει πώς είναι η Τουλάι και μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ και το μωρό που περιμένει κινδυνεύουν!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Άσχημος τσακωμός για Νουρτέν και Αρζού!

Elif: Βόμβα! Η Αρζού δηλητηριάζει την Ζεϊνέπ!

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεοπτικών εξελίξεων στο Youweekly.gr

Share