«Μετά τα μεσάνυχτα»: Η Γωγώ Μαστροκώστα κάνει κατάθεση ψυχής στην Ελεονώρα Μελέτη!

Τι θα δούμε απόψε;

«Μετά τα μεσάνυχτα»: Η Γωγώ Μαστροκώστα κάνει κατάθεση ψυχής στην Ελεονώρα Μελέτη!

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» είναι καλεσμένη η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία θα μιλήσει για όλα!

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τη Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μιλά για όλα. Με χιούμορ, παραδέχεται πως πριν γίνει η πρώτη κυρία στην καρδιά του Τραϊανού Δέλλα υπήρξε περίοδος που ήταν απλά… στο χαρέμι του! Αναφέρεται, επίσης, στον ερχομό της κόρης της Βικτώριας αλλά και στο πώς αυτό το χαρμόσυνο γεγονός επισκιάστηκε από τον καρκίνο του μαστού, με τον οποίο διαγνώστηκε η ίδια όταν ήταν μόλις τριών ημερών λεχώνα.

Η Γωγώ Μαστροκώστα περιγράφει τη μάχη της με την ασθένεια, τις δύσκολες στιγμές, τις σκέψεις της κατά τη διάρκεια της θεραπείας και τον τρόπο που της συμπαραστάθηκε ο άντρας της. Γιατί πιστεύει πως ο καρκίνος της χτύπησε τη πόρτα; Πώς η περιπέτεια της υγείας της έδωσε έναν σκοπό στη ζωή της;

Αμέσως μετά, ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος, περιγράφει πώς είναι να μεγαλώνει κανείς σε μια οικογένεια με 12 παιδιά! Μιλά για την τύχη να συμμετάσχει σε σπουδαίες δουλειές, θεατρικές και τηλεοπτικές. Τι ήταν αυτό που τον έκανε να ασχοληθεί με την υποκριτική; Ο Θοδωρής Κατσαφάδος συγκινείται πολύ όταν αναφέρεται στον τραγικό χαμό του αδελφού του σε ηλικία μόλις 12 ετών καθώς θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τον θάνατό του. Ο αδελφός του σκοτώθηκε παίζοντας με μια χειροβομβίδα μπροστά στα μάτια του. Όπως δηλώνει ο ίδιος η υποκριτική αλλά και η συζήτηση γι’ αυτό το οδυνηρό για εκείνον γεγονός τον βοηθά να εξιλεωθεί…

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:15

Ελεονώρα Μελέτη: Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένη την Τσαπανίδου; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Η Ελεονώρα Μελέτη, φιλοξένησε χτες στην εκπομπή της, Μετά τα Μεσάνυχτα την Πόπη Τσαπανίδου! Τι τηλεθέαση έκανε όμως στον Alpha tv; Σάρωσε ή τσακίστηκε; Τα νούμερα μίλησαν και τα έχουμε πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr!

Θα ξεκινήσουμε λέγοντας ότι χτες η Πόπη Τσαπανίδου έκανε πραγματικά μια κατάθεση ψυχής! Η ίδια, μίλησε για το φοβερό δυστύχημα του άντρα της και φαίνεται πως τα όσα ανέφερε συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό!

18.6 χτύπησε στο δυναμικό κοινό και ο Αρναούτογλου απέναντι με καλεσμένο τον ράπερ Sin Boy θρηνεί στο... 12%! Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο, ότι η ταινία του Star, Spy ξεπέρασε και τους δύο και τερμάτισε πρώτη στην late night ζώνη!

Δείτε τα τέταρτα της Ελεονώρας Μελέτη:

26.6
19.6
22.6
17.9
17.7
13.4
12.7

... και τα συνολικά νούμερα τηλεθέασης της late night ζώνης:

Μετά τα μεσάνυχτα:

ΑΝΤ1: The 2night show, 12

Alpha: Μετά τα μεσάνυχτα, 18,6

SΤAR: Spy 21,1