Η Επιστροφή: Η Αγγελική Δαλιάνη έκανε την αποκάλυψη! Πότε τελειώνουν τα γυρίσματα;

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη σειρά!

Η Επιστροφή: Η Αγγελική Δαλιάνη έκανε την αποκάλυψη! Πότε τελειώνουν τα γυρίσματα;

Η Αγγελική Δαλιάνη αποκάλυψε το πότε θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή»!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο μέλλον της!

Αναλυτικά όσα είπε στο 7μέρεςTV

Νομίζω ότι η «Επιστροφή» ήταν μια πολύ καλή επιλογή για σένα, γιατί έδειξες ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ένα ρόλο, για τον οποίο ίσως δεν σε είχαν σκεφτεί.

«Αυτός ήταν ο σκοπός μου, όταν δέχτηκα τη συγκεκριμένη πρόταση, γιατί ήταν κάτι διαφορετικό. Στην Ελλάδα ισχύει ότι βάζουμε ταμπέλες, αλλά τα πάντα είναι και θέμα συγκυριών. Αν σε συνδυάσουν με την κωμωδία, σε σκέφτονται για κωμωδία. Αν σε συνδυάσουν με κάτι πιο δραματικό, είναι πιθανότερο η επόμενη πρόταση να αφορά επίσης ένα δράμα. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πάρα πολύ η κωμωδία. Υπάρχουν στιγμές στο γύρισμα που κάνουμε πλάκα και στην πρόβα προσπαθούμε, με το ίδιο σενάριο, να παίξουμε τις σκηνές κωμικά.»

Πώς είναι η ζωή με δύο παιδιά που έχουν μια εύλογη διαφορά ηλικίας;

«Ωραία είναι. Νιώθω ότι θα πρέπει να γίνω δύο κομμάτια, γιατί άλλη αντιμετώπιση θέλει ένα κοριτσάκι δέκα χρόνων που έχει άλλες ανάγκες και προτεραιότητες και άλλες ένα μωράκι που επί της ουσίας μαθαίνει τον κόσμο. Είμαι μαμά δύο ταχυτήτων»

Ποιο είναι πιο δύσκολο;

«Και τα δύο έχουν τις δυσκολίες τους. Η μεγάλη είναι σε φάση που μπορεί να αντιληφθεί κάποια πράγματα και να βοηθήσει με το μωρό. Τώρα την έχω και λίγο σαν μια μικρή μαμά από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στον αδελφό της. Όλα έχουν τη χάρη τους.»

Το καλοκαίρι θα έχει δουλειά ή διακοπές;

«Διακοπές. Θα τελειώσουμε τα γυρίσματα για την “Επιστροφή” στις αρχές Ιουνίου και δεν έχω κανονίσει να παίξω στο θέατρο. Τα τελευταία πέντε χρόνια δούλευα κάθε καλοκαίρι σε θεατρικές σκηνές και έχω ανάγκη να κάνω διακοπές και να περάσω αρκετό χρόνο και με τα δυο παιδιά μου. Μεγαλώνουν γρήγορα και αν δεν ευχαριστηθούμε τις μικρές ηλικίες, μετά τα χρόνια φεύγουν και αλλάζουν τα πράγματα.

Έχεις συζητήσει για την επόμενη σεζόν;

«Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμη. Πρέπει να σκεφτώ αν θα κάνω τηλεόραση ή θέατρο, γιατί και τα δύο ταυτόχρονα είναι δύσκολο να τα συνδυάσω. Νομίζω ότι τηλεόραση και θέατρο μαζί είναι για τους ελεύθερους».

Η επιστροφή: Ραγδαίες οι εξελίξεις λίγο πριν το τέλος! Οι αποκαλύψεις του τηλεοπτικού "Χάρη"!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Επιστροφή, λίγο πριν το φινάλε. Ο τηλεοπτικός "Χάρης" κάνει αποκαλύψεις.

Ο Χάρης βρίσκεται εγκλωβισμένος σε αναπηρική καρέκλα και ο Γιώργος Κοσκορέλλος που τον υποδύεται στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 προσπαθεί να μπει στην ψυχή του και να αποκρυπτογραφήσει όλα όσα έχει στον νου του.

undefined

Πώς είναι τα νέα δεδομένα στη ζωή τού Χάρη; Θα έλεγες θα βγει πιο δυνατός από αυτή την περιπέτεια ή μπορεί να και να τον δούμε να τον ρίχνει;

«Ο ψυχισμός οποιουδήποτε ανθρώπου που θα αντιμετώπιζε ξαφνικά κάτι τέτοιο στη ζωή του, θα πέρναγε από διάφορα στάδια. Είναι μεγάλη η προσπάθεια που απαιτείται ώστε να συνειδητοποιήσεις τη νέα πραγματικότητα».

Ποιον υποψιάζεται για τα χαλασμένα φρένα;

«Νομίζω ότι η διαχείριση της κατάστασής του απασχολεί πολύ περισσότερο τον Χάρη, από το να επικεντρωθεί στο ποιος ευθύνεται γι’ αυτό που συνέβη».

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βγαίνει από τη φυλακή. Πώς θα κινηθεί τελικά ο Χάρης απέναντί της;

«Αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από τις εμπνεύσεις των σεναριογράφων. Ανάλογα με την κατεύθυνση της πλοκής, θα δείτε και την αντίδραση του Χάρη προς την Αννα».

Στο κέντρο αποκατάστασης, ο Χάρης θα ερωτευτεί. Μια νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή του. Μήπως γίνει αυτή η αφορμή που θα τον κινητοποιήσει και θα αναρρώσει γρηγορότερα;

«Χαίρομαι που μαθαίνω από σας ότι ο Χάρης θα ερωτευτεί μια νέα γυναίκα. Χρειάζεται να συμβεί και κάτι ευχάριστο σ’ αυτό το παιδί!».

Εν τω μεταξύ η Λίλα χωρίζει από τον Νίκο για να είναι μαζί του... Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;

«Αναμένω κι εγώ εξελίξεις μαζί με εσάς».

Πώς θα κυλήσει στο εξής η ζωή του;

«Με νέα δεδομένα είναι η σωστή απάντηση, νομίζω. “Δυσκολίες” μάλλον τα λέμε στην αρχή, οι άνθρωποι αυτοί προσαρμόζονται κάποια στιγμή στην καινούρια τους κανονικότητα».

undefined

Η οικογένειά του και κυρίως ο πατέρας του τον στηρίζει, ωστόσο ο Χάρης θα έλεγε πως τον έχει συγχωρέσει επί της ουσίας για όλα αυτά που έκανε;

«Δεν πιστεύω ότι έχουν τόσο μεγάλη σημασία τα “προηγούμενα”, όταν ανακύπτουν τέτοια γεγονότα στη ζωή των ανθρώπων. Τα “επί της ουσίας” βρίσκονται αλλού σ’ αυτές τις περιπτώσεις».

Η αποκατάσταση από το ατύχημά του πότε θα έρθει περίπου;

«Θα έρθει; Θα δούμε. Ο,τι αποφασίσουν οι σεναριογράφοι. Θα το δούμε στη συνέχεια».

Φτάνοντας στο τέλος της σεζόν, αν κάνεις ένα απολογισμό του ρόλου του, τι θα έλεγες για τον Χάρη;

«Πιστεύω ότι αν μια λέξη περιγράφει σίγουρα τον Χάρη, είναι “καθαρός”. Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με τον αξιακό του κώδικα, είναι ολοφάνερο το τι είναι αυτός ο άνθρωπος».

Τι σου χάρισε ως ήρωας;

«Την ευκαιρία να κάνω μια πολύ συγκεκριμένη, προσωπική δουλειά ως ηθοποιός. Οι συνθήκες αυτής της σειράς έχουν μια ιδιαίτερη απαίτηση, κάτι που με βοήθησε να εξασκήσω κάποια χρήσιμα υποκριτικά αντανακλαστικά».

Mετά την «Επιστροφή» πώς θα νιώσεις όταν βρεθείς μπροστά σε κάμερα;

«Οπως και πριν απ’ αυτήν φαντάζομαι. Είτε είναι κάμερα είτε θεατρική σκηνή, το σημαντικό για μένα είναι να βρίσκω ενδιαφέρον στην εκάστοτε δουλειά που μου προκύπτει».

Τα άμεσα σχέδιά σου;

«Να κάνω διακοπές και να ξεκουραστώ».


ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ